kıslar komşular bana gelecekmişş müsaitmisin die sormaya göndermişler çocuğu yaff bişeyler hazırlasam mı ama hiçte halim yok bende hazırlarla idare ederim yapanlar saolsunn
annamadınmıııele geliyor ne demek melikeeeeeeeemmmmm
kıslar komşular bana gelecekmişş müsaitmisin die sormaya göndermişler çocuğu yaff bişeyler hazırlasam mı ama hiçte halim yok bende hazırlarla idare ederim yapanlar saolsunn
ohh ohhh gezmişsin bir güzel...valla yeni bişey yok canım sadece elifin müjdeli haberini aldık ondanda haberin var zatenhalamın torunun beşşiği vardı cumadan anneme gittim cumartesi halamlara gittik pazar yine anacımda kaldık dün akşam geldik valla bende çoook özledim sizleri canlarım benim keyifler nası bakem ben yokken neler oldu bakamadım bi ara bakarım artık
annamadınmııınasıl anlamasızın yahuuu
banada öyle diyorlarr ama kilomm hiçte öylesin demiyoo
yok aplamm üzülmüyorum zaten çatlak takıntım vardıya artık onuda takmıyom amannn beni alan almışş:))) eşim öle diyo alna almış ne yapacan sen diooMelikem maşallahh canım benim 69 a düğşmüşsün daha ne canım benim..emzirirken de vereceksin zati takma kafanaa..
Bende iyiyim canım aynı iştee uzun zamandır bende topiğe çok fazla takılamıyodum özlemişim valla vakit geçirmeyi muhabbetiii
aa annamadın mı kıssssele geliyor ne demek melikeeeeeeeemmmmm
valla onu bunu bilmeme versek iyi olacak bu fazlalıkları
eşin haklıı ver sen o kiloları bakma milete
bunlar sık görüşmediğim komşularımm datlım üst komşularbu komşularında maşallah yaniii
bencede hazır bişeyler koy gitsin
tmm cnm hadi sen çık sana gelen giden eksik olmaz artıkın hem başsağlığına hemde gözün adına amaaaaaaannn hazırlarla idare et bacım sendeee
bugün gardolabımı çıkarırken fatoşun bana yılbaşında bebeğim için gönderdiği yelek ve patiği gördümm aldım kokladım kokladım öptümmne olur gel bebeğim diye kendi kendime söylendimm
amann datlım boşverr kiloyuu neymmm maşalahh sanaa bebeişi al sağlıkla verirsinnah kızlar ah şu kilo konusunu nie acarsınız bilmem ki
ben sabah kahvalltdan sonra basküle bi çıktım o da ne anaaaaaa 73 geldim ayy napsam nereler gitsem ki............ inanın çok hızlı aldım şubat ayında 68 dim birden nasıl almışım
transferden sonra yemeyi abarttım ama tuttunsun die
hee wallaa demi yaneeeemelikemm benim eşimde bana arada bir öle diyo bak sen onlaraa bizim dötümüz başımız yerinde
oy kurban olurum aplamm gelecekk sıpaa gelecekk göydirecen inşalahh sağlıklaabugün gardolabımı çıkarırken fatoşun bana yılbaşında bebeğim için gönderdiği yelek ve patiği gördümm aldım kokladım kokladım öptümmne olur gel bebeğim diye kendi kendime söylendimm
bilmem ki quzuu hayır olsun inşalahhkızlar ben size bişe soracaaaammm ya ben adetten çıkalı 1 hafta oldu yani yıkanlaı ve benim göğüslerim çok ağrıyo niyekiiiii el değmiyo hattaaa
bugün gardolabımı çıkarırken fatoşun bana yılbaşında bebeğim için gönderdiği yelek ve patiği gördümm aldım kokladım kokladım öptümmne olur gel bebeğim diye kendi kendime söylendimm
yok aplamm üzülmüyorum zaten çatlak takıntım vardıya artık onuda takmıyom amannn beni alan almışş:))) eşim öle diyo alna almış ne yapacan sen dioo
he walla aplam bi gün giremesem aklım burda kalıyor bende özlmeişim çok az gelebiliyorum bendee çok kalmaıyorumm
aa annamadın mı kıssss
bunlar sık görüşmediğim komşularımm datlım üst komşular
eccik daha duruyum bebem gı onlar gelince çıkarımm par die çıkarsam anlarsınız sizz
ohh ohhh gezmişsin bir güzel...valla yeni bişey yok canım sadece elifin müjdeli haberini aldık ondanda haberin var zaten
canım 57 kiloyum ben ama boyum çok uzun olmadığı için 5 kilo versem tam süper olacakoh oh maşşaallah cnm evi silip süpürdün demek bende dün yaptım o işleri ama mutfak beni çağırıyoooo gelde beni yıka diyeeee
kaç kilosun bakeeeemm
aynene canım ya her diyete başladığımda fazlasıyla alıyorum ama bu sefer kafaya koydum tekarra tedaviye başlamadan zayıflıycam işnşallahne sen sor nede ben söyliyimm:26::26::26:
hep verecez verecz diyoruz amaa yerimizde sayıyoruzz hatta vermeyip alıyoruz dahada
bende iyiym canım evet yoğunluğun %60 bitti diğeri kaldı işlemlri bitirmem için 3 gününm var ama bende hala tık yokkbugün patron yok o yüzden rahatım cnaım
bakma sen öyle söylediğime bende anlamadım işin gırgırındayım benyok bacım anlamadım walla neyi kaçırdım kız bennnnnn:26::26::26:
valla bir güzell depoladık yapkları nasıl verecez bende bilemembu kiloları nereye koyacaksak bende çok kilo vaar yaaa bide veremiyorum popo bi yanda göbiş bi yanda aldı başını gidio:26::26:
bu ay nedense benimde öyle adet oldktan sonra geçtikızlar ben size bişe soracaaaammm ya ben adetten çıkalı 1 hafta oldu yani yıkanlaı ve benim göğüslerim çok ağrıyo niyekiiiii el değmiyo hattaaa
ay nasıl anlatsam ki gı utandım bak şimdii
yok kuzu yaaa anlamdım walla ele geliyor desene yazmışın bende ele geliyor ne demek dedim ben böle anladım gııııııı yani çok kilo alma babında dediydim
bakma sen öyle söylediğime bende anlamadım işin gırgırındayım ben
valla bir güzell depoladık yapkları nasıl verecez bende bilemem
bu ay nedense benimde öyle adet oldktan sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?