Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifam iyiyim sen nASILSIN ....kanki eşim spora daha yeni gitti bende bi bakayım dedim bilgisayarı da kontrol etmem gerekiyodu bakımdan geldi

şifam iyiyim sen nASILSIN ....kanki eşim spora daha yeni gitti bende bi bakayım dedim bilgisayarı da kontrol etmem gerekiyodu bakımdan geldi
tahmin etmiştim eşini spora gittiğini ..iyi yaptın canım bende tek başıma sıkılıyordum burdaa ..asicimde gelmiş hoşgelmişş

tahmin etmiştim eşini spora gittiğini ..iyi yaptın canım bende tek başıma sıkılıyordum burdaa ..asicimde gelmiş hoşgelmişş
valla hiç beklemiyodum sizi burada geçmişe bakma niyetiyle geldim bende sizi gördüğüme sevindim
ipem hoşgeldin cnm

hoşbulduk canım ..eşler arasında tatsızlık olur sana abla tavsiyesi fazla uzatma çünkü bu tatsızlıklar
evliliğin ileriki yılları için çok büyük tehlikeli oluyo 10 yıl 15 yıl sonra birbirinize saygınızın tahammülünüzün olması için dikkatli olmak lazım çok yakın çevremdek örneklerden yola çıkarak söylüyorum bunu

ya haklısında ablam yaaa walla şurama geldi anaaaam gösteremiyomda nireme geldiğimi nise siz anladınız nireme geldiğini ühep ben hep usandım yaaaaa sabır taşı gibi oldum walla ondan beliyorum hiiiiiiiiiiiiiiiiiç boşuna ayağına gidipte özürdiliyemem ben onun

Rabbim daim etsin canım bende iyiyim işte sınav heyecanı sardı ingilizcem kaldı bu aralar onunla uğraşıyorum sonra tekrar yapıcam daha sonra bolca soru çözüp sınavda kar mı ederim yoksa zarar mı bilmem valla derslerle haşır neşirim işte :84:
canım allah razı olsun hepinizden güzel yüreklerinize sağlık bekleriz canım
rica ederim canım hepimizin gönlüne sağlık ayyy gelemedim dur uçtum kaçtım geldimm
hoşbulduk cnmmmm nası oluyum işte 5 karış suratla yemeğimizi yediiiikk buraya geldimmm
hayırdırrr canım yaaa neyi kaçırdım ki ben :26: geçer çabucak inşallah evimize bizlere Rabbim inşallah başta sağlık sonra ağız tatlılığı yuvamıza huzur versin inşallah
senin açtığın sanırımm el emekleri bölümünde ama bu yeni açtığımız bebek örgüleri bölümünde bildireyimmi diyorsun yöneticiye :26:

bişeyi kaçırmadın cnm yaaa ben eşimle kavgalıyımda onun üzerine konuşuyoruzzzz

elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...700 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200

kamer.........200
duru...........200 okudu
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200 okudu
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100

toplam..4300
kalan...144

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…