Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim kızlar melike kuzunun totosumu pişik oldu canım ıslak havlu kullanıyosan kullanma ılık su ve pamıkla temizle canım
ipek ellerine sağlık
durummm naber cicim
nurcik güle güle iyi sohbetler canım

Son düzenleme:
melikeeeemmm paşan pişik olmuş galibaaaa kıyamam ben onaaaa yaaaaa geçmiş olsun bacımmmmm

geçmiş olsun paşaya

ben geldim kızlar melike kuzunun totosumu pişik oldu canım ıslak havlu kullanıyosan kullanma ılık su ve pamıkla temizle canım
ipek ellerine sağlık
durummm naber cicim
nurcik güle güle iyi sohbetler canım

slm kızlar men geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

melikeeeemmm paşan pişik olmuş galibaaaa kıyamam ben onaaaa yaaaaa geçmiş olsun bacımmmmm

teşekkürler teyzoşlarrrr
kamer aplacım ya hiç sorma yeni başlamıştım ıslak mendile pamukla temizliyordum kurban olduğumya nasıl kızarmışş şimdi pamukla temziliyorum ılık suyla
zeytin yağ sürüyorum üztünede krem
eşimide aradım bepanten falan alacak inşalah hemen geçerr

eşim yemezki belki tadına bakar dünkü ıspanaktan biraz var salatada yaparım o ıspanakla idare eder

benim eşimde yemez yemediği gibi evdede pişirtmez ben okusundan tiksiniyorum diye uyuz bende bayılıyorum annem yapınca çağırır beni ancak orda yerim evde yapamadıklarımı

geçer canım merak etme zeytin yağda iyi gelir bak yarın bişiyi kalmaz hade kolay gelsin sana

neyse şekerlerr kusura bakmayın ben kaçıyımm işleri hallediyim uyurken öpüldünüz
kolay gelsin
benim eşimde yemez yemediği gibi evdede pişirtmez ben okusundan tiksiniyorum diye uyuz bende bayılıyorum annem yapınca çağırır beni ancak orda yerim evde yapamadıklarımı

benim eşiminde sebzelerle arası hiç iyi değil ama ben ne yapıp ne edip
enginardan baklaya kerevize kadar hepsini bi şekle sokuyorum farkettirmeden yediriyorum

eşim yemezki belki tadına bakar dünkü ıspanaktan biraz var salatada yaparım o ıspanakla idare eder

hmm benim eşim yer kız yapıyım yer bende geçenlerde karnıbaharı haşladım patlıcan vardı 2-3 tanede onlarıda kızarttım böle yapıp fırına verdim üstünede mantar manyak güzel oluyo yaaaaaa kendi kafamdan sıktım ama eşim çok beğendiiii çok güzel olmuş dedi....
bende akşama buzluktan tavuk çıkardım ama hala erimemiş bilmiyorum erirmi peteğin üstüne koydum çabuk çözülsün diyeeee

kolay gelsin

benim eşiminde sebzelerle arası hiç iyi değil ama ben ne yapıp ne edip
enginardan baklaya kerevize kadar hepsini bi şekle sokuyorum farkettirmeden yediriyorum

oh iyi yapıyon bende kabağı türlüde yediriyorum prasayıda soğan niyetine salataya doğruyorum beyaz yerinden öyle öyle arada kaynatıyorum bazılarını

oh iyi yapıyon bende kabağı türlüde yediriyorum prasayıda soğan niyetine salataya doğruyorum beyaz yerinden öyle öyle arada kaynatıyorum bazılarını

ben kabağı havuçla kavuruyorum sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum
pırasayı mısır unuyla yumurtalı yapıyorum kerevizi merimek çorbasının içine patates havuçla rendeliyorum karnıbaharıda genelde yoğurtla karıştıryorum veya yeşil slataya doğruyorum beşamelli ilk defa denicez bakalım yiekmi

benimkide karnıbahar beyaz lahana kokularını sevmez

kerevizden hoşlanmaz - dı portakal sulu yapınca yiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…