Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

napalım elifcim sen napıyısun

iyiim şükür cnm tebrik için gelen giden oluor az önce kalktı misafirim vardı hem yatıoorum hem oturuorum midem bulanıor ay çok erken başladı olsun razıyım çok şükür.

bugün yine kan verdim değerim 157.7 çıktı şükür

kızlar ben burda yeniyimya daha kim kim bilemiyorum pınarın rumuzu neydi sanırsam oda sonuç alacaktı ne oldu merak ediyorum

Ikı bebeqın arasında gecen dıyaloq.
Erkek bebek
-sen kız mısın erkek mi?
Kız bebek
-...bilmem nasıl anlarız ki?
...Erkek bebek
-ben biliyorum.
der we başını battaniyenin altına sokar. Bi kaç saniye sonra başını çıkarır we diqer bebege dönerek
sen kız bebeksin ben erkek bebeqim der..
Kız bebek:
nerden anladın?
Erkek bebek :
akıllım senin patiklerin pembe benimki mawi der

eyvah nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm ablacım allah sabır versin biliyorsun negatıf sonucu daha önce bende almıştım nası bi duygu iyi bilirim allah sabır versin rabbim yuvana huzur versin inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsın rabbim bu sıkıntıların mükafatını birgün verecek mutlaka

maşşalllah cnm yaaaaa süper süperrrrrr allah nazarlardan korusun inşallahhhh
niğde de yaptırıorum cnm ama biraz zaaaman geçsin gelcem orayada

cnm kayseriye geldiğin de görüşmek isterim seninleeeeeeee

Nenesi torununu uyuturken ninni söylüyor.Ama torunu bir türlü uyumuyor.
Birinci n...inni bitiyo,torun uyumuyo.İkinci ninni bitiyo,torunu uyumuyo.
Üç,dört,beş derken torun hala uyumuyo.en sonunda torun nenesine dönüp:
Nene bi susta uyuyalım yaw ♥ :)

kızlar ben burda yeniyimya daha kim kim bilemiyorum pınarın rumuzu neydi sanırsam oda sonuç alacaktı ne oldu merak ediyorum

pınar benim canım maalesef 3.de olmadı neyse artık düşünmek istemiyorummmm dondurulmuşumuz var çok şükür onlar bizi biz de onları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…