herkeseeeee günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn yataktan kalkar kalkmaz buraya geldim şimdide çay içmeye gidiyorum hemen gelirim bacılarrrrrrr
cannımmm çok teşekkürler eşin izin verse valla ayarlarım havamız değişir deee nerdeee bu arada iş yapman için değil tabiki maksat muhabbet iyide olurduiyilik güzellik duru bacım ..şu temizliğim biterse daha iyi olacamm
beklenir sendenn çıkarırsın yine bir kavga sonrasında bavul toplama
kız uçak biletimi ayarla geliyim ne olcekkbir günde mis gibi yaparımm evini allamaaa
durucuk geçmiş olsun enüştem rahatsızmış allah şifasını versin acilenngüle güle cicoşlarbende az çıkayım gelirim yine
maşallah allah tamamına erdirsinkızlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
çok şükür değerim BHCG:89,37
bulantımıııııııkız valla pc yi çok açmıom anam izin vermioo
bide ağrılarım vardı oturamıodum
bundan sonra görüşürük bulantım başladı ama daha kötü olmazsam
canım sen özelden yeterli bilgi gelmediğini yazmıştın bende sana ne gibi bilgiler diye dönmüştüm bendne tel istemedin çünkü mesajıma cevap gelmediki ben numara ve soyisim istediğini bilmiyordummelikemmmm hoşgeldinn canım benim nasılsınnn karşılaşamadık bi türlü senle
tuğbişten kaç kere telefonunu istedim hala verecekk bide soy ismini yaz bana da ona göre kaydedem özelden yaz canım benimm
canım geçmiş olsun allah beterindne saklasın..uyku problemi doğum yaklaştığı için olabilirmi acaba düzelir inşallah en kısa zamandaiyi akşamlar kızlar bugün annem bendeydi biraz işlerimiz vardı sonra onu evine bıraktım
eşim iş çıkışı geldi beni aldı uykusuz olduğum için çok yorgunum 4 e kadar uyuyamadım uykuyla sorunum çok büyük bu arada haftasonu bizdeyken annemin evine hırsız girmiş evde bi şey olmadığı için fazla bi şey alamamış kumbaradaki paralar ve bir yüzük gitmiş ....elif hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...melike yunus paşaya sürekli ayetel kürsi felak nas oku ....selsebil tedavin hayırlı olsun ...kankim evin iyi günlerde kirlensin...sevdam kendine dikkat et tansiyonunu ihmal etme...aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa kusura bakmasın ...asi ışığın yanıyo ama ben çıkıyorum iyi akşamlar
kız onu demiyorum transferden sonra CLEXANE diye bir iğne göbekten yapılıyorpapatya-özmen ewt cnm ben tedaviye başlayınca gonal-f kullandım hemde bisürü valla 225 cc'lik
kız onu demiyorum transferden sonra CLEXANE diye bir iğne göbekten yapılıyor
yok anam öle bi iğne vermediler sadece 5 gün popodan kullandım sana diğer topikte yazmıştım
peki popodan olan iğneyi nasıl yaptırdın evden çıktınmı
günaydın hanımlar herkes nasıl asicim acayip mahcubum sana karşı hep bugün bugün dedim üç gün oldu kusura bakma bugün kesin hallediyorum şekercim
duşa giricem malum bant değişim günü duştan sonra az işlerim var halledip damlarım öpüyorum çok çok çok
sahi sevo nasıl olduda bu saatte burdasın hoşigeldin
ayy öle deme allah korusun bi tane yavrusu varen güzel günlerini görmeyş nasip etsin allah ikinizede canımmmtubişim sağol bacım bu gidişle oğlanın okuduğunu göremicek
Ayaralr'ı tıkladım şu seçenekler çıktı hangisine basacam yaa yanlış bişey yapmak istemiyorumm
yapışkan tuşlarını kullan
süzme tuşlarını kullan
geçiş tuşlarını kullann
geçiş olabilermi nurcik yengemmmmmAyaralr'ı tıkladım şu seçenekler çıktı hangisine basacam yaa yanlış bişey yapmak istemiyorumm
yapışkan tuşlarını kullan
süzme tuşlarını kullan
geçiş tuşlarını kullann
tuğbişiiiiiiiiiiiiiimmmm hiç mahcup olma bidenemmmm önemli değil acelesi yok demiştim sana zaten kuzzzzuuuuummmm hiç mahcup olma ve kendini sıkıntıya düşürmeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?