Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

meraba canımm benimi andın canım benim kulaklarım çınladıydı hele
yokkk bee şifammm nerdeeee doktoraa gıttımmm doktorr benden kan bılee istemedııı senın yumurtalarınaa guvenmıyorum dediii hıhhhh gıcık şeyyyyyy
canım ya bende hiç bilmiyorum bu şeyleri hayırlısı inşallah
slm şekerler hayırlı günler slm verip kaçar benn öpüldünüz
guzuuuuuuuuu mis kokulunun gıdısına yapış benim için misssssssss ohhhhhhh
şifa melike hoşgeldiniz...şifacım sağol canım kardeşimde evleniyo hayırlı olur inşallah ...nevşehir tarafşarına gelirsem unutmam seni merak etme
ipek hayırlı olsun inşallah
gelirim canım hele bi sınavımı atlatayımmm valla aklımdasın inşallah görüşelim
benimde sınvlar başladı gene bugün kitaplarım geldi yarından itibaren çalışmaya devam bu sefer hepsini geçecem niyetlendim inşallahhhhhhhh
kıslarrr ben çıkıyorum hadi kendınıze ıyıı bakınnn annnem gelıyoo ev dandınııı evımı boyleeeee gorurseeee sopayıı elınee alırr benı kovalarrrrrr öptüm byyyyyyy

güle güle canımm

şu mesajları 20 dk da zor yazdım offfffffff kalk otur kalk niyse artık

AMİN CANIM EN KISA ZAMANDA İNŞŞ :Saruboceq:
DİĞER DOSTLARIMIZDA GELSE ARTIK BENİ BURDA YANLIZ BIRAKMASINLAR kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşım ben yeni üye olanlardanım bende bebek özlemi çekenlerdenim işallah uğurlu gelir sizlerle arkadaşlığım sohpetlerinize katılmak isterim kabul ederseniz.

gule guleee cnmm kendıne ve bebene dıkkat et öptum byyyyyybu aradaaa bebenııı op benım yerımeeee
öperüm teyzesi sende ikkat et kendine quuzm
yapışırıö teyzesi de totosu piştii yaaaaaa((((
merhaba arkadaşım ben yeni üye olanlardanım bende bebek özlemi çekenlerdenim işallah uğurlu gelir sizlerle arkadaşlığım sohpetlerinize katılmak isterim kabul ederseniz.

merhaba kızlar sizlere katılabilirmiyim

hoşgeldin canım aramıza tabikide
inşalahh hasretin en kısa zmanda biter meleğin gelirr

iyi yapmışsın çok iş yapma ipeğim mümkün olduğunca dinlen
bende iyiyim

yok canım yorulmuyorum süreklioturmak iyi değil biliyosun
karnıbahar vardı onu haşladım üzerine beşamel sos döktüm fırına vericem birde kurabiye
yaptım komşu tabakları çok birikmiş boş vermiyim

az daha yanıyomuş kurabiyeler üstü poğaça gibi olmuş nar gibi kızarmış
inşallah takır takır sert bi şey olmaz

evet kan dolaşımı için dolaşmak gerek doğru söylüuosun

şu karnabaharı başamael soslu yapmayı bir türlü beceremedim gitti

evet kan dolaşımı için dolaşmak gerek doğru söylüuosun

şu karnabaharı başamael soslu yapmayı bir türlü beceremedim gitti

beşamel sos çok kolay aslında unu kavur üzerine süt ilave et muhallebi gibi karıştış biraz akışkan olsun
zaten o kıvamı yapa yapa buluyosun tuzunu karabiberini koy tamamdır topaklı olursa blendırdan geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…