nese cnm yaaa olsun boşver bebeğin sağlıklı olsunda ilk 3 ay böle devam eder galibaaaa
bende iyim cnm walla daha yatıcaktımdaaaa üst komşuya ne yapılıyosa tak tak tak kafamı yidiler walla onun kalktım:95::95::95:
vışşş daha yatacakmışşşşş
yuh bacım nörüün ..aaaaaaaa
iyiki tak tak etmiş komşun ..naptın sabaha kadar kocanımı salladın
ahahahahahahahaaha
sevom ne güzel sabah gelip seni burada görmek
hayatım herkeste ağrı olacak bi belirti olacak diye bişey yokki bak elşf daha iki önce öğrendi sonucunuı bugün bulantısı başlamış benimse neredeyse 9.haftaya giricem daha yeni bir haftadır yoğun bi şekide var yani demek istediğim bu herkeste aynı olmayabiliyo ben trabsferden sonra çok ağrı yaşadım ama aynı gün yaptırdığıımız arkadaşım bende hiç bişe yok korkuyorum demişti ama şükür oda pozitifi aldı inşallah seninde tedavşn hayırlı sonuçlanırelif senden başka kim hamile bilmiyorum ama bana akıl verinnnn transfere 2 gün oldu hiç bişey yok ne ağrı ne başka bişey biraz akıntım oluyor okadar:
canım benimm benim içinde öleeee vallaa
kızlar mesajlara yetişemiyomm ne kadar yoğun oldu maşallahh
bilgisayarı kapatıp tekra açtım sorun yok şimdi ..sağol bacım durucum sanada thenk yuuudenetim masasında erişilebilirlik ayarları var oradan klavye ayarlarında yapışkan tuşları devre dışı bırak ya da etiknleştiri boş bırak etkisiz hale gelir ya da üst üste beş kez shıft e bas ayarlardan değiştir
nurcik dene
kızlar ben çıkıyorum bi yarım saat yokum evimi toparlayım bi hemen gelirimm
bende bugün mutfaktayımmkızlar günaydın elifciğim tebrik ederimRabbim sıkıntısız gebelik geçirmeyi nasip etsin sağlıklı ve sıhhatli hayırlı evladınızı kucağınıza almayı nasip nasit etsin yüce Rabbim
bebekspınar ) arkadaşım lütfen yıpratma kendini geçmiş olsun inanki bende çok üzüldüm sağlık olsun güçlü ve ayakta ol ki bebişin çok yakında seninle olacak bunu düşün sürekli okuduğumuz dualarımızı Rabbim kabul etsin
ipekciğim annenler için geçmiş olsun diyorum şükür ciddi sorun yokRabbim beterinden korusun seninde uyku sorunun oluşmuş inşşşş geçer çabucak
sevdacığım canım bence 1 adet klomenin zararı olmaz inşş bebişn seninle olcak diğer ay müjdeyle gel emi :92:
kedersiz bende senin gibiyim ev temizliği yapıyorum :81: mutağı en sona bırakcağım salon ve diğer oda tamamdır bugün yatak odası varayyy yorucu yorucu yorucu bu işler klavye düzene girdimi kızzz :26: valla sırayla hepsini tıkla hangisi olduğunu o şekilde bulalım :86:
Tubişim nasılsın canımmmözledim valla kızzzz hep soriyim diom unutuomm sigarayı bıraktın mı peki :26:
yaaaaa hemşommmm nerelerdesin sen yaaaaaa:84: geliomm gidiomm seni bulamıommm lütfen gellllllll artık
selsebil tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşş bebişi sıkıca tutunur
durucuğum eşin için geçmiş olsun diyorum Rabbim hepimize sağlık versin inşallah daha iyi olur
kedersiz pınar için bende alıyım tericiye hemen de selsebil için başlarız okumaya
kızlar günaydın elifciğim tebrik ederimRabbim sıkıntısız gebelik geçirmeyi nasip etsin sağlıklı ve sıhhatli hayırlı evladınızı kucağınıza almayı nasip nasit etsin yüce Rabbim
