aynen canım hem daha iş güç yapmadımkızlar otur otur yoruldum çıkıyorum biraz
meraba canımm benimi andın canım benim kulaklarım çınladıydı heleselam canım hoş geldin nasılsın hayırdır inşallah :26: kız yoksa hamişmisin sen
hoş buldum canımmmm sende hoş geldin hala oluyormuşsun tebrikler darısı bizlerin başına
canım benimmm halaaaa diktiklerini resimlemedin bekliyorum özellikle ben sabırladualarımız seninle inşşş müjden yakındır
bayılırım o çorbaya annem harika yapardı bende senede 1 defa yapıyorummmmmmm nefissssss canım mercimeği haşlıyorsun sonra erişteyi katıyorsun soğuyunca sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun soğuk içilen bi çorbatarif bu benim bildiğim
canım hemşom dün sesimi duymuşta gelmiş:92: hoş geldin iyiyim canım sen nasılsın
bayıldım müthişşşşş al lütfen ve şimdiden güle güle kullan canım halıfleks iptal etmene çokkkkk sevindim ben bi kurtulsaydımmmmmm ahhhh ahhhh
valla ben bile heyecanlandım buluşun tabi bizede resimleyin canım abiciğinin doğum günü kutlu olsun
bende öldüm ölüyommm
Rabbim izin verirse benide unutma canım mutlaka görüşelimmmmmm
ben sana gelmeyi çok istiyorum biliyorsunama sen çağırmıyorsun
Etipufum gelmiş gitmişYiğiti seni kocaman öptümmmm
İpekciğim kardeşin nişanlıyormuş hayırlı uğurlu olsun ömür boyu mutluluklar
Tosticiğim dr ne dedi :26: gelmemişsin halaaagüzel sonuçlar alırsın inşşşşş
Selam kızlar :79: nasılsınız
canım ya bende hiç bilmiyorum bu şeyleri hayırlısı inşallahyokkk bee şifammm nerdeeee doktoraa gıttımmm doktorr benden kan bılee istemedııı senın yumurtalarınaa guvenmıyorum dediii hıhhhh gıcık şeyyyyyy
guzuuuuuuuuu mis kokulunun gıdısına yapış benim için misssssssss ohhhhhhhslm şekerler hayırlı günler slm verip kaçar benn öpüldünüz
ipek hayırlı olsun inşallahşifa melike hoşgeldiniz...şifacım sağol canım kardeşimde evleniyo hayırlı olur inşallah ...nevşehir tarafşarına gelirsem unutmam seni merak etme
benimde sınvlar başladı gene bugün kitaplarım geldi yarından itibaren çalışmaya devam bu sefer hepsini geçecem niyetlendim inşallahhhhhhhhgelirim canımhele bi sınavımı atlatayımmm valla aklımdasın inşallah görüşelim
kıslarrr ben çıkıyorum hadi kendınıze ıyıı bakınnn annnem gelıyoo ev dandınııı evımı boyleeeee gorurseeee sopayıı elınee alırr benı kovalarrrrrr öptüm byyyyyyy
inşallahhhhhhhhhhhh kuzummmmm inşallahhhhhhh byyyyyyyyyyyy
kızlar otur otur yoruldum çıkıyorum biraz
aynen canım hem daha iş güç yapmadımbende çıkıyorum hadi byyy
AMİN CANIM EN KISA ZAMANDA İNŞŞ :Saruboceq:
DİĞER DOSTLARIMIZDA GELSE ARTIK BENİ BURDA YANLIZ BIRAKMASINLAR kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum bi yarım saat yokum evimi toparlayım bi hemen gelirimm
öperüm teyzesi sende ikkat et kendine quuzmgule guleee cnmm kendıne ve bebene dıkkat et öptum byyyyyybu aradaaa bebenııı op benım yerımeeee
yapışırıö teyzesi de totosu piştii yaaaaaameraba canımm benimi andın canım benim kulaklarım çınladıydı hele
canım ya bende hiç bilmiyorum bu şeyleri hayırlısı inşallah
guzuuuuuuuuu mis kokulunun gıdısına yapış benim için misssssssss ohhhhhhh
ipek hayırlı olsun inşallah
benimde sınvlar başladı gene bugün kitaplarım geldi yarından itibaren çalışmaya devam bu sefer hepsini geçecem niyetlendim inşallahhhhhhhh
güle güle canımm
şu mesajları 20 dk da zor yazdım offfffffff kalk otur kalk niyse artık
merhaba arkadaşım ben yeni üye olanlardanım bende bebek özlemi çekenlerdenim işallah uğurlu gelir sizlerle arkadaşlığım sohpetlerinize katılmak isterim kabul ederseniz.
merhaba kızlar sizlere katılabilirmiyim
selam cicoşlarım geçmiş uzun okusam bitmez
naparsınız iyimisiniz
bengeldim kızlar biraz mutfakta oyalandım tekrar bir bakayım dedim
iyiyiz sen nasılsın
iyi yapmışsın çok iş yapma ipeğim mümkün olduğunca dinlen
bende iyiyim
yok canım yorulmuyorum süreklioturmak iyi değil biliyosun
karnıbahar vardı onu haşladım üzerine beşamel sos döktüm fırına vericem birde kurabiye
yaptım komşu tabakları çok birikmiş boş vermiyim
selam cicoşlarım geçmiş uzun okusam bitmez
naparsınız iyimisiniz
hoşgeldinizzz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrbengeldim kızlar biraz mutfakta oyalandım tekrar bir bakayım dedim
az daha yanıyomuş kurabiyeler üstü poğaça gibi olmuş nar gibi kızarmış
inşallah takır takır sert bi şey olmaz
kızlar bugün psikolok tohtorumla randevumuz var ..gelince görüşürüzz
evet kan dolaşımı için dolaşmak gerek doğru söylüuosun
şu karnabaharı başamael soslu yapmayı bir türlü beceremedim gitti
kızlar bugün psikolok tohtorumla randevumuz var ..gelince görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?