Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiym bende kızlar evi süpürüp sildim duşa girmeden size bakayım dedim galiba kilodan konuşuluyo yaaa bende bu dertten muzdaribim diyetteyim 1 haftadır bakalım inşallah veririm

oh oh maşşaallah cnm evi silip süpürdün demek bende dün yaptım o işleri ama mutfak beni çağırıyoooo gelde beni yıka diyeeee
kaç kilosun bakeeeemm

kıss kaç kilosun bakımm merak etim
ne sen sor nede ben söyliyimm:26::26::26:

iyiym bende kızlar evi süpürüp sildim duşa girmeden size bakayım dedim galiba kilodan konuşuluyo yaaa bende bu dertten muzdaribim diyetteyim 1 haftadır bakalım inşallah veririm
hep verecez verecz diyoruz amaa yerimizde sayıyoruzz hatta vermeyip alıyoruz dahada

melikemmmm hoşgeldinn canım benim nasılsınnn karşılaşamadık bi türlü senle

tuğbişten kaç kere telefonunu istedim hala verecekk bide soy ismini yaz bana da ona göre kaydedem özelden yaz canım benimm

oğluşun nasıl alıştınız mı birbirinizee bakemmm
amann toto falan normall canım takma kafana bebek doğrdun sen normaldir

kız valla pc yi çok açmıom anam izin vermioo
bide ağrılarım vardı oturamıodum
bundan sonra görüşürük bulantım başladı ama daha kötü olmazsam

kız o bulantıların sebebi belli malumm ne güzel walla ilk 3 ay böle devam eder daha sonra düzelir inş....

sağol cnım iyiym sen nasılsın yoğunluk bitti heralde senin işler yoluna girmiştir inşallah burda seni görmek güzel

bende iyiym canım evet yoğunluğun %60 bitti diğeri kaldı işlemlri bitirmem için 3 gününm var ama bende hala tık yokk bugün patron yok o yüzden rahatım cnaım

allaha şükürki rabbim bana boyyy vermiişte kaldırabiliyorummmm
herekse kilomu sölediğimdeee hayır sen ...... kilo olamazsın diyolar yaniiii göstermiyorummmm kilomuuuu
banada öyle diyorlarr ama kilomm hiçte öylesin demiyoo

ne sen sor nede ben söyliyimm:26::26::26:

hep verecez verecz diyoruz amaa yerimizde sayıyoruzz hatta vermeyip alıyoruz dahada
oy kıyamam boşvir kıs kadının etlisi makbulmuşşş
evet aplam sonunda karşılaştıkk hoşbuldumm
yazdım aplam attım özelee
alıştık aplammm çok şükürr daha iyiyizz gece kalkmalarada alıştyım uykusuzluğadaa
aplamm ben hemen hemen 30a yakın almıştım kiloyuu 15 gün önce tartıldım 69dum şimdi kaçım bilmiyorum
sen nasılsın datlımm
can kurban o paşayaa

verirsin verirsinn :90::90::90::90::90:
uu yeriz seniiiiiii
benim toto da maşşaallah göbüş de maşşaaallahhh
desene ele geliyorrrr quzu

Son düzenleme:
Valla bana herkes zayıflamışsın ne güzel böyle kal daha fazla verme diyolar
sadece eşim ve doktorum zayıfla diyo Eşim bana diyo kendisi 88 kilo Ama erkekler bizim gibi deell hemen veriyolar iştee biz bi kiloyu verene kadar canımın çıkıyiiii

demi apla ya sinir oluyom ben şimdi kocişle aynı kilodayım deli oluyom manyak beni kucağına almaya çalışıyor diyom deli göbeğin düşer hafife alma beni diee
koca dötlü dio bana yaa

Melikem maşallahh canım benim 69 a düğşmüşsün daha ne canım benim..emzirirken de vereceksin zati takma kafanaa..
Bende iyiyim canım aynı iştee uzun zamandır bende topiğe çok fazla takılamıyodum özlemişim valla vakit geçirmeyi muhabbetiii

kıslar komşular bana gelecekmişş müsaitmisin die sormaya göndermişler çocuğu yaff bişeyler hazırlasam mı ama hiçte halim yok bende hazırlarla idare ederim yapanlar saolsunn

ele geliyor ne demek melikeeeeeeeemmmmm

yok kız cidden diyorum bende kendime diyorum sen.... bu kilodamısın diyeeeee
kendi kendimi motive ediyorum heraldeee:92::92::92:
valla onu bunu bilmeme versek iyi olacak bu fazlalıkları

eşin haklıı ver sen o kiloları bakma milete

demi apla ya sinir oluyom ben şimdi kocişle aynı kilodayım deli oluyom manyak beni kucağına almaya çalışıyor diyom deli göbeğin düşer hafife alma beni diee
koca dötlü dio bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…