Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiii diyelim iyi olalım ipekimm kafam karışık adet sokturucuu bıttıı bendee ne gelen varr nee gıdenn deli olmak uzereyım ilaç bıyelı 3 gun olacak ama bendeeeeee bı fark yokkkk
selam canım hoş geldin nasılsın hayırdır inşallah :26: kız yoksa hamişmisin sen

hemşommmmmmmmm hoşgeldin canım nasılsın
hoş buldum canımmmm sende hoş geldin hala oluyormuşsun tebrikler darısı bizlerin başına

slm kızlar nasılsınız eşim gelecek şimdi ama bi bakayım dedim kurstan anca geldim yarın çatlatma iğnemi vurulucam dua edin kızlar lütfen
canım benimmm halaaaa diktiklerini resimlemedin bekliyorum özellikle ben sabırla dualarımız seninle inşşş müjden yakındır

erişte diyince aklıma geldi yeşil mercimekli erişteli çorba var yapmasını bilen varmı benim çok hoşuma gitmişti o çorba bi yerde içmiştim :26:
bayılırım o çorbaya annem harika yapardı bende senede 1 defa yapıyorummmmmmm nefissssss canım mercimeği haşlıyorsun sonra erişteyi katıyorsun soğuyunca sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsun soğuk içilen bi çorba tarif bu benim bildiğim

ballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım hemşom dün sesimi duymuşta gelmiş :92: hoş geldin iyiyim canım sen nasılsın

Eki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikNA etti beni Sadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .
bayıldım müthişşşşş al lütfen ve şimdiden güle güle kullan canım halıfleks iptal etmene çokkkkk sevindim ben bi kurtulsaydımmmmmm ahhhh ahhhh

valla ben bile heyecanlandım buluşun tabi bizede resimleyin canım abiciğinin doğum günü kutlu olsun

Oyy belimmm oyyyy
bende öldüm ölüyommm

seneye nevşehire gelirsek kayseriyede uğrarız
Rabbim izin verirse benide unutma canım mutlaka görüşelimmmmmm

KAYSERİYE gelen yok mu yaaaawwww
ben sana gelmeyi çok istiyorum biliyorsun ama sen çağırmıyorsun

Etipufum gelmiş gitmiş Yiğiti seni kocaman öptümmmm

İpekciğim kardeşin nişanlıyormuş hayırlı uğurlu olsun ömür boyu mutluluklar

Tosticiğim dr ne dedi :26: gelmemişsin halaaa güzel sonuçlar alırsın inşşşşş

Selam kızlar :79: nasılsınız

yokkk bee şifammm nerdeeee doktoraa gıttımmm doktorr benden kan bılee istemedııı senın yumurtalarınaa guvenmıyorum dediii hıhhhh gıcık şeyyyyyy

yokkk bee şifammm nerdeeee doktoraa gıttımmm doktorr benden kan bılee istemedııı senın yumurtalarınaa guvenmıyorum dediii hıhhhh gıcık şeyyyyyy

belli mi olur canım benim ALLAH ımız bilir geç döllenme olmuş olamazmı

şifa melike hoşgeldiniz...şifacım sağol canım kardeşimde evleniyo hayırlı olur inşallah ...nevşehir tarafşarına gelirsem unutmam seni merak etme

şifa melike hoşgeldiniz...şifacım sağol canım kardeşimde evleniyo hayırlı olur inşallah ...nevşehir tarafşarına gelirsem unutmam seni merak etme
hoş bulduk canım inşallah canım ömür boyu mutlulklar olsun inşallah tabi tabi sağolasın canım benim inşallah görüşelimmmm :92:

oy oy oyyyyy kıyamam sana beeeeeeeen şifam yaaaaaaa walla gel cnm sen davet mi bekliyosun nolur gel kız özürdilerim kuzum seni hiç unuturmuyum hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç

oy oy oyyyyy kıyamam sana beeeeeeeen şifam yaaaaaaa walla gel cnm sen davet mi bekliyosun nolur gel kız özürdilerim kuzum seni hiç unuturmuyum hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç
gelirim canım hele bi sınavımı atlatayımmm valla aklımdasın inşallah görüşelim

kıslarrr ben çıkıyorum hadi kendınıze ıyıı bakınnn annnem gelıyoo ev dandınııı evımı boyleeeee gorurseeee sopayıı elınee alırr benı kovalarrrrrr öptüm byyyyyyy

kıslarrr ben çıkıyorum hadi kendınıze ıyıı bakınnn annnem gelıyoo ev dandınııı evımı boyleeeee gorurseeee sopayıı elınee alırr benı kovalarrrrrr öptüm byyyyyyy
tamam canım gözün aydın anneciğine kavuşuyorsun kolaylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…