Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

halamın torunun beşşiği vardı cumadan anneme gittim cumartesi halamlara gittik pazar yine anacımda kaldık dün akşam geldik valla bende çoook özledim sizleri canlarım benim keyifler nası bakem ben yokken neler oldu bakamadım bi ara bakarım artık

kıslar komşular bana gelecekmişş müsaitmisin die sormaya göndermişler çocuğu yaff bişeyler hazırlasam mı ama hiçte halim yok bende hazırlarla idare ederim yapanlar saolsunn

tmm cnm hadi sen çık sana gelen giden eksik olmaz artıkın hem başsağlığına hemde gözün adına amaaaaaaannn hazırlarla idare et bacım sendeee

ah kızlar ah şu kilo konusunu nie acarsınız bilmem ki

ben sabah kahvalltdan sonra basküle bi çıktım o da ne anaaaaaa 73 geldim ayy napsam nereler gitsem ki............ inanın çok hızlı aldım şubat ayında 68 dim birden nasıl almışım
transferden sonra yemeyi abarttım ama tuttunsun die

ohh ohhh gezmişsin bir güzel...valla yeni bişey yok canım sadece elifin müjdeli haberini aldık ondanda haberin var zaten

melikemm benim eşimde bana arada bir öle diyo bak sen onlaraa bizim dötümüz başımız yerinde

bugün gardolabımı çıkarırken fatoşun bana yılbaşında bebeğim için gönderdiği yelek ve patiği gördümm aldım kokladım kokladım öptümm ne olur gel bebeğim diye kendi kendime söylendimm

yok aplamm üzülmüyorum zaten çatlak takıntım vardıya artık onuda takmıyom amannn beni alan almışş:))) eşim öle diyo alna almış ne yapacan sen dioo
he walla aplam bi gün giremesem aklım burda kalıyor bende özlmeişim çok az gelebiliyorum bendee çok kalmaıyorumm
ele geliyor ne demek melikeeeeeeeemmmmm
aa annamadın mı kıssss
valla onu bunu bilmeme versek iyi olacak bu fazlalıkları

eşin haklıı ver sen o kiloları bakma milete

bu komşularında maşallah yaniii
bencede hazır bişeyler koy gitsin
bunlar sık görüşmediğim komşularımm datlım üst komşular
tmm cnm hadi sen çık sana gelen giden eksik olmaz artıkın hem başsağlığına hemde gözün adına amaaaaaaannn hazırlarla idare et bacım sendeee

eccik daha duruyum bebem gı onlar gelince çıkarımm par die çıkarsam anlarsınız sizz

kızlar ben size bişe soracaaaammm ya ben adetten çıkalı 1 hafta oldu yani yıkanlaı ve benim göğüslerim çok ağrıyo niyekiiiii el değmiyo hattaaa

gelecek inşallah en kısa zamanda gelsin inş..
nolur böle düşünüp yıpratma kendini
biliosun vücudumuzdaki en küçücük organlar stresten etkilenior
yumurtalarımızda zaten bahane arıoo
olacak arkadşım inş..hepiniz sıra sıra haberlerinizi verceksiniz

amann datlım boşverr kiloyuu neymmm maşalahh sanaa bebeişi al sağlıkla verirsinn
melikemm benim eşimde bana arada bir öle diyo bak sen onlaraa bizim dötümüz başımız yerinde
hee wallaa demi yaneeee
oy kurban olurum aplamm gelecekk sıpaa gelecekk göydirecen inşalahh sağlıklaa
kızlar ben size bişe soracaaaammm ya ben adetten çıkalı 1 hafta oldu yani yıkanlaı ve benim göğüslerim çok ağrıyo niyekiiiii el değmiyo hattaaa
bilmem ki quzuu hayır olsun inşalahh

yok kuzu yaaa anlamdım walla ele geliyor desene yazmışın bende ele geliyor ne demek dedim ben böle anladım gııııııı yani çok kilo alma babında dediydim

ohh ohhh gezmişsin bir güzel...valla yeni bişey yok canım sadece elifin müjdeli haberini aldık ondanda haberin var zaten

vall öyle gezdim ama bide hasta oldum grip olmuşum ya halsizim eliften haberim var rabbim bi günbizede böyle haber vermek nasip etsin

oh oh maşşaallah cnm evi silip süpürdün demek bende dün yaptım o işleri ama mutfak beni çağırıyoooo gelde beni yıka diyeeee
kaç kilosun bakeeeemm
canım 57 kiloyum ben ama boyum çok uzun olmadığı için 5 kilo versem tam süper olacak
ne sen sor nede ben söyliyimm:26::26::26:

hep verecez verecz diyoruz amaa yerimizde sayıyoruzz hatta vermeyip alıyoruz dahada
aynene canım ya her diyete başladığımda fazlasıyla alıyorum ama bu sefer kafaya koydum tekarra tedaviye başlamadan zayıflıycam işnşallah
bende iyiym canım evet yoğunluğun %60 bitti diğeri kaldı işlemlri bitirmem için 3 gününm var ama bende hala tık yokk bugün patron yok o yüzden rahatım cnaım

ohoh arada gitsin senin patron sende yanımıza gel inşallah kalan işleride hayırlısıyla bitirirsin birn önce allah kolayluk versin

yok bacım anlamadım walla neyi kaçırdım kız bennnnnn:26::26::26:
bakma sen öyle söylediğime bende anlamadım işin gırgırındayım ben
bu kiloları nereye koyacaksak bende çok kilo vaar yaaa bide veremiyorum popo bi yanda göbiş bi yanda aldı başını gidio:26::26:
valla bir güzell depoladık yapkları nasıl verecez bende bilemem
bu ay nedense benimde öyle adet oldktan sonra geçti

inşallah o günlerde gelecek canımm

benim evimde bir tane bile bebek kıyafeti hazırlığı yok olmasını da istemem zati ama böle hediye olunca yapılacak bişey yok sandığına kaldır onları bacım şimdilik zamanı gelince çıkarırsınn misler gibi giydirirsin

yok kuzu yaaa anlamdım walla ele geliyor desene yazmışın bende ele geliyor ne demek dedim ben böle anladım gııııııı yani çok kilo alma babında dediydim
ay nasıl anlatsam ki gı utandım bak şimdii
bakma sen öyle söylediğime bende anlamadım işin gırgırındayım ben

valla bir güzell depoladık yapkları nasıl verecez bende bilemem

bu ay nedense benimde öyle adet oldktan sonra geçti

ay sende mi quzuu gııı bende sen anlat dicektim nasıl anlatacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…