günaydın millett
kamer gözün aydın hala oluyormuşsun tekrardan ..Allahım bizlerede nasip etsin inşallah
günaydınnnngünaydın millett
kamer gözün aydın hala oluyormuşsun tekrardan ..Allahım bizlerede nasip etsin inşallah
hoşbulduk kankicim napıyorsun .uyku problemin nasıl ...ya bişey diyecem bende 2 gecedir hiç uyuyamıyorum zar zor dalıyorum uykuya, eşimde o şekilde acaba hava değişikliğindenmi kaynaklanıyogünaydın hoşgeldin
hoşbulduk kankicim napıyorsun .uyku problemin nasıl ...ya bişey diyecem bende 2 gecedir hiç uyuyamıyorum zar zor dalıyorum uykuya, eşimde o şekilde acaba hava değişikliğindenmi kaynaklanıyo
maşallah diyelimm bacımm Allah uzun ömürler versin bıcırlaragünaydınnnn
inşallah canım evimizin içi bıcır bıcır bebek olacak 1 yıl içinde 3 bebek düşünsene birde ablaları var 3 yaşında
off gerçekten zorr teyzemde son hamileliğinde oturur poziyonda yastıkların desteği ile uyuyordu :26:iyiyim canım sizlerinki hava değişiminden olabilir benimki hamileliğin 4.ayından beri böyle
normal uyku pozisyonunda yatamıyorum yan yatmam veya dik oturur şekilde yatmam gerekiyomuş
yan yatmak sırtıma iyi gelmiyo dik yatmakta ayrı bir dert böyle işte
off gerçekten zorr teyzemde son hamileliğinde oturur poziyonda yastıkların desteği ile uyuyordu :26:
maşallah diyelimm bacımm Allah uzun ömürler versin bıcırlara
mennnnnnnnnnn geldımmmm nasılsınızzzzzzzz güzelllerrrrrrr
öperim teyzesiimelikecim şimdi o mis gibi kokuyodur onu koklaya koklaya öp benim için
ben kaç gündür bozuk atıyommm kocayaatamam canım iyi akşamlarr sanaa
bende çıkıyorum kızlarrrr kendinize ve eşinize iyi davranın bu hayatta eşlerimizin kıymetini bilelim sudan sebeplerle kavga etmeyelimmmdiyeceksiniz nerden çıktı şimdi bu ne bilem işte içimden geldiii
teşekkürler tatlımm aminn inşalahhAhhh Ahhhh bir türlü rastgelemedim kimseyle...
geçen topiğin kapısını kapadım... bugünde kapıyı kilitleyim bari....:2:
haa bu arada elifcimm hamilemişsinn canım çok sevindim darısı burdaki tüm arkadaşlarımın vee tüm isteyenlerin başınaa inşallah..
melikede paşayla uğraşıyo... senide tebrik edemedim birtürlü Rabbim sağlıklı ömür versin inşallah...
ahhh ahhh eski muhabbetlerimizi çok özledim yaa ben burdayken kimse yok ben yokkende kaynatıyorsunuz yetişemiyorum size...
hepiniz sağlıcakla kalın....
maşalah aplam tebrik ederim inşalah kardeşinde sğlıklı çok güsel bi doğum yaparrgünaydın herkese
elifçim gözünüz aydın canım benim allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli çok sevindim
bende dün akşam hala olacağımı öğrendim 3. kez hala oluyorum yeni gelinimiz hamile
yaklaşık 10 gün sonrada teyze olacam inşallah kardeşimin doğumu olacak inşallah sağlıkla gelir bebişimiz annesini çok yormadan ikiside sağlıklı sihatli olsunlar inşallahhhhhhhh
kıslarrr sızeee bı sorum olacak adet sokturucuu kullandıktan ne kadar sonraaaa adet goruluyoo bılgısı olan varmı??????
fatoş bildiğim kadarıyla ilaç bittikten 3_5 gün sonra gelmesi gerekir ..
kıslarrr sızeee bı sorum olacak adet sokturucuu kullandıktan ne kadar sonraaaa adet goruluyoo bılgısı olan varmı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?