Ikı bebeqın arasında gecen dıyaloq.
Erkek bebek
-sen kız mısın erkek mi?
Kız bebek
-...bilmem nasıl anlarız ki?
...Erkek bebek
-ben biliyorum.
der we başını battaniyenin altına sokar. Bi kaç saniye sonra başını çıkarır we diqer bebege dönerek
sen kız bebeksin ben erkek bebeqim der..
Kız bebek:
nerden anladın?
Erkek bebek :
akıllım senin patiklerin pembe benimki mawi der
eyvah nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm ablacım allah sabır versin biliyorsun negatıf sonucu daha önce bende almıştım nası bi duygu iyi bilirim allah sabır versin rabbim yuvana huzur versin inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsın rabbim bu sıkıntıların mükafatını birgün verecek mutlaka
benimkide üçüncü ve bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok çok korkuyorumpınar benim canım maalesef 3.de olmadı neyse artık düşünmek istemiyorummmm dondurulmuşumuz var çok şükür onlar bizi biz de onları bekliyoruz
Nenesi torununu uyuturken ninni söylüyor.Ama torunu bir türlü uyumuyor.
Birinci n...inni bitiyo,torun uyumuyo.İkinci ninni bitiyo,torunu uyumuyo.
Üç,dört,beş derken torun hala uyumuyo.en sonunda torun nenesine dönüp:
Nene bi susta uyuyalım yaw ♥ :)
kız demetoooomm anam valla bende çok isterim sana haber vereyim görüşelim ama bnm herifim pek bir aceleci.alışveriş bile yapmaya zaman olmaz nasıl gelip gideriz anlamam ama bigün mutlaka olacak görüşeceğiz senle.nasıl olsa bundan sonra sık sık ordayız.
iyiim şükür cnm tebrik için gelen giden oluor az önce kalktı misafirim vardı hem yatıoorum hem oturuorum midem bulanıor ay çok erken başladı olsun razıyım çok şükür.
bugün yine kan verdim değerim 157.7 çıktı şükür
huuuuuu niye sesiniz çıkmıyor anlatın
benim eşim geliyoda birazcık aradı şimdi 5 dakkaya gelir yemeğimde daha fırında pişmedi beklicek artıkın fırının başında kocacım bugün erken gelesi tuttu nedensee
kız elif maaşallah sen bize moral oluyosun haaa nazar değmesinn öle herkeze de sölemeyin canım ben ce yaa daha çok yeniiisinnn öptüm
Bodrum'da bir eczanenin kapısı açılmış içeri yakışıklı bir delikanlı girmiş. Çek...ingen bakışlarla ortalığı inceledikten sonra bankonun arkasındaki hanıma yaklaşarak sormuş.
> "Afedersiniz, eczacı bey yok mu
acaba? "Buyrun, eczacı benim" "Ben gideyim" demiş delikanlı ve kapıya yönelmiş. Kadın gencin mahcubiyetini hissetmis ve israr etmiş.
Beyefendi ben bir sağlık mensubuyum, her türlü sorununuzu bana anlatabilirsiniz, sıkılmayın lütfen" demiş. Bunun üzerine genç adam sıkılarak anlatmaya baslamış:
"Pazartesi günü kız arkadaşımla buraya tatile geldik. O gün akşama kadar 3 defa cinsel ilişki de bulunduk. Salı günü 5 defa yaptık bu işi" demiş kızararak ve devam etmiş "Bu gün çarsamba, öğlen oldu, 5 defa da bugün" "Bu durumda bana ne verirsiniz?"
Eczacı kadın saçlarını şöyle bir geriye atıp, genç adamin gözlerinin içine bakarak
"Yemen içmen benden, ayda 750 TL veririm" demiş
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere allaha emanet olunn
benim eşimde 7 gibi çıkacakmış işten 7.15 gibide evde olur bende birazdan vericem fırına yemeğimiiiiii
demettooom canım okudum ewet tmm geleceğimizde ben sana burdan haber ederim tmm aşkom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?