bebekspınar ) arkadaşım lütfen yıpratma kendini geçmiş olsun inanki bende çok üzüldüm sağlık olsun güçlü ve ayakta ol ki bebişin çok yakında seninle olacak bunu düşün sürekli okuduğumuz dualarımızı Rabbim kabul etsin
ipekciğim annenler için geçmiş olsun diyorum şükür ciddi sorun yokRabbim beterinden korusun seninde uyku sorunun oluşmuş inşşşş geçer çabucak
sevdacığım canım bence 1 adet klomenin zararı olmaz inşş bebişn seninle olcak diğer ay müjdeyle gel emi :92:
kedersiz bende senin gibiyim ev temizliği yapıyorum :81: mutağı en sona bırakcağım salon ve diğer oda tamamdır bugün yatak odası varayyy yorucu yorucu yorucu bu işler klavye düzene girdimi kızzz :26: valla sırayla hepsini tıkla hangisi olduğunu o şekilde bulalım :86:
Tubişim nasılsın canımmmözledim valla kızzzz hep soriyim diom unutuomm sigarayı bıraktın mı peki :26:
yaaaaa hemşommmm nerelerdesin sen yaaaaaa:84: geliomm gidiomm seni bulamıommm lütfen gellllllll artık
selsebil tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşş bebişi sıkıca tutunur
durucuğum eşin için geçmiş olsun diyorum Rabbim hepimize sağlık versin inşallah daha iyi olur
kedersiz pınar için bende alıyım tericiye hemen de selsebil için başlarız okumaya
ananas konusunda ben kararsızdım bu defa hiç yemedim ilk tüp denememde bılca yemiştim ama bu defa doktorum içindeki bilmemne asidi kanı sı-ulandırdığı için şansı düşürebiliyo sdemişti bence riske atmasın tabi kendi bilir
cnm benden başka tuğba arkadaşımızda sanırım tüp bebeyle hamile şuanda.
ya bu kadar düşünme ananas ye bol bol.7. gününe kadar.bugün mesela hemen al ye.ağrı sonra başlayacak dur bi acele etme.beyaz ekmek tutunmaya yardımcı oluomuş ekmek ye.
kaç tane transfer ettiler sana .turgut bey mi yaptı.
ipem çok berbat bişeymiş ölüyorum resmen ben üşüttüm diye kendimi kandırıyorum ama galiba başaldı öğürmekten bitkinim ama gar,plik iştahım kapanmadı neeeee 12.haftamı aaay biribeni, tutsunda bayılmayaayımmmmtubik bulantılar son hız devam ediyo desene sık dişini 12.haftadan sonra azalıyo 16 dan sonra tamamen bitiyo gerçi ondan sonrada yanmalar bel ağrıları falan başlar
yoksa yoksa yopksa tubi sana bi kafamı atsa burdan"turgut bey doktorum 2 transfer yaptı .STUĞBA YAAAAAA BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK HİÇ AĞRIM FİLAN YOK bu neki yoksa yoksa yoksa
valla güzel olur nurcik kıııız o bahsettiğin türbeye gittik bi kaç kez rüyama giren yerde oraydı zaten hayır olsunohh çok şükürr olduuu geçiş tuşuna bastım ama yine aynı sorun devam etti bu sefer bilgisayarı kapatp tekrar açtım şuanda bir sorun yok
sonunda gelebildim aranıza ohh beee
kıss tubiş ben şaka yaptım ama gerçekten gelmek isterim oralara eşimi kandırabilsem yaz tatilinde gelmek isterdik beraber ...bu arada eşim erzurumda üniversite okudu orda bir türbe varmış erzuruma gidipte o türbeyi züyeret etmeyenin tekrar yolu düşüyormuş erzuruma. eşim öyle söyle ne kadar doğru bilmiyorum ve eşim 4 sene boyunca hiç gitmemiş o türbeye dediği gibde oldu yolu tekrar oralara düştü askerliğinide oralarda yaptı(sarıkamış)inşallah tekrar düşerde gelmek nasip olur tabi gezme amaçlı düşsün yolumuz oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?