güle güle datlımmmmm dök içini gellllll öpüldünnnnn
melike yunusun poposu pişik olmuş galiba pişik kremine birazda bepanten krem karıştır sür çok iyi geliyo
evet aplacım malesef pişik olduu tamam aplacımm aldırırm bepanten karıştırıp sürerim inşalah geçirirr içim gitti yaa
kızlar bugün psikolok tohtorumla randevumuz var ..gelince görüşürüzz
sağol canımben geldim kızlar melike kuzunun totosumu pişik oldu canım ıslak havlu kullanıyosan kullanma ılık su ve pamıkla temizle canım
ipek ellerine sağlık
durummm naber cicim
nurcik güle güle iyi sohbetler canım
slm kızlar men geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
sağol canım
hoşgeldin
hoşbuılduk ipemm karnıbahr yapmışsın oh ellerine sağlık galiba akşam yemeğimi olcak cnm
geçmiş olsun paşaya
ben geldim kızlar melike kuzunun totosumu pişik oldu canım ıslak havlu kullanıyosan kullanma ılık su ve pamıkla temizle canım
ipek ellerine sağlık
durummm naber cicim
nurcik güle güle iyi sohbetler canım
slm kızlar men geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
melikeeeemmm paşan pişik olmuş galibaaaa kıyamam ben onaaaa yaaaaa geçmiş olsun bacımmmmm
eşim yemezki belki tadına bakar dünkü ıspanaktan biraz var salatada yaparım o ıspanakla idare eder
teşekkürler teyzoşlarrrr
kamer aplacım ya hiç sorma yeni başlamıştım ıslak mendile pamukla temizliyordum kurban olduğumya nasıl kızarmışş şimdi pamukla temziliyorum ılık suyla
zeytin yağ sürüyorum üztünede krem
eşimide aradım bepanten falan alacak inşalah hemen geçerr
kolay gelsinneyse şekerlerr kusura bakmayın ben kaçıyımm işleri hallediyim uyurken öpüldünüz
benim eşimde yemez yemediği gibi evdede pişirtmez ben okusundan tiksiniyorum diye uyuzbende bayılıyorum annem yapınca çağırır beni ancak orda yerim evde yapamadıklarımı
eşim yemezki belki tadına bakar dünkü ıspanaktan biraz var salatada yaparım o ıspanakla idare eder
neyse şekerlerr kusura bakmayın ben kaçıyımm işleri hallediyim uyurken öpüldünüz
kolay gelsin
benim eşiminde sebzelerle arası hiç iyi değil ama ben ne yapıp ne edip
enginardan baklaya kerevize kadar hepsini bi şekle sokuyorum farkettirmeden yediriyorum
oh iyi yapıyon bende kabağı türlüde yediriyorum prasayıda soğan niyetine salataya doğruyorum beyaz yerinden öyle öyle arada kaynatıyorum bazılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?