Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anladım canım yangına körükle gitmiş anlaşılan eşin :82: bi özürdiesin inşallah bidahada yapmasın süzzzz versin düzelsin aranız inşşşş

benim eşimde bana oğlum diyor kavga sırasında :86::86::86:

bende siz olmayaınca giresim yok açıkçası eskisi gibi girmek istemiyorum bende ne yalan söyliyim

ee kimse olmayınca haliyle insanın canı istemyo birde nette ben sadece buraya bakıyorum siz olmayınca pc yi çntasından bile çıkarmıyorum kitap okumak daha zevkli geliyo bana

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

asi38,sifaa+,nuray0606+,iipekk34+,ozluce,Kedersiz+,Eti_Puf+,

hımmm anladım canım şimdi hatırladım bi ara fular şal gibi inceccik kıyafet aksesuarları yapıyorlardı kasnaklı yapışmalı oluyordu bu omuuuuuu :26:

hmm nası peki kolaymı yapılışı bende kasnakta kurdela işi ve brezilya nakışı yapıyorum ama heralde bu kasnak farklı bi kasnak sanırım dimi nurcik
sarması kolay ama tutkalla yapıştırması biraz zaman alıyo güç gerekiyo sağ elimin bileği hala ağrıyo ..çivili kasnak diye satılıyo bunlar tabi ebatları ölçüleri farklı oluyo mesela masa örtüsü için ayrı alıyorsun kasnağı peçete için ayrı diğerleri için ayrı
oğlum normal yaaa onu banada söyler ama kardeşim ne demek yaaaaa uyuz oldummm
bu kadar kızacağını bilse inan söylemezdi ağzından kaçırmış işte anlık bişey ..bugnden sonra bir daha böyle bir laf söyliyeceğini sanmıyorum

hımmm anladım canım şimdi hatırladım bi ara fular şal gibi inceccik kıyafet aksesuarları yapıyorlardı kasnaklı yapışmalı oluyordu bu omuuuuuu :26:
onu bilemiyecem canımm :26: kasnakla şaldamı yapılıyormuşş :86::86:

nuray hoşgeldin

bende onlara takılmıyorum gardaş ama yumurtlama günüm geçiyo ona takıldım beeeennn
e haliyle küsüz yaaa hiç yaklaşmıyoz birbirimize anam gücün tutuyom kendimi hadi herif fik fik yapakda ondan sora yine küselim diiiiiiiiiiii

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

xelifxx,Kedersiz+,sifaa+,iipekk34,Eti_Puf,asi38+,nuray0606+,ozluce,

HEY MAŞALLAH.......BİR TEK BEN EKSİKMİŞİM....
İYİ AKŞAMLAR

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

xelifxx,Kedersiz+,sifaa+,iipekk34,Eti_Puf,asi38+,nuray0606+,ozluce,

HEY MAŞALLAH.......BİR TEK BEN EKSİKMİŞİM....
İYİ AKŞAMLAR

buyrun cenaze namazınaaaa
hoşgeldin bacıııııııı nasılsın??

hoşgeldin nuraycım nöreeeeek işte laflıyok sen nörüyooooooooon

iyyim bende koçişi zorla pc başından kaldırdım ben geçtim
canım ben yarın olmayacağım anneme gidiyorum orda nete girebilirsem gelirim giremezsem gelemem şimdiden söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…