Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın millett
kamer gözün aydın hala oluyormuşsun tekrardan ..Allahım bizlerede nasip etsin inşallah

hoşbulduk kankicim napıyorsun .uyku problemin nasıl ...ya bişey diyecem bende 2 gecedir hiç uyuyamıyorum zar zor dalıyorum uykuya, eşimde o şekilde acaba hava değişikliğindenmi kaynaklanıyo

iyiyim canım sizlerinki hava değişiminden olabilir benimki hamileliğin 4.ayından beri böyle
normal uyku pozisyonunda yatamıyorum yan yatmam veya dik oturur şekilde yatmam gerekiyomuş
yan yatmak sırtıma iyi gelmiyo dik yatmakta ayrı bir dert böyle işte

off gerçekten zorr teyzemde son hamileliğinde oturur poziyonda yastıkların desteği ile uyuyordu :26:

kıslarrr sızeee bı sorum olacak adet sokturucuu kullandıktan ne kadar sonraaaa adet goruluyoo bılgısı olan varmı??????

melikecim şimdi o mis gibi kokuyodur onu koklaya koklaya öp benim için
öperim teyzesii
aplam tedavin hayır olur inşalahhhhh
ben kaç gündür bozuk atıyommm kocayaa
teşekkürler tatlımm aminn inşalahh
maşalah aplam tebrik ederim inşalah kardeşinde sğlıklı çok güsel bi doğum yaparr
kıslarrr sızeee bı sorum olacak adet sokturucuu kullandıktan ne kadar sonraaaa adet goruluyoo bılgısı olan varmı??????

mafeleks canım bi bilgim yok

iyiii diyelim iyi olalım ipekimm kafam karışık adet sokturucuu bıttıı bendee ne gelen varr nee gıdenn deli olmak uzereyım ilaç bıyelı 3 gun olacak ama bendeeeeee bı fark yokkkk

slm kızlar ben geldim ama şuan babam var yemek yiyo babam gittikten sora gelirim tmm mı hepinizi öpüyorum hoş sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…