aleyküm selam canım hoş geldin naber nasılsın
canım allah razı olsun hepinizden güzel yüreklerinize sağlık bekleriz canım
tahmin etmiştim eşini spora gittiğini ..iyi yaptın canım bende tek başıma sıkılıyordum burdaa ..asicimde gelmiş hoşgelmişşşifam iyiyim sen nASILSIN ....kanki eşim spora daha yeni gitti bende bi bakayım dedim bilgisayarı da kontrol etmem gerekiyodu bakımdan geldi
şifam iyiyim sen nASILSIN ....kanki eşim spora daha yeni gitti bende bi bakayım dedim bilgisayarı da kontrol etmem gerekiyodu bakımdan geldi
tahmin etmiştim eşini spora gittiğini ..iyi yaptın canım bende tek başıma sıkılıyordum burdaa ..asicimde gelmiş hoşgelmişş
kııııızzz yeteeeer ne has ışığın yaniyiiiiiiiii kızzzz
yaaaa herkes hayalet zanneti beniiiiii
valla hiç beklemiyodum sizi burada geçmişe bakma niyetiyle geldim bende sizi gördüğüme sevindimtahmin etmiştim eşini spora gittiğini ..iyi yaptın canım bende tek başıma sıkılıyordum burdaa ..asicimde gelmiş hoşgelmişş
ipem hoşgeldin cnm
valla hiç beklemiyodum sizi burada geçmişe bakma niyetiyle geldim bende sizi gördüğüme sevindim
hoşbulduk canım ..eşler arasında tatsızlık olur sana abla tavsiyesi fazla uzatma çünkü bu tatsızlıklar
evliliğin ileriki yılları için çok büyük tehlikeli oluyo 10 yıl 15 yıl sonra birbirinize saygınızın tahammülünüzün olması için dikkatli olmak lazım çok yakın çevremdek örneklerden yola çıkarak söylüyorum bunu
Rabbim daim etsin canım bende iyiyim işte sınav heyecanı sardı ingilizcem kaldı bu aralar onunla uğraşıyorumşifam iyiyim sen nASILSIN ....kanki eşim spora daha yeni gitti bende bi bakayım dedim bilgisayarı da kontrol etmem gerekiyodu bakımdan geldi
rica ederim canım hepimizin gönlüne sağlıkcanım allah razı olsun hepinizden güzel yüreklerinize sağlık bekleriz canım
hayırdırrrhoşbulduk cnmmmm nası oluyum işte 5 karış suratla yemeğimizi yediiiikk buraya geldimmm
senin açtığın sanırımm el emekleri bölümünde ama bu yeni açtığımız bebek örgüleri bölümünde bildireyimmi diyorsun yöneticiye :26:
Rabbim daim etsin canım bende iyiyim işte sınav heyecanı sardı ingilizcem kaldı bu aralar onunla uğraşıyorumsonra tekrar yapıcam daha sonra bolca soru çözüp sınavda kar mı ederim yoksa zarar mı bilmem valla derslerle haşır neşirim işte :84:rica ederim canım hepimizin gönlüne sağlık ayyy gelemedim dur uçtum kaçtım geldimm hayırdırrr canım yaaa neyi kaçırdım ki ben :26: geçer çabucak inşallah evimize bizlere Rabbim inşallah başta sağlık sonra ağız tatlılığı yuvamıza huzur versin inşallah
bi yandan geçmişe bakıyorum ya ondan sesim çıkmiiii
geçmişte bişey yok canım bugün pek sesizdi kimsecikler yoktuu gerçi ne zamandır böyle sesiz sedasız burası..bi yandan geçmişe bakıyorum ya ondan sesim çıkmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?