bugün çok sessizdin sen dikkatimi çekmedi sanma ..hadi güle güle git bakalım
aleyküm selam canım nasılsınnselamün aleykümmm arkadaşlar
burdayız canım ..yemekte ne var bakalımkimse cevap vermediiben de gidiyim bari yemeğimin beşamel sosunu yapiiiimmmmmmmm
evet sessizdim çünkü bebeğime mektup yazıyordumm bugünkimsedende ses çıkmayınca mektuba verdim kendimi içimi bir güzel döktüm :85:
aleyküm selam canım nasılsınn
biraz başım ağrıyoo canımmiyiyim kedersiz ve asi sizler nasılsınız
iyim cnm çamaşırımı astım bende yemeğimi hazırlıycaktım bi bakim dedimmmmiyiyim kedersiz ve asi sizler nasılsınız
burdayız canım ..yemekte ne var bakalım
biraz başım ağrıyoo canımm
mektubu sitede paylaştım canım ..konularıma bakarsan görürsün ..amam biraz uzun okumayı gözün keserse okursunn :82:çok merak ett,m şimdi ne yazdığını bende yazmıştım geçenlerdeeeeeee
burdayız canım ..yemekte ne var bakalım
evde ağrı kesici kalmadı desem ..eşim uyuyor, uyansınn aldıracamgeçmiş olsun cnmmmm benimde sabah ağrıyodu bi ağrı kesici aldım geçti sende al cnm bi ağrı kesici
hımmm çok güzel makarna yemeklerine bayılıyorum zatennbeşamel soslu pırasa bide penirli maydonozlu makarna
hmm tmmm cnm okurummmm nerde ama bilemiyorum nese arar bulurum beeeennnmektubu sitede paylaştım canım ..konularıma bakarsan görürsün ..amam biraz uzun okumayı gözün keserse okursunn :82:
beşamel soslu pırasa bide penirli maydonozlu makarna
ıspanak yemeği ve mercimek çorbam var canımsizler neler yaptınız bakalım
hmm tmmm cnm okurummmm nerde ama bilemiyorum nese arar bulurum beeeennn
beşamel soslu pırasayı hiç denemedim ama peynirli maydonuzlu makarnaya bayılırımmmmm afiyet olsun cnmmm
ıspanak yemeği ve mercimek çorbam var canım
22miioofffffff harika oluyo asicim eşim bayılıyo zaten o benim bütün yemeklerime bayılıyo evlendikten sonra 22 kilo falan aldııı:26::26:
bende ot yemeklerine bayılırım ama eşim etçildirohhhh süper ben de pazartesi yaptım ıspanak sebzeye bayılırım benn
tamam canım kolay gelsin bende çıkacam birazdankızlar ben 10 dkka yapıyım beşamelimi geliyim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?