mesaj alınmıştırrkolayy gileee
annesi bebişin sıkıca tutunsun inşallah sana temel i iyi sağlam kazın atınnn :86:
slmmmm
naber hatunlar geçmişi okuyamadım 30 sayfa yuh dedim bıraktımvarmı verecek haberleriniz fatoştan haber varmı herkes iyimi ben tefriciyeleri bitirdim allah kabul etsin gelemedim bi kaç gündür izin verdim kendime ii etmişim demi kızlar azkafam kendine gelsin istedim çok dolu bu günlerde öpüyorum şimdilik herkesleriii
günaydın kızlarrrrrrrrrr
hayırlı cumlaarrrrrrrr rabbim dualrımızı kabul etsin inşşşş
sanada günaydın cnm seninde cuman mübarek olsunnnn
herkese günaydııııııııııııııınnnnnnn topiğin güzel gacılarııııı
herkese hayırlı cumalar rabbim bugünde ettiğimiz duaları kabul etsinnnn(amin)
aminnnnnnnnnn kılzarrrrrrrr aminnnnnnnnnnGünaydın güzel hatunlarrrrr herkese hayırlı cumalar diliyorum
kimse yokken bi gidiyimde kahvaltımı yapıyımda geliyim bariiii
günaydın kızlar hayırlı cumalarrr
oyyy oyy çok sancım var çokkkkk şu kör olasıca kırmızalarr yokmuuu offff :95::95::95::95::95::95::95:
ayağımda hem çorap hem patik var artı terlikağrınmı var canım ayağını sıcak tut
okumuşun 100 tefriciyeyi allah razı olsun canım
günaydın cnmgünaydın hayırlı cumalar nasılsınız minnoşlar ben iyiyim evi süpürdüm sildim toz aldım yoruldum biraz oturdum mutfağıda süpürüp silip bir duş alıyım seladan önce evimde bende temiz olalım dua edelim
günaydın kızlar hayırlı cumalarrr
oyyy oyy çok sancım var çokkkkk şu kör olasıca kırmızalarr yokmuuu offff :95::95::95::95::95::95::95:
olmasına olsunda ama bi 9 ay gelmezse fena olmaz hanigünaydın cnm
oh oh maşaallah kuzum yaaa bende hiç birisi yok helal olsun wallaaaa maşşalllahh sanaaa
aman nurcikim olmaz olsun o kırmızılar çok mu ağrın var....
dikkat et cnm ayağını sıcak tut
olmasına olsunda ama bi 9 ay gelmezse fena olmaz hani
hayırlı cumalar geçmiş olsun kankigünaydın kızlar hayırlı cumalarrr
kankim maşallah sana hem erken uyanmışsın hemde günlük işleri halletmişsin helal olsun sana valla ..
günaydın cnm
oh oh maşaallah kuzum yaaa bende hiç birisi yok helal olsun wallaaaa maşşalllahh sanaaa
aman nurcikim olmaz olsun o kırmızılar çok mu ağrın var....
dikkat et cnm ayağını sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?