aha bacım nurcikte gelmiş
yok kızz bitmedi ..gardolaptaki kıyafetleri çıkardım sildim giymediklerimizi ayırdım diğererini yerleştirdim sonra perdeleri makinaya attım camları sildimnurcik naptın bacıııııımmm temizliğini halettinmi
biraz mola vereyim dfedim çok çabuk yoruluyorum yaa..
bugün kankim gelmemiş
bişeycik olmaz inşallahh ,en fazla yumurtan çoğalır ondanda zarar gelmezz hem bellimi olur ikiz olur belkiinurcikimm iyiyim artık hafif başdönmesi oluyo canım ama idare ediyom
bide nurcik klomeni 1 gün fazla kullanmışımmm :18: iki paket vardı birini işte birini evde bırakmıştım bugün saydım 6 gün kullanmışım bişey olmaz inşallahh yaazaten kist olmasam iyidir yine
valla burada yağmur yağıyo nurcik havada soğukkk
yok kızz bitmedi ..gardolaptaki kıyafetleri çıkardım sildim giymediklerimizi ayırdım diğererini yerleştirdim sonra perdeleri makinaya attım camları sildim
pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200
tosti...........200
tarfil..........200
sevdamce....200
elif...............200
sevdanehri...200
papatya.......100
duru.............100
toplam....3100
kalan....1344
kızım ben sana kızlara kilomdan bahsetme demedimmiiee o kadar kilo yorar adamı
evet ipek yok biyeremi gitcekti
bişeycik olmaz inşallahh ,en fazla yumurtan çoğalır ondanda zarar gelmezz hem bellimi olur ikiz olur belkiiAllah en kısa zamanda güldürsün yüzlerimizi:86:
sorma canım burdada kapandı hava ..yatak odasının halılarını yıkayacaktım güyaa :96:
bişeycik olmaz inşallahh ,en fazla yumurtan çoğalır ondanda zarar gelmezz hem bellimi olur ikiz olur belkiiAllah en kısa zamanda güldürsün yüzlerimizi:86:
sorma canım burdada kapandı hava ..yatak odasının halılarını yıkayacaktım güyaa :96:
ee o kadar kilo yorar adamı
evet ipek yok biyeremi gitcekti
kııııııııııııııııııııııııııııııızzzz ne hali yıkamsııııı delüüüüüüüüüüüüüü dur kız üşütme durduk yere bacıımmmm bonyon büyükse orda yıka dışarda yıkayıptaaa ayaklarını üşütme cnm benimmmm
yok yok bu havada yıkamam zatenn ..yıkamamak için bahane arıyordum zati iyi oldu havanın kapanmasıikizmiii tekizi buldukta o kaldı
aman aman halılara başlama bak hasta olursun hem erken daha gerçekten 1 hafta daha bekle canımcım ahh ahhh benim evde nasıl temişzlik istiyo gerçi haftasonu misafirim geldi annemler teyzemler komşuusu falan hepsi maşallah ddidi bana titiz temiz düzenli olduğumdan
kızım ben sana kızlara kilomdan bahsetme demedimmii
bir dahah sana güvenipte bişey anlatanınnn
hem havalar ısındıı artık verecem bu kilolarıı
slm kızlar nasılsınız 3 gündür görüşemedik sizi çoook özledimmm
2 kilocuk fazlam var ..bakma sen sevoya abartıyo :82:kilo haaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım nasılsınn bizde özledik seni nerelerdeydin bakemslm kızlar nasılsınız 3 gündür görüşemedik sizi çoook özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?