Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
tostiii iyimisin hayatım

aminnnnnnnnnnnn

ne bu şimdi iyide benim herif beni yanına çağırmıyııı yasahmışşhem ben hiç bir koşulda onu reddemem

slmmm kıslarrrrrrrrrrr asi cnmm bunu yazmasaydınn demıyecektımm sızeee buyuk ıhtımal yokturr ama yınedee yazayım doktor kan tahlılı ıstemedııı intıhap içinde ilaç verecek tı ıgne verdııı neden acepp sonrasındsadaaa senın yumurtalarına guvenmıyorum ama adet sokturucun bıttıkten 2 gün sonra adet olmazsan gel o zmn gebesındırr dedııı egerr varsadaa iğnedeee adet sokturucudeee bişeyy yapmaz bebegee sakın takmaa dedii yokturrr ama yınede içimde 1 ümit yok deil hahahaha

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn

amin allah emeklerini boşa cıkarmasın canım

amiiiin rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin elifciğime

iyiyim tubiş seni iyi gördüm daha iyi oldum
ne kadar cok iyi yazdım
tugbiş fikfik yasak sanırım senınde başına vurmuş galiba

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN bu aradaa tefrıcıyelerıı okudum tabıkıdee soylemeyıı unutmuşummmmyaşlılık işteeeee

nurcan banada 200 yaz cnmmmm

melıkee gelmişşşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşşş tazee annecik nasılsınnnnnnnn

ben niye bişi anlamadım :44::44:

iyiyim tubiş seni iyi gördüm daha iyi oldum
ne kadar cok iyi yazdım
tugbiş fikfik yasak sanırım senınde başına vurmuş galiba
yok kııııızzzzz ölesine muhabbet olsun diye yazıyorum vallahi bak çok rahatım arada kafaya bişeyler dankk edio ama ı ııı diyorum zaten yanıma sokulan bi kocanmda yok izne ayrılmış meletecekmiş beni hainn

melikeeeeeee fatoşşşşşşşşşş ne olur bana çizelge yapınnnn :84::84:

bugün 3.gününmüş aslında bugün olabilir demek dr un 5.günü sana uygun görmüş o zaman dr dediğini yap canım öteki dr yapsın zaten transferde sadece rahme yerleştiriliyo yaaa gene sen bilirsin ama drunun hafta sonu ist.gideceği baştan belli değilmiydi ben olsam ısrar ederdim siz yapın diye kim senin dr un canım inş son olur buu sen de benim gibiymişsiz 3.denemenmiş

evet tugbiş bize de yaşak 15 gün 10 u gitti bugün 5 i kaldı

ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırıyorum dr turgut aydın o istersen bu günde yaparım dedi ben 5 ci gün istiyorum benim ilk denemem tutmuştu erken doğum yaptım onda 5 ci gün transferiydi ikinci de 3 cü gün koydu tutmadı

evet tugbiş bize de yaşak 15 gün 10 u gitti bugün 5 i kaldı
bişi kalmamış şafak doğan güneş sizde bizde 2 ay var daha ama ondan sonrada korkarım zaten alıyacağın 7 ay daha fik fik yok allah kızmetederde kucağımıza alırsak herLDE 2 ayda öle olmaz sonra ben adamın biyerini görünce oda ne derim unutmuş olurum yani
yapalım zuzummmm yeterkiii sen isteeeeeeee ama bırazz bekletırımm ben 2 dk da yapamıyorummm
tamam yap transfertarihim 8 şubat
son atedim 20 ocak
ama yakışıklı şirin bişi olsun olarmı bebitommm

slm kızlar geçmişe hiç bakamadım nasılsınızz ne var ne yok yeni heberler varmı herkeş nasıl bakım

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200

tosti...........200
tarfil..........200
sevdamce....200
papatya.....100

duru...........100

toplam....2700
kalan....1744

nurcan banada 200 yaz cnmmmm

melıkee gelmişşşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşşş tazee annecik nasılsınnnnnnnn

hoşbuldum datlımmm
şabanın bi filmi varya bebeği uyuturken kendi uyuyo o duruma geldim artıkkk
bugün yalbnız kaldım kociş işe başladıı
5ten beri ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…