Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ohhhhhhhhhhhh yat bakalım bu saate kadar öğlen oldu ben sabahın 8 inde kaktım en az 10 kere actım kapadım pc yi ama kimseler yoktu
gerçi şimdide varlarrrrrr ama yok gibiler

cannımmm çok teşekkürler eşin izin verse valla ayarlarım havamız değişir deee nerdeee bu arada iş yapman için değil tabiki maksat muhabbet iyide olurdu
güle güle cicoşlar bende az çıkayım gelirim yine
durucuk geçmiş olsun enüştem rahatsızmış allah şifasını versin acilenn
kızlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

çok şükür değerim BHCG:89,37

maşallah allah tamamına erdirsin
kız valla pc yi çok açmıom anam izin vermioo
bide ağrılarım vardı oturamıodum
bundan sonra görüşürük bulantım başladı ama daha kötü olmazsam
bulantımııııııı
melikemmmm hoşgeldinn canım benim nasılsınnn karşılaşamadık bi türlü senle

tuğbişten kaç kere telefonunu istedim hala verecekk bide soy ismini yaz bana da ona göre kaydedem özelden yaz canım benimm
canım sen özelden yeterli bilgi gelmediğini yazmıştın bende sana ne gibi bilgiler diye dönmüştüm bendne tel istemedin çünkü mesajıma cevap gelmediki ben numara ve soyisim istediğini bilmiyordum
canım geçmiş olsun allah beterindne saklasın..uyku problemi doğum yaklaştığı için olabilirmi acaba düzelir inşallah en kısa zamanda

kızlarr yardımmmmmmmmmmm ben bir halt ettim bigisayarınn yedi sülalaesini şiyyy ettim herhall sevoo sen anlarsınn canımm :şu enter tuşunun altındaki ok işareti olan tuş yokmu ona nasıl olduysa basılı kalmış parmağım: nasıl olduğunu anlamadım bile :şu yazı çıktı ::bende sanırım tamama tıkladım tıklamamlaa klavye alt üst oldu rakam tuşları çalışmıyo (karakterleri çıkıyo) tekrar sekiz saniye basılı tutuum ve bu yazı çıktıı ne diyorsun ne yapmam lazım

üst karakter tuşuna sekiz saniye basılı tutarsanız süzme tuşaları açılırsüzme tuşları;windowsun kısa veyayinelemesini tuş vuruşunu yok saymasını veya yineleme hızını azaltmasını sağlar ;klavye yenilemesini sağlar

Süzme tuşlarını açık tutmak için Tamam'ı tıklatın

Süzme tuşlarını iptal etmek için iptal'i tıklatın

Süzme tuşlarının tuş birleşimini etkisiz hale getirmek için Ayaralar'a tıklatın

tuğba nie şaşırdın bacım valla kahvaltıdan sonra yine bi öğürme cnm çıktı 2 gündür bulantım yoğun sende yokmuydu

günaydın hanımlar herkes nasıl asicim acayip mahcubum sana karşı hep bugün bugün dedim üç gün oldu kusura bakma bugün kesin hallediyorum şekercim
duşa giricem malum bant değişim günü duştan sonra az işlerim var halledip damlarım öpüyorum çok çok çok
sahi sevo nasıl olduda bu saatte burdasın hoşigeldin

ayy delii olacam yaaa her sayfaya tıkladığımda ayrı bir sayfa açıyo konu cevaplama tuşuna bastım bunun içinde ayrı bir sayfa açtıı :95::95::95::95::95:

tubişim sağol bacım bu gidişle oğlanın okuduğunu göremicek

nurcikim klavyenin kablosunu çıkartıp yenidenmi taksan ya da PC yi kapatıp açsan eğer onlarda olmasa klavye ayarlarıyla ilgilidir gibi geldi bana

Ayaralr'ı tıkladım şu seçenekler çıktı hangisine basacam yaa yanlış bişey yapmak istemiyorumm

yapışkan tuşlarını kullan

süzme tuşlarını kullan

geçiş tuşlarını kullann

tuğbişiiiiiiiiiiiiiimmmm hiç mahcup olma bidenemmmm önemli değil acelesi yok demiştim sana zaten kuzzzzuuuuummmm hiç mahcup olma ve kendini sıkıntıya düşürmeeeee

tubişim sağol bacım bu gidişle oğlanın okuduğunu göremicek
ayy öle deme allah korusun bi tane yavrusu varen güzel günlerini görmeyş nasip etsin allah ikinizede canımmm

biliyorum kızacaksınız ama inanın duramıyorum midem bi acayip oldu birazda grip gibiyim heralde üşüttüm onun için midem bu kadar yükleniyo bana bantlarda değişicek işkence gibi geliyo artık ilaç kullanmak valla haydi öpüyorum sizleri güzel hatunlar

herkes hoşgelmişşşş

hemencik nurcike yardım edemm bu iletiye ne cevap verdin tamam mı dedin canım
eğer öle dedin isen bende bi bakam araştırayım hatırlamıyom ne yapıldığını

tuğbişşimm hoşgeldinn bebişşşşş benim mesajlarım gelmedi ozaman sana neyse canım sağolasın hallettim ben

Ayaralr'ı tıkladım şu seçenekler çıktı hangisine basacam yaa yanlış bişey yapmak istemiyorumm

yapışkan tuşlarını kullan

süzme tuşlarını kullan

geçiş tuşlarını kullann
geçiş olabilermi nurcik yengemmmmm

tuğbişiiiiiiiiiiiiiimmmm hiç mahcup olma bidenemmmm önemli değil acelesi yok demiştim sana zaten kuzzzzuuuuummmm hiç mahcup olma ve kendini sıkıntıya düşürmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…