Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

vışşş daha yatacakmışşşşş
yuh bacım nörüün ..aaaaaaaa
iyiki tak tak etmiş komşun ..naptın sabaha kadar kocanımı salladın
ahahahahahahahaaha

ona kalsa kesin hamileyim de benim daha öncekinde çok sancım olmuştu onun için korkuyorum ya hiç bişey hissetmeden hamile kalan oldumu

vışşş daha yatacakmışşşşş
yuh bacım nörüün ..aaaaaaaa
iyiki tak tak etmiş komşun ..naptın sabaha kadar kocanımı salladın
ahahahahahahahaaha

he bacıııımmm daha yatıcaktım akşam geç yattım eşim akşma yoktuuu bi arkadaş geldi onunla oturduk sora eşim geldi onunlada oturduk saat 1.30 tu yattığımda sabah ta kalktım kocişe kahvaltısını hazırladım yolcuetmeden yatağa cuuuup girdim giriş o giriş patladı gittiiii

ohh çok şükürr olduuu geçiş tuşuna bastım ama yine aynı sorun devam etti bu sefer bilgisayarı kapatp tekrar açtım şuanda bir sorun yok

sonunda gelebildim aranıza ohh beee

kıss tubiş ben şaka yaptım ama gerçekten gelmek isterim oralara eşimi kandırabilsem yaz tatilinde gelmek isterdik beraber ...bu arada eşim erzurumda üniversite okudu orda bir türbe varmış erzuruma gidipte o türbeyi züyeret etmeyenin tekrar yolu düşüyormuş erzuruma. eşim öyle söyle ne kadar doğru bilmiyorum ve eşim 4 sene boyunca hiç gitmemiş o türbeye dediği gibde oldu yolu tekrar oralara düştü askerliğinide oralarda yaptı(sarıkamış) inşallah tekrar düşerde gelmek nasip olur tabi gezme amaçlı düşsün yolumuz oralara

elif senden başka kim hamile bilmiyorum ama bana akıl verinnnn transfere 2 gün oldu hiç bişey yok ne ağrı ne başka bişey biraz akıntım oluyor okadar:
hayatım herkeste ağrı olacak bi belirti olacak diye bişey yokki bak elşf daha iki önce öğrendi sonucunuı bugün bulantısı başlamış benimse neredeyse 9.haftaya giricem daha yeni bir haftadır yoğun bi şekide var yani demek istediğim bu herkeste aynı olmayabiliyo ben trabsferden sonra çok ağrı yaşadım ama aynı gün yaptırdığıımız arkadaşım bende hiç bişe yok korkuyorum demişti ama şükür oda pozitifi aldı inşallah seninde tedavşn hayırlı sonuçlanır

denetim masasında erişilebilirlik ayarları var oradan klavye ayarlarında yapışkan tuşları devre dışı bırak ya da etiknleştiri boş bırak etkisiz hale gelir ya da üst üste beş kez shıft e bas ayarlardan değiştir

nurcik dene

kızlar günaydın elifciğim tebrik ederim Rabbim sıkıntısız gebelik geçirmeyi nasip etsin sağlıklı ve sıhhatli hayırlı evladınızı kucağınıza almayı nasip nasit etsin yüce Rabbim

bebeks pınar ) arkadaşım lütfen yıpratma kendini geçmiş olsun inanki bende çok üzüldüm sağlık olsun güçlü ve ayakta ol ki bebişin çok yakında seninle olacak bunu düşün sürekli okuduğumuz dualarımızı Rabbim kabul etsin

ipekciğim annenler için geçmiş olsun diyorum şükür ciddi sorun yok Rabbim beterinden korusun seninde uyku sorunun oluşmuş inşşşş geçer çabucak

sevdacığım canım bence 1 adet klomenin zararı olmaz inşş bebişn seninle olcak diğer ay müjdeyle gel emi :92:

kedersiz bende senin gibiyim ev temizliği yapıyorum :81: mutağı en sona bırakcağım salon ve diğer oda tamamdır bugün yatak odası var ayyy yorucu yorucu yorucu bu işler klavye düzene girdimi kızzz :26: valla sırayla hepsini tıkla hangisi olduğunu o şekilde bulalım :86:

