okeyto şimdi o fular bende değil bende yeğenime hediye etmiştim :83:en iyismi onuda araştırayım ben yapılıyormu yapılmıyormu öğrenmem lazımm :82:
hoş geldin canım aramıza bebiş özlemin ne kadar dır devam ediyors.a hayırlı akşamlar canım bende yeni katıldım size
inad edipte yumurtalarını kaçırma datlım kıymatlım
bitti canımkızlar tefriciye bittimi eksik varmı
..biliyorsun bir avuç fındıkk şiiiye iyi gelirrkız nurcik bide karşıma geçmiş fındıkları hüpletiyo walla hazırlık var ama yok yaw ben atmam ilk adımı o yiyo fındıkları o atsın ilk adımı
fatmagülü izlemiomusunuz bacılar
gözüm sizde kulağım fatmagildeefatmagülü izlemiomusunuz bacılar
bitti canım
..biliyorsun bir avuç fındıkk şiiiye iyi gelirrbu akşam kaçış yok :122:
bugün kocişimindir tvfatmagülü izlemiomusunuz bacılar
tohtorrr şifanımm tohtor, tohtorr şifanımmokeyto şimdi o fular bende değil bende yeğenime hediye etmiştim :83:
hoş geldin canım aramıza bebiş özlemin ne kadar dır devam ediyorsıkıntınız nedir reçete yazacağım da ayyy doktor gibi hissettim kendimi sorduğum sorular doktor tarzı olduda kusura bakma lütfen alınmadın inşallah
mesaj alınmıştırrkızlar ben çıktım yarın görüşürüüüzzzzz
bi diplomam eksik ya neyim yaaa ne sandıydın :86: :87:tohtorrr şifanımm tohtor, tohtorr şifanımm
annesi bebişin sıkıca tutunsun inşallah sana temel i iyi sağlam kazın atınnn :86:kızlar ben çıktım yarın görüşürüüüzzzzz
onuda alacaksın yakında inşallah:94::94:bi diplomam eksik ya neyim yaaa ne sandıydın :86: :87:
inşallah inşallah canım sağolonuda alacaksın yakında inşallah:94::94:
AMİN CANIM EN KISA ZAMANDA İNŞŞ :Saruboceq:
DİĞER DOSTLARIMIZDA GELSE ARTIK BENİ BURDA YANLIZ BIRAKMASINLAR kaydirigubbakcemile3
bitti canım
..biliyorsun bir avuç fındıkk şiiiye iyi gelirrbu akşam kaçış yok :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?