Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın tugba ben varım nasılsın

günaydın tuğbiiiiişşş naber erkencisin bakıyorumda kıııızz çizelgenimi değiştirdin bakeeemm sen?
GÜNAYDIN KIZLAAAR bugün saat 5 te uyandım uyuyamadım bi türlü huy bastı sanki adamımın uyanmasını bekliyorum o sırada şu çizelge olayını çözelimdedim ve gaiba başardım onun için sestoses diye denemeler yapmıştım her yeni mesajda çizelgeyigörebilmek için
siz nabersiniz

haydi sizleri kocaman öpüyorum adamım uyanmadasn diğer topicte ne var ne yok bi bakayım onlarda küsmesin dimi ama
bu arada asim şekercim üyelik işini bugün akşam üstü yapcam haberin olsun şekercim
de haydi üperim herkesi nanaktan

çok güzel olmuş gıııııı çizelgeeeeeennnnnnn nası yapıyosan bende yapsam yaaaawwww

tmm cnnm sıkma kendini yapıcan diyeeee rüyama bilem girdin asiiiiiiii yaptım kızzz üyelik işinin hallettim diyeeeeee
hadi cnm güle güle kendine iyi baaaakkkk

hamileyim

kan verdim kızlar bu sabah 10.günde belli olurmuş
valla heyecanmmdan değerim kaç dedi doktor hatırlamıorum telefon açtı bana yarım saat önce şükür rabbime.doktor hamilesin dedi gözün aydın dedi.değerim ççok iyiymiş.

kızlar siizin dularınızın çok payı var ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN

selam herkese elifciğim sadece sen varsın galiba nasılsın canım az kaldı test gününe rabbim gönlünün muradını versin hayırlı sonuçlarla gel bizlerde burda bayram edelim halaylara tutuşalım

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin kaç embriyo koydular sana benim transfer yarın

elifcim çoookkkkkkkk sevindim canım ççççççççççokkk anlatamma yaaaaaa rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sorunsuz bi hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallahahhhhhh
hayde kızlar buyrun halayaaaaa

elifffffffffffffffffffffff walla çok sevindim cnm yaaaa hadi gözün aydın cnmmmmmmmmmmmmmm
walla böyle bi haber hepimize iyi geldi allahıma şükürler olsunki hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn walla çok sevindim cnmmmmmmmmmmmmmm

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin kaç embriyo koydular sana benim transfer yarın
SAOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUN KUZU YA DOKTOR KAÇ KOYALIM DEDİ BENDE SİZ BİLİRSİNİZ DEDM SONRADA SORMADIM KAÇ KOYDULAR BİLMIORUM YASALARA GÖRE TEK KOYMAMIZ GEREKİOR BİLİOSUN DEDİLER BEN DE HEP SİZ BİLİRSİNİZ DEDİM.

allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah gözüme takıldıda hayır dileklerimi sunuyum ıstedim 34:

Kuzu demetto değerim ka.ç valla bilmıorum şimdi netten bakayım kaç doktor dedi inan aklımda tutamadım duyamadım bile adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…