Tubişim nasılsın canımmm özledim valla kızzzz hep soriyim diom unutuomm sigarayı bıraktın mı peki :26:

yaaaaa hemşommmm nerelerdesin sen yaaaaaa :84: geliomm gidiomm seni bulamıommm lütfen gellllllll artık

selsebil tedaviye başlamış hayırlı uğurlu olsun inşş bebişi sıkıca tutunur

durucuğum eşin için geçmiş olsun diyorum Rabbim hepimize sağlık versin inşallah daha iyi olur

kedersiz pınar için bende alıyım tericiye hemen de selsebil için başlarız okumaya

bilgisayarı kapatıp tekra açtım sorun yok şimdi ..sağol bacım durucum sanada thenk yuuu

bende bugün mutfaktayımm Allah kolaylıklar versin canım gerçekten dip köşe temizliği zor

canım şu listeyi bulayım ekliyelim hemen senide
selsebilden önce papatya arkadaşımıza okuyalım çünkü sırada o var ondan sonrada selsebile okuruz

tubiş içiyormuşş o zıkkımıı

sağol canım evet uyku sorunum var sırt ağrısı yüzünden oluyo sanırım ....duru benim gözümden kaçmış geçmiş olsun eşine

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200
tosti...........200 okudu
tarfil..........200
sevdamce....200
elif...............200

sevdanehri...200
nuray...........200
papatya.......100

duru.............100

toplam....3300
kalan....1144

şifacımm nasılsın demek sende temizliğe vurdun kendini ohh mis gibi olmuştur ev

güzel dileklerin için sağol canımm benimmm inşallahh hep beraber bu güzel duyguları tadacaz zamanı gelince

bu arada dediğim gibi yusuf suresinie başlayan varmı ben okuyom 2 akşamdır tam 10 sayfa iyi oldu uzun zamandır elime almıyodum kuranı

ananas konusunda ben kararsızdım bu defa hiç yemedim ilk tüp denememde bılca yemiştim ama bu defa doktorum içindeki bilmemne asidi kanı sı-ulandırdığı için şansı düşürebiliyo sdemişti bence riske atmasın tabi kendi bilir

tubik bulantılar son hız devam ediyo desene sık dişini 12.haftadan sonra azalıyo 16 dan sonra tamamen bitiyo gerçi ondan sonrada yanmalar bel ağrıları falan başlar
ipem çok berbat bişeymiş ölüyorum resmen ben üşüttüm diye kendimi kandırıyorum ama galiba başaldı öğürmekten bitkinim ama gar,plik iştahım kapanmadı neeeee 12.haftamı aaay biribeni, tutsunda bayılmayaayımmmm
turgut bey doktorum 2 transfer yaptı .STUĞBA YAAAAAA BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK HİÇ AĞRIM FİLAN YOK bu neki yoksa yoksa yoksa
yoksa yoksa yopksa tubi sana bi kafamı atsa burdan"aaaaaa ne yazdım az önceeeee
valla güzel olur nurcik kıııız o bahsettiğin türbeye gittik bi kaç kez rüyama giren yerde oraydı zaten hayır olsun
ay rüya demişken bu sabah ağlayarak uyandım içim eridi resmen kaynana eşimi aldı elimden evlenmicen bununla dedi bi defa bizi ezdin bidaha yapma diyodu benim haydutta anasının koluna girip gitti ama onun akrabalarındna birisi bana içi altın dolu bi çanta attı aldığım gibi kaçtım yolda büyük bi ağaç gördüm başında bi hatun varyeşil yeşili meyve vardiyorumki teyze iki tane erik versene hamileyim oda diyoki bu erik değil elma diyo attı elime yemyeşil elma ağaçsa doluydu hayır olsun yauu kaynana savaş açma hazırlığındamı yoksaaaaaaa
ya benim gitmem lazım ama gidemiyorum biri beni kovsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…