aman canım takma kafana geçer geçmeli inşallah çabucak düzelir canımbişeyi kaçırmadın cnm yaaa ben eşimle kavgalıyımda onun üzerine konuşuyoruzzzz
canım kalan 144 ü ben alıyorum :87:elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...700 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200 okudu
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200 okudu
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100
toplam..4300
kalan...144
dünyanın çivisi çıkmışş yazıkaman canım takma kafana geçer geçmeli inşallah çabucak düzelir canım
yaaa kızlar ben dün akşamdan beridir şoktayım bi arkadaşım vardı da o eşinden boşanmış başka birisi ile evlenmiş bileeeeeeayyyy sadece buraya gelmiyor değilim faceye msn ye yani pc de pek oturmuyom malumm derslerden dolayı dün akşam faceyi açtım ne göreyim arakadşım üstelik türbanlıydı kafayıda açmış bi güzel ayyyy şoktayım ( zaten eşiyle evliyken internetten biriyle tanıştığını görüştüğünü bana bildirmişti :26: yolun sonu görünüyormuş demek )
aman canım takma kafana geçer geçmeli inşallah çabucak düzelir canım
yaaa kızlar ben dün akşamdan beridir şoktayım bi arkadaşım vardı da o eşinden boşanmış başka birisi ile evlenmiş bileeeeeeayyyy sadece buraya gelmiyor değilim faceye msn ye yani pc de pek oturmuyom malumm derslerden dolayı dün akşam faceyi açtım ne göreyim arakadşım üstelik türbanlıydı kafayıda açmış bi güzel ayyyy şoktayım ( zaten eşiyle evliyken internetten biriyle tanıştığını görüştüğünü bana bildirmişti :26: yolun sonu görünüyormuş demek )
geçmişte bişey yok canım bugün pek sesizdi kimsecikler yoktuu gerçi ne zamandır böyle sesiz sedasız burası..
inşallah canım burası hamişlerle dolsun allah hepimize
hayırlı sağlıklı evlatlar versin
benim eşimde bana oğlum diyor kavga sırasında :86::86::86:biraz saçma sapan konudan dolayı benim kalbimi kırdı üstelik tartışırken de bana KARDEŞİM diye hitap etmesi beni çok üzdü gerçekten çok kötü oldum kardeşimsen ne koynuna alıp yatıyon didiiiiimmm
çalışan kızlar haklı işleri yoğun gelemiyolar ...evde olanlardan da ses çıkmıyo bende boşuna pc başında otummak için senin asinin olduğu sabah ve öğleden sonraları tercih ediyorum bugün zaten pc yoktu hiç gelemedim anneme gittim
Eki Görüntüle 162594 Eki Görüntüle 162593
kızlar bu aralar çivili kasnak örtülerine heveslenmiştim ne zamandır yapacam diyordum bugün dayanamayıp gidip malzemeleri alıp yaptım kurumasını bekliyorum kasnaktan çıkmamış halini size göstermek istedim nasıl olmuş
canım benim biz insanlar öfkeliyken ağzımızdan neler çıkıyor bilemiyebiliyoruzbiraz saçma sapan konudan dolayı benim kalbimi kırdı üstelik tartışırken de bana KARDEŞİM diye hitap etmesi beni çok üzdü gerçekten çok kötü oldum kardeşimsen ne koynuna alıp yatıyon didiiiiimmm
Eki Görüntüle 162594 Eki Görüntüle 162593
kızlar bu aralar çivili kasnak örtülerine heveslenmiştim ne zamandır yapacam diyordum bugün dayanamayıp gidip malzemeleri alıp yaptım kurumasını bekliyorum kasnaktan çıkmamış halini size göstermek istedim nasıl olmuş
aminn inşallah en kısa zamandas.a hayırlı akşamlar inş allah herkese bebekler nasip eder
canım benim biz insanlar öfkeliyken ağzımızdan neler çıkıyor bilemiyebiliyoruzeşinde öyle olmuş bence işyerinde galiba bayan iş arkadaşları var eşinin :26: onlara haliyle kardeşim diye hitap etmekten ağız alışkalığı oluşmuştur bu kelimeye çok takılma bence yani ALLAH göstermesin zaten öyle düşünse idi emin ol tabiki eşinde yürütmezdi bu evliliği yani seni kıracak bişi dememişimdir umarım yani öyle dedi diye kardeşi değilsin diyorum canım istemeden kırdıysam bu yazdıklarımdan ötürü kusuruma bakma canım üzülme lütfen
çok güzel olmuş oda takımı falanmı oluyo bunlar
oda takımı, vitrin ,masa, şömen ,fiskos ne istersen yapıyorsun o kasnaklarlagüzel görünüyo cnm ama cahilliğime bağışla ama bu yaptğın şey ne işe yarıyooo:26::26::26:
hımm hoş muşEki Görüntüle 162594 Eki Görüntüle 162593
oda takımı, vitrin ,masa, şömen ,fiskos ne istersen yapıyorsun o kasnaklarla
benim eşimde bana oğlum diyor kavga sırasında :86::86::86:
bende siz olmayaınca giresim yok açıkçası eskisi gibi girmek istemiyorum bende ne yalan söyliyim
yeni görüyorsun çünkü ilk defa ben yaptımm .. dermişimmmmmmmmmmhımm hoş muşellerine sağlık ama genelde ne olarak kullanılıyor masa fiskos felan mı :26: ilk sende gördüm bu yeni modayı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?