günaydın tugba ben varım nasılsın
GÜNAYDIN KIZLAAAR bugün saat 5 te uyandım uyuyamadım bi türlü huy bastı sanki adamımın uyanmasını bekliyorum o sırada şu çizelge olayını çözelimdedim ve gaiba başardımgünaydın tuğbiiiiişşş naber erkencisin bakıyorumda kıııızz çizelgenimi değiştirdin bakeeemm sen?
geç yatıp geç kalkıyorum eşimin gittiğinden haberim olmuyor
GÜNAYDIN KIZLAAAR bugün saat 5 te uyandım uyuyamadım bi türlü huy bastı sanki adamımın uyanmasını bekliyorum o sırada şu çizelge olayını çözelimdedim ve gaiba başardımonun için sestoses diye denemeler yapmıştım her yeni mesajda çizelgeyigörebilmek için
siz nabersiniz
haydi sizleri kocaman öpüyorum adamım uyanmadasn diğer topicte ne var ne yok bi bakayım onlarda küsmesin dimi ama
bu arada asim şekercim üyelik işini bugün akşam üstü yapcam haberin olsun şekercim
de haydi üperim herkesi nanaktan
hamileyim
kan verdim kızlar bu sabah 10.günde belli olurmuş
valla heyecanmmdan değerim kaç dedi doktor hatırlamıorum telefon açtı bana yarım saat önce şükür rabbime.doktor hamilesin dedi gözün aydın dedi.değerim ççok iyiymiş.
kızlar siizin dularınızın çok payı var ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
hamileyim
valla heyecanmmdan değerim kaç dedi doktor hatırlamıorum telefon açtı bana yarım saat önce şükür rabbime.doktor hamilesin dedi gözün aydın dedi.değerim ççok iyiymiş.
hamileyim
SAOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUN KUZU YA DOKTOR KAÇ KOYALIM DEDİ BENDE SİZ BİLİRSİNİZ DEDM SONRADA SORMADIM KAÇ KOYDULAR BİLMIORUM YASALARA GÖRE TEK KOYMAMIZ GEREKİOR BİLİOSUN DEDİLER BEN DE HEP SİZ BİLİRSİNİZ DEDİM.canım çok sevindim allah tamamına erdirsin kaç embriyo koydular sana benim transfer yarın
elifcim çoookkkkkkkk sevindim canım ççççççççççokkk anlatamma yaaaaaa rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sorunsuz bi hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallahahhhhhh
hayde kızlar buyrun halayaaaaa[/QUTRİOOOOTE]
ALLAH RAZI OLSUN VALLA BEN UÇUORUM ELİM KLUM TİTRİOOOOOOOOO
elifffffffffffffffffffffff walla çok sevindim cnm yaaaa hadi gözün aydın cnmmmmmmmmmmmmmm
walla böyle bi haber hepimize iyi geldi allahıma şükürler olsunki hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn walla çok sevindim cnmmmmmmmmmmmmmm
KUZUUM DEMOTTOOOOM AŞKITOOOOOOOOM RABBİM SİZLERİDE SEVİNDİRSİN EN KISA ZAMANDA
elifffffffffffffffffffffff walla çok sevindim cnm yaaaa hadi gözün aydın cnmmmmmmmmmmmmmm
walla böyle bi haber hepimize iyi geldi allahıma şükürler olsunki hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn walla çok sevindim cnmmmmmmmmmmmmmm
SAOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUN KUZU YA DOKTOR KAÇ KOYALIM DEDİ BENDE SİZ BİLİRSİNİZ DEDM SONRADA SORMADIM KAÇ KOYDULAR BİLMIORUM YASALARA GÖRE TEK KOYMAMIZ GEREKİOR BİLİOSUN DEDİLER BEN DE HEP SİZ BİLİRSİNİZ DEDİM.
elifcim çoookkkkkkkk sevindim canım ççççççççççokkk anlatamma yaaaaaa rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sorunsuz bi hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallahahhhhhh
hayde kızlar buyrun halayaaaaa[/QUTRİOOOOTE]
ALLAH RAZI OLSUN VALLA BEN UÇUORUM ELİM KLUM TİTRİOOOOOOOOO
KUZUUM DEMOTTOOOOM AŞKITOOOOOOOOM RABBİM SİZLERİDE SEVİNDİRSİN EN KISA ZAMANDA
ayyyyy eliffffffffffffffff inanki sevincimden ağlıyom kıııııııııııııııııııııııııııııııızzzz walla çok sevindim allahım sorunsuz bi hamilelik geçirtsin sanaaaaaaaaaaaa
ay allahım çok sevindim yaaaaaaaa
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah gözüme takıldıda hayır dileklerimi sunuyum ıstedim34:
Kuzu demetto değerim ka.ç valla bilmıorum şimdi netten bakayım kaç doktor dedi inan aklımda tutamadım duyamadım bile adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?