Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm daha adetinede çok varmış bence bebiş olabilir

inşallah canım ya bi garip haller oldu bana ilk baslarda cok uyuyodum uykuyu sevmeyen bırı olarak ve halsızlık vardı sımdıde var ama oncekı kadar degıl bugun esım test alacak yınede yapcam napıyım eger yoksa dırek doktora gıtcem o zaman neden oluyo bu lekeler agrılar fln cok soru var kafamda

ben kaçar canım byy kendıne ıyı bak umarım hayalın bı an once gerceklesır ıns..

cnm hiç bunlarla kafanı bulandırma olacağı varsa bebeğin seninledir ama yinede bi test yap bi dr a git derim bennn

estağfirullaf aplacım düşünürmüyüm öle şey
aşk olsun
hiç sorma aplam ya şekilden şekile giriyor yavrumm bugün yine sabaha kadar uğraştık
ohh ne güsell keyif yap bakem
tmm cnm kıskanıyo senin paşan bizimle konuşmana koş koş bak bi annesi meme istiyo belkimdeee

kıskanıyo bebem babası yanıma yaklaşınca uyanıyor hemen bakalım sonra ne olacak

yirim ben onu yaaaaaaa
kafanı takma cnm bizde abalmın bebişinde öyleydik elimiz ayağımız birbirine dolanırdı walllaaa bi kızarırdı sıpaaaa bizi öldürürdü wallaaa

yirim ben onu yaaaaaaa
kafanı takma cnm bizde abalmın bebişinde öyleydik elimiz ayağımız birbirine dolanırdı walllaaa bi kızarırdı sıpaaaa bizi öldürürdü wallaaa

aynen canım wallaa
sen nasılsın quuzm ne var ne yok
bugün babamız evde şimcik markete gitti
bende bi güsel duşumu falan aldım size bakım didim
nasıosınız
maşalahh hmaişler varr

aynen canım wallaa
sen nasılsın quuzm ne var ne yok
bugün babamız evde şimcik markete gitti
bende bi güsel duşumu falan aldım size bakım didim
nasıosınız
maşalahh hmaişler varr

bende iyim cnnm benim kociş yok çalışıyo
he yaw hamişlerimiz var ve ben yine hamiş değilimmmm
oh mis gibi oldun zaaar melikemmm
bebişini öp benim için

bende iyim cnnm benim kociş yok çalışıyo
he yaw hamişlerimiz var ve ben yine hamiş değilimmmm
oh mis gibi oldun zaaar melikemmm
bebişini öp benim için

canım senin hamöiş haberinide alacaz quzummm
he walla mis gibi oldummm:))
öperim teyzesii
ben çıktım quzuu bağırıyorrrrr

canım senin hamöiş haberinide alacaz quzummm
he walla mis gibi oldummm:))
öperim teyzesii
ben çıktım quzuu bağırıyorrrrr

inşaallah melikeeem hadi çık guzu bağırttırma bakem oğluşunu gene kıpkırmızı olmasın öpüyorum cnm seni ve prensiniiiiii

elif kaç transfer olduğunu bilmiyorum demen biraz saçma transfer günü ebru hanım eline embriyolarının bilgisi ve resmi olan bir kağat vermedimi benim diyer iki denememin resimleri var ilkinde 2 ikincide tek embriyo resmi var yani

papatyacım 2 embriyo kondu galiba elife ona bilmiyorum dememişti değerinin kaç olduğunu sorduğumuzda ona bilmiyorum dediiii

gittim belki erken gelirsem transferi ben yaparım dedi ama zannetmiyorum neyse hayırlısı kaç transfer yapılacanı konuşmaya gitmiştik malum ilkinde rahim azı açıldıya oda yarın karar verecez dr embriyon 2 ci kaliteyse 2 kaliteliyse bir transfer yaparız dedi

iyi hadi bakalım hayırlısı senin dr un adı turgut mu?

haaaaaa bide geçmiş yazıları okursan ben elife kaç transfer yaptırdın diye sordum oda bilmiyorum dr siz bilirsiniz dedim dedi ben böyle onladım

haaaaaa bide geçmiş yazıları okursan ben elife kaç transfer yaptırdın diye sordum oda bilmiyorum dr siz bilirsiniz dedim dedi ben böyle onladım
haaa bilmiyorum cnm belkideben yanllış anladımmm
gerçekten eğer kaç transfer yapıldı ve bunu elif bilmiyosa bende şaşarım ama heycanlandı yaaa yazık onun için sorduğumuz sorularıda karıştırmış olabilirrr
evet arkadaşim turgut aydın sen gittiğinde hangisiyle görüştünüz

cnm ben gitmedim eşim gitmişti galiba turgut beydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…