A.s canım hoşgeldin biz iyiyiz canım sen nasılsın ..yiğidom nasıl iyimi ne yapıyoslm kızlarrr.... az önce yazdım yazdım net gitti... nasılsınız...
buyrun cenaze namazınaaaa
hoşgeldin bacıııııııı nasılsın??
sanki öyleydi canım şal değilde fulardı galiba :26: bana hediye etmiştide bi arkadaşonu bilemiyecem canımm :26: kasnakla şaldamı yapılıyormuşş :86::86:
bizler iyiyiz sen nasılsın oğlun nasıl
aleyküm selam canım netin acizliğine hangimiz uğramıyoruz ki :86: sağlık olsun hoş geldin hamdolsun iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin cnmmmm yiğido nasılllllllllllllll
AĞZINI HAYRA KIÇINI BAYRA AC DEMETOO
ne cenazesi.....??????
nazar değdireceniz bana kıçımı kaşıyım barimmbecerikli kanki elinden kurtulan bişey yok
ne bekliyon ozaman canişş kalk eşini cilveler yap ama çaktırmadan yap istediğini bilmesinnbende onlara takılmıyorum gardaş ama yumurtlama günüm geçiyo ona takıldım beeeennn
e haliyle küsüz yaaa hiç yaklaşmıyoz birbirimize anam gücün tutuyom kendimi hadi herif fik fik yapakda ondan sora yine küselim diiiiiiiiiiii
sende geldin tam olduToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
xelifxx,Kedersiz+,sifaa+,iipekk34,Eti_Puf,asi38+,nuray0606+,ozluce,
HEY MAŞALLAH.......BİR TEK BEN EKSİKMİŞİM....
İYİ AKŞAMLAR
en iyismi onuda araştırayım ben yapılıyormu yapılmıyormu öğrenmem lazımm :82:sanki öyleydi canım şal değilde fulardı galiba :26: bana hediye etmiştide bi arkadaş
nazar değdireceniz bana kıçımı kaşıyım barimm
ne bekliyon ozaman canişş kalk eşini cilveler yap ama çaktırmadan yap istediğini bilmesinn
sende geldin tam oldu
iyi akşamlar
AMİN CANIM EN KISA ZAMANDA İNŞŞ :Saruboceq:
DİĞER DOSTLARIMIZDA GELSE ARTIK BENİ BURDA YANLIZ BIRAKMASINLAR kaydirigubbakcemile3
s.a hayırlı akşamlar canım bende yeni katıldım size
nuray etipuf hoşgeldiniz
kız nurcik bide karşıma geçmiş fındıkları hüpletiyo walla hazırlık var ama yok yaw ben atmam ilk adımı o yiyo fındıkları o atsın ilk adımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?