Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcikimm iyiyim artık hafif başdönmesi oluyo canım ama idare ediyom
bide nurcik klomeni 1 gün fazla kullanmışımmm :18: iki paket vardı birini işte birini evde bırakmıştım bugün saydım 6 gün kullanmışım bişey olmaz inşallahh yaa zaten kist olmasam iyidir yine

valla burada yağmur yağıyo nurcik havada soğukkk

bişeycik olmaz inşallahh ,en fazla yumurtan çoğalır ondanda zarar gelmezz hem bellimi olur ikiz olur belkii Allah en kısa zamanda güldürsün yüzlerimizi:86:

sorma canım burdada kapandı hava ..yatak odasının halılarını yıkayacaktım güyaa :96:

yok kızz bitmedi ..gardolaptaki kıyafetleri çıkardım sildim giymediklerimizi ayırdım diğererini yerleştirdim sonra perdeleri makinaya attım camları sildim

maşşaaalllaah cnm daha ne yapıcaksın ellerine sağlık oh mis gibi olmuşturrr evin

200 tanede bana yazarmısınız

kııııııııııııııııııııııııııııııızzzz ne hali yıkamsııııı delüüüüüüüüüüüüüü dur kız üşütme durduk yere bacıımmmm bonyon büyükse orda yıka dışarda yıkayıptaaa ayaklarını üşütme cnm benimmmm

ikizmiii tekizi buldukta o kaldı

aman aman halılara başlama bak hasta olursun hem erken daha gerçekten 1 hafta daha bekle canımcım ahh ahhh benim evde nasıl temişzlik istiyo gerçi haftasonu misafirim geldi annemler teyzemler komşuusu falan hepsi maşallah ddidi bana titiz temiz düzenli olduğumdan

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200
tosti...........200
tarfil..........200
sevdamce....200

elif...............200
sevdanehri...200
nuray...........200
papatya.......100

duru.............100

toplam....3300
kalan....1144

slm kızlar nasılsınız 3 gündür görüşemedik sizi çoook özledimmm

yok yok bu havada yıkamam zatenn ..yıkamamak için bahane arıyordum zati iyi oldu havanın kapanması

sevo bellimi olur bu zmana kadar durduk durduk sonrada turnayı gözünden vuruuz belkim

kızım ben sana kızlara kilomdan bahsetme demedimmii
bir dahah sana güvenipte bişey anlatanınnn
hem havalar ısındıı artık verecem bu kilolarıı

yoo öle bişey demedinkiii :26: hem desem ne olur devlet sırrımı bu
hee ısındı ısındıı artık verilir o kilolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…