anladım canım yangına körükle gitmiş anlaşılan eşin :82: bi özürdiesin inşallah bidahada yapmasın süzzzz versin düzelsin aranız inşşşşhayır bitanem neden kırılayımmı dediklerin gayet mantıklı bitanem tşkr ederimmm
ama çalıştığı bayan arkadaşları yooookkk
ben böyle tavırlara gıcık olurum oda benim gıcık olduğumu bile bile sölediiiiiii
slmm kızlarr ben deldim naber???
benim eşimde bana oğlum diyor kavga sırasında :86::86::86:
bende siz olmayaınca giresim yok açıkçası eskisi gibi girmek istemiyorum bende ne yalan söyliyim
hımmm anladım canım şimdi hatırladım bi ara fular şal gibi inceccik kıyafet aksesuarları yapıyorlardı kasnaklı yapışmalı oluyordu bu omuuuuuu :26:yeni görüyorsun çünkü ilk defa ben yaptımm .. dermişimmmmmmmmmm
ya bunlar bir kaç senedir var sanırsam ..hatta sevogeçen sene bana resimletmişti bunları yapıp sat demişti o aralar boncuk işi ile uğraştığımdan yapmak istemedim bu aralar elim boş kalmıştı birde buna başlıyayım dedim
sarması kolay ama tutkalla yapıştırması biraz zaman alıyo güç gerekiyo sağ elimin bileği hala ağrıyo ..çivili kasnak diye satılıyo bunlar tabi ebatları ölçüleri farklı oluyo mesela masa örtüsü için ayrı alıyorsun kasnağı peçete için ayrı diğerleri için ayrıhmm nası peki kolaymı yapılışı bende kasnakta kurdela işi ve brezilya nakışı yapıyorum ama heralde bu kasnak farklı bi kasnak sanırım dimi nurcik
bu kadar kızacağını bilse inan söylemezdi ağzından kaçırmış işte anlık bişey ..bugnden sonra bir daha böyle bir laf söyliyeceğini sanmıyorumoğlum normal yaaa onu banada söyler ama kardeşim ne demek yaaaaa uyuz oldummm
aleyküm selam canım hoş geldin iyidir sendenslmm kızlarr ben deldim naber???
onu bilemiyecem canımm :26: kasnakla şaldamı yapılıyormuşş :86::86:hımmm anladım canım şimdi hatırladım bi ara fular şal gibi inceccik kıyafet aksesuarları yapıyorlardı kasnaklı yapışmalı oluyordu bu omuuuuuu :26:
sarması kolay ama tutkalla yapıştırması biraz zaman alıyo güç gerekiyo sağ elimin bileği hala ağrıyo ..çivili kasnak diye satılıyo bunlar tabi ebatları ölçüleri farklı oluyo mesela masa örtüsü için ayrı alıyorsun kasnağı peçete için ayrı diğerleri için ayrı
bu kadar kızacağını bilse inan söylemezdi ağzından kaçırmış işte anlık bişey ..bugnden sonra bir daha böyle bir laf söyliyeceğini sanmıyorum
slm kızlarrr.... az önce yazdım yazdım net gitti... nasılsınız...
aleyküm selam canım netin acizliğine hangimiz uğramıyoruz ki :86: sağlık olsun hoş geldin hamdolsun iyiyim sen nasılsınslm kızlarrr.... az önce yazdım yazdım net gitti... nasılsınız...
slm kızlarrr.... az önce yazdım yazdım net gitti... nasılsınız...
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
xelifxx,Kedersiz+,sifaa+,iipekk34,Eti_Puf,asi38+,nuray0606+,ozluce,
HEY MAŞALLAH.......BİR TEK BEN EKSİKMİŞİM....
İYİ AKŞAMLAR
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
xelifxx,Kedersiz+,sifaa+,iipekk34,Eti_Puf,asi38+,nuray0606+,ozluce,
HEY MAŞALLAH.......BİR TEK BEN EKSİKMİŞİM....
İYİ AKŞAMLAR
hoşgeldin nuraycım nöreeeeek işte laflıyok sen nörüyooooooooon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?