slm kızlar ben geldim ama şuan babam var yemek yiyo babam gittikten sora gelirim tmm mı hepinizi öpüyorum hoş sohbetler
selam canım hoş geldin nasılsın hayırdır inşallah :26: kız yoksa hamişmisin seniyiii diyelim iyi olalım ipekimm kafam karışık adet sokturucuu bıttıı bendee ne gelen varr nee gıdenn deli olmak uzereyım ilaç bıyelı 3 gun olacak ama bendeeeeee bı fark yokkkk
hoş buldum canımmmm sende hoş geldin hala oluyormuşsun tebrikler darısı bizlerin başınahemşommmmmmmmm hoşgeldin canım nasılsın
canım benimmm halaaaa diktiklerini resimlemedin bekliyorum özellikle ben sabırlaslm kızlar nasılsınız eşim gelecek şimdi ama bi bakayım dedim kurstan anca geldim yarın çatlatma iğnemi vurulucam dua edin kızlar lütfen
bayılırım o çorbaya annem harika yapardı bende senede 1 defa yapıyorummmmmmm nefissssss canım mercimeği haşlıyorsun sonra erişteyi katıyorsun soğuyunca sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun soğuk içilen bi çorbaerişte diyince aklıma geldi yeşil mercimekli erişteli çorba var yapmasını bilen varmı benim çok hoşuma gitmişti o çorba bi yerde içmiştim :26:
canım hemşom dün sesimi duymuşta gelmişballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bayıldım müthişşşşş al lütfen ve şimdiden güle güle kullan canım halıfleks iptal etmene çokkkkk sevindim ben bi kurtulsaydımmmmmm ahhhh ahhhhEki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikNA etti beniSadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .
valla ben bile heyecanlandım buluşun tabi bizede resimleyin canım abiciğinin doğum günü kutlu olsunnurcik yoruldunn tabee ne olcek o bell fıtıkta varr
bende ipekk heyecanlandımm
kızlar afiyetler olsun yemekler güzell..bugün abimin doğumgünü var bizde oraya gitcez yemek derdim yok gerçi evimde de yemekler varr..
bende öldüm ölüyommmOyy belimmm oyyyy
Rabbim izin verirse benide unutma canım mutlaka görüşelimmmmmmseneye nevşehire gelirsek kayseriyede uğrarız
ben sana gelmeyi çok istiyorum biliyorsunKAYSERİYE gelen yok mu yaaaawwww
yokkk bee şifammm nerdeeee doktoraa gıttımmm doktorr benden kan bılee istemedııı senın yumurtalarınaa guvenmıyorum dediii hıhhhh gıcık şeyyyyyy
slm şekerler hayırlı günler slm verip kaçar benn öpüldünüz
hoş bulduk canım inşallah canım ömür boyu mutlulklar olsun inşallahşifa melike hoşgeldiniz...şifacım sağol canım kardeşimde evleniyo hayırlı olur inşallah ...nevşehir tarafşarına gelirsem unutmam seni merak etme
ahhhh cnmmm inşallahhhhhhhhhhbelli mi olur canım benim ALLAH ımız bilir geç döllenme olmuş olamazmı
şifa melike hoşgeldiniz...şifacım sağol canım kardeşimde evleniyo hayırlı olur inşallah ...nevşehir tarafşarına gelirsem unutmam seni merak etme
selam canım hoş geldin nasılsın hayırdır inşallah :26: kız yoksa hamişmisin sen
hoş buldum canımmmm sende hoş geldin hala oluyormuşsun tebrikler darısı bizlerin başına
canım benimmm halaaaa diktiklerini resimlemedin bekliyorum özellikle ben sabırladualarımız seninle inşşş müjden yakındır
bayılırım o çorbaya annem harika yapardı bende senede 1 defa yapıyorummmmmmm nefissssss canım mercimeği haşlıyorsun sonra erişteyi katıyorsun soğuyunca sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun soğuk içilen bi çorbatarif bu benim bildiğim
canım hemşom dün sesimi duymuşta gelmiş:92: hoş geldin iyiyim canım sen nasılsın
bayıldım müthişşşşş al lütfen ve şimdiden güle güle kullan canım halıfleks iptal etmene çokkkkk sevindim ben bi kurtulsaydımmmmmm ahhhh ahhhh
valla ben bile heyecanlandım buluşun tabi bizede resimleyin canım abiciğinin doğum günü kutlu olsun
bende öldüm ölüyommm
Rabbim izin verirse benide unutma canım mutlaka görüşelimmmmmm
ben sana gelmeyi çok istiyorum biliyorsunama sen çağırmıyorsun
Etipufum gelmiş gitmişYiğiti seni kocaman öptümmmm
İpekciğim kardeşin nişanlıyormuş hayırlı uğurlu olsun ömür boyu mutluluklar
Tosticiğim dr ne dedi :26: gelmemişsin halaaagüzel sonuçlar alırsın inşşşşş
Selam kızlar :79: nasılsınız
inşallah valla bi daha kan tahlil ver yaaa baktırrrahhhh cnmmm inşallahhhhhhhhhh
bana niee gelmıyosun peki o zmnnnn
ahhhh cnmmm inşallahhhhhhhhhh
bana niee gelmıyosun peki o zmnnnn
gelirim canımoy oy oyyyyy kıyamam sana beeeeeeeen şifam yaaaaaaa walla gel cnm sen davet mi bekliyosun nolur gel kız özürdilerim kuzum seni hiç unuturmuyum hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç
zuzummm zatennn pazartesiyee kadar gelmezseee doktoraa gideriimm gelirsedee gidecem zatennn doktorrr tahlıl istediiiiiiinşallah valla bi daha kan tahlil ver yaaa baktırrr
sanada gelirim ayıp ettin
anladım canımmmm inşallah pazartesi müjdeni bekliyoruz :92:zuzummm zatennn pazartesiyee kadar gelmezseee doktoraa gideriimm gelirsedee gidecem zatennn doktorrr tahlıl istediiiiii
gelirim canımhele bi sınavımı atlatayımmm valla aklımdasın inşallah görüşelim
inşallah canımmm inşallahinşallah cnm beklerim kızzzzzzz
anladım canımmmm inşallah pazartesi müjdeni bekliyoruz :92:
tamam canım gözün aydın anneciğine kavuşuyorsunkıslarrr ben çıkıyorum hadi kendınıze ıyıı bakınnn annnem gelıyoo ev dandınııı evımı boyleeeee gorurseeee sopayıı elınee alırr benı kovalarrrrrr öptüm byyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?