slm kızlar nasılsınız 3 gündür görüşemedik sizi çoook özledimmm
yok yok bu havada yıkamam zatenn ..yıkamamak için bahane arıyordum zati iyi oldu havanın kapanması
sevo bellimi olur bu zmana kadar durduk durduk sonrada turnayı gözünden vuruuz belkim
yoo öle bişey demedinkiii :26: hem desem ne olur devlet sırrımı bu
hee ısındı ısındıı artık verilir o kilolarrrr
demetto sen nasılsın bacım
2 kilocuk fazlam var ..bakma sen sevoya abartıyo :82:
hoşgeldin canım nasılsınn bizde özledik seni nerelerdeydin bakem
öylemi dersin bacımmm :97: :97: :97: :97::97: inşallahhhhhhhoşgeldin
valla ne bilem aslında bu aralar içimde öle his var sankim yakında hamiş kalcaz gibi
hoşgeldinnn fındığımmmselam kızlar nasılsınız topiğin fıstıkları
selam kızlar nasılsınız topiğin fıstıkları
20 mi2 miiii onun yanına 0 da koyun öle okuyunn
neyse bacımı sinirlendirmeyeyim kırk yılda bir buluştuk burdaabenim bacım manken gibi mankennn
sen bana geçenlerde sordun yaa kaç kilo oldun diye bende sana...? dedim ama aramızda kalsın demiştim
10 kilomuu çüşşşbenimde 10 kilo fazlam varrr nolmuşkiiiiiiiii:87::87::87::87::87:
2 miiii onun yanına 0 da koyun öle okuyunn
neyse bacımı sinirlendirmeyeyim kırk yılda bir buluştuk burdaabenim bacım manken gibi mankennn
öylemi dersin bacımmm :97: :97: :97: :97::97: inşallahhhhhh
hoşgeldinnn fındığımmm
hoşgeldin cnm iyiz sen nasılsın?
canım ya inşalah bi mucize olurda gelir meleğinkızlarrr hepinize günaydınnnnn ben çok kötüyüm dün tarnsferimin 8.günüydü transfer gününü saymassak, akşam 6 da hcg yaptırdık negatif çıktı 1.20 gece 11 de de adetim başladı 3.yıkım bu eşimle birbirimize sarılarak ağladık kimse bilmiyo bi tek ablama söledim herkeze nasıl sölücem şimdi herkez çok üzülecek birazdan drumu da arıcam ama ağlamamı durduramıyorum
oy oy güle güle kullan datlımm arada işe yarıyorrgünaydın nurcanım sen burdasın tekgaliba nasılsın hayatım gün içinde uğrayamayabilirim slm verip çıkayım dedim eşim cumartesi sürpriz yapmış bileklik almış kavga işe yaradı galibaama şansıma ezik çıktı oda konrtrol etmemiş aradık kuyumcu pazartesi getirin bakalım dedi şimdi hazırlanıp çıkıcam çarşıda az işleimiz var belki geldiğimde hatunlarburda olmayabilir bu arada duru nerde gelmemiş
pufidik gelmiş canım onuda bi arayamadım haydiöpüyorum hanım güzeller allaha emanetsiniz
oyy kıyamam datlım benimmmyok hayatım ya aşerme bilmemne hiç bişey yokksadece üç gündür yoğun bulantım var bulantınında ilerisi lavabodan çıkamıyorum sabahta kahvaltım yarımkaldı düşün fenayım yani ama çok şükür bunları yaşamak için ne dualar ettik demi nankörlük etmeyim
sen nasılsın canımmmm
nurcanım kusura bakmazsan benimkinin gönlü olmulşken hazırlanayım az sonra gelir hadi diye..çok öpüyorum canımmmmmmmmmmm
ohh mis gibi yaptın evlerii darısı benim eve ben yetişemiyorum temizliğe falan yaa kociş evde olunca yaparım artıkın iyi bi temzilik ama temizlik yapmayı özlemişimm kaldırıp kondurmayııwawwwww kocaya bakkk senndesenee arada böyle kavgalar yarıyo
canım güle güle kullan
evet bir ben varım diğer kızlar gelemediler bugün ,çıkacam bende zaten .cumartesiden beri temizliğie giriştimm bugünde yatak o dasına girişecem yarın mutfak öbürgün esas p.k götüren yer oturma odasındaki temizliğimm off off çok işim var çokkkkkkkkk:95::95::95::95::95::95:
aplacım Rabbim şifalar versin inşalahhhhhhhcanım üzme kendini tefriciyeye başlandı sen onu dert etme
ben herzamanki gibi yorgunum yaf
ege oğlunda iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz
benim herifte boyunda fıtık çıktı karaciğerinde yağlanma var büyümede var safrada taş var kolestorol yüksek bağırsaklarda sorun var kalbi desen oda var
kısacası şunu diyecem sğlığımız çok önemli bunada şükredelim
kızlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
çok şükür değerim BHCG:89,37
aplammm inşalahh şifa olsun zararı olmasın RABBİM meleğine ol desin inşalahhnurcikimm iyiyim artık hafif başdönmesi oluyo canım ama idare ediyom
bide nurcik klomeni 1 gün fazla kullanmışımmm :18: iki paket vardı birini işte birini evde bırakmıştım bugün saydım 6 gün kullanmışım bişey olmaz inşallahh yaazaten kist olmasam iyidir yine
valla burada yağmur yağıyo nurcik havada soğukkk
sen bana geçenlerde sordun yaa kaç kilo oldun diye bende sana...? dedim ama aramızda kalsın demiştim
bu seferlik afettimmpardon kuşumm ozamanhadi öpem seni barışak hem burdakiler yabancı mı sankimm
10 kilomuu çüşşşne zaman verecen lan bu kadar kiloyuu
10 kilomuu çüşşşne zaman verecen lan bu kadar kiloyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?