saol cnm benim allah razı olsun senden
cümlemızden canım benım :2:
cnm daha adetinede çok varmış bence bebiş olabilir
inşallah canım ya bi garip haller oldu bana ilk baslarda cok uyuyodum uykuyu sevmeyen bırı olarak ve halsızlık vardı sımdıde var ama oncekı kadar degıl bugun esım test alacak yınede yapcam napıyım eger yoksa dırek doktora gıtcem o zaman neden oluyo bu lekeler agrılar fln cok soru var kafamda
ben kaçar canım byy kendıne ıyı bak umarım hayalın bı an once gerceklesır ıns..
estağfirullaf aplacım düşünürmüyüm öle şeyalışırsın zamanla şimdi daha yeni birbirinizi tanıyosunuz korkma gazı olduğu zaman ağlarken kızarıp bozarıyolar şekilden şekile giriyolar bi şey olmaz karnına masaj yap (çocuğun yok bu ne ukalalık deme
ailedeki çocuklardan biliyorum ) ..BEN iyiyim canım evdeyim rahatım
tmm cnm kıskanıyo senin paşan bizimle konuşmana koş koş bak bi annesi meme istiyo belkimdeee
estağfirullaf aplacım düşünürmüyüm öle şey
aşk olsun
hiç sorma aplam ya şekilden şekile giriyor yavrumm bugün yine sabaha kadar uğraştık
ohh ne güsell keyif yap bakem
kıskanıyo bebem babası yanıma yaklaşınca uyanıyor hemen bakalım sonra ne olacak
yirim ben onu yaaaaaaa
kafanı takma cnm bizde abalmın bebişinde öyleydik elimiz ayağımız birbirine dolanırdı walllaaa bi kızarırdı sıpaaaa bizi öldürürdü wallaaa
aynen canım wallaa
sen nasılsın quuzm ne var ne yok
bugün babamız evde şimcik markete gitti
bende bi güsel duşumu falan aldım size bakım didim
nasıosınız
maşalahh hmaişler varr
bende iyim cnnm benim kociş yok çalışıyo
he yaw hamişlerimiz var ve ben yine hamiş değilimmmm
oh mis gibi oldun zaaar melikemmm
bebişini öp benim için
canım senin hamöiş haberinide alacaz quzummm
he walla mis gibi oldummm:))
öperim teyzesii
ben çıktım quzuu bağırıyorrrrr
elif kaç transfer olduğunu bilmiyorum demen biraz saçma transfer günü ebru hanım eline embriyolarının bilgisi ve resmi olan bir kağat vermedimi benim diyer iki denememin resimleri var ilkinde 2 ikincide tek embriyo resmi var yani
merhaba kızlar merhaba asi
gittim belki erken gelirsem transferi ben yaparım dedi ama zannetmiyorum neyse hayırlısı kaç transfer yapılacanı konuşmaya gitmiştik malum ilkinde rahim azı açıldıya oda yarın karar verecez dr embriyon 2 ci kaliteyse 2 kaliteliyse bir transfer yaparız dedi
haaa bilmiyorum cnm belkideben yanllış anladımmmhaaaaaa bide geçmiş yazıları okursan ben elife kaç transfer yaptırdın diye sordum oda bilmiyorum dr siz bilirsiniz dedim dedi ben böyle onladım
evet arkadaşim turgut aydın sen gittiğinde hangisiyle görüştünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?