benimde 10 kilo fazlam varrr nolmuşkiiiiiiiii:87::87::87::87::87:
iyim cnmmmmm çok şükür sen nasılsın nasıl bi duygu
msn ye de gelmiyosun bacımmm
iyiym bende kızlar evi süpürüp sildim duşa girmeden size bakayım dedim galiba kilodan konuşuluyo yaaa bende bu dertten muzdaribim diyetteyim 1 haftadır bakalım inşallah veririm
ne sen sor nede ben söyliyimm:26::26::26:kıss kaç kilosun bakımm merak etim
hep verecez verecz diyoruz amaa yerimizde sayıyoruzz hatta vermeyip alıyoruz dahadaiyiym bende kızlar evi süpürüp sildim duşa girmeden size bakayım dedim galiba kilodan konuşuluyo yaaa bende bu dertten muzdaribim diyetteyim 1 haftadır bakalım inşallah veririm
damlaselen hoşgeldin canım biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın bakalım
kız valla pc yi çok açmıom anam izin vermioo
bide ağrılarım vardı oturamıodum
bundan sonra görüşürük bulantım başladı ama daha kötü olmazsam
paşa ağlıyorr gelirim birazdannn
sadece gülüyomm
benimde 7 kilom var 60 a düşsem yeter bana
sağol cnım iyiym sen nasılsın yoğunluk bitti heralde senin işler yoluna girmiştir inşallah burda seni görmek güzel
benimde 10 kilo fazlam varrrr göbek kalmadıı da toto koccamannnnn
banada öyle diyorlarr ama kilomm hiçte öylesin demiyooallaha şükürki rabbim bana boyyy vermiişte kaldırabiliyorummmm
herekse kilomu sölediğimdeee hayır sen ...... kilo olamazsın diyolar yaniiii göstermiyorummmm kilomuuuu
banada öyle diyorlarr ama kilomm hiçte öylesin demiyoo
oy kıyamam boşvir kıs kadının etlisi makbulmuşşşne sen sor nede ben söyliyimm:26::26::26:
hep verecez verecz diyoruz amaa yerimizde sayıyoruzz hatta vermeyip alıyoruz dahada
evet aplam sonunda karşılaştıkk hoşbuldummmelikemmmm hoşgeldinn canım benim nasılsınnn karşılaşamadık bi türlü senle
tuğbişten kaç kere telefonunu istedim hala verecekk bide soy ismini yaz bana da ona göre kaydedem özelden yaz canım benimm
oğluşun nasıl alıştınız mı birbirinizee bakemmm
amann toto falan normall canım takma kafana bebek doğrdun sen normaldir
uu yeriz seniiiiiiican kurban o paşayaa
verirsin verirsinn :90::90::90::90::90:
desene ele geliyorrrr quzubenim toto da maşşaallah göbüş de maşşaaallahhh
Valla bana herkes zayıflamışsın ne güzel böyle kal daha fazla verme diyolar
sadece eşim ve doktorum zayıfla diyoEşim bana diyo kendisi 88 kilo Ama erkekler bizim gibi deell hemen veriyolar iştee biz bi kiloyu verene kadar canımın çıkıyiiii
oy kıyamam boşvir kıs kadının etlisi makbulmuşşş
evet aplam sonunda karşılaştıkk hoşbuldumm
yazdım aplam attım özelee
alıştık aplammm çok şükürr daha iyiyizz gece kalkmalarada alıştyım uykusuzluğadaa
aplamm ben hemen hemen 30a yakın almıştım kiloyuu 15 gün önce tartıldım 69dum şimdi kaçım bilmiyorum
sen nasılsın datlımm
uu yeriz seniiiiiii
desene ele geliyorrrr quzu
valla onu bunu bilmeme versek iyi olacak bu fazlalıklarıyok kız cidden diyorum bende kendime diyorum sen.... bu kilodamısın diyeeeee
kendi kendimi motive ediyorum heraldeee:92::92::92:
eşin haklıı ver sen o kiloları bakma mileteValla bana herkes zayıflamışsın ne güzel böyle kal daha fazla verme diyolar
sadece eşim ve doktorum zayıfla diyoEşim bana diyo kendisi 88 kilo Ama erkekler bizim gibi deell hemen veriyolar iştee biz bi kiloyu verene kadar canımın çıkıyiiii
demi apla ya sinir oluyom ben şimdi kocişle aynı kilodayım deli oluyom manyak beni kucağına almaya çalışıyor diyom deli göbeğin düşer hafife alma beni diee
koca dötlü dio bana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?