Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyyyyyy yirim ben bu 2 bebeği yaaaaa bende sandımkiiii başka bişeylerinden anlıycaklar sandım oyyyyy

ayyyyy ağzını yiyim çok sağolasın ezan vakti dua ettin inş kabul olur canım beenim

kız demetoooomm anam valla bende çok isterim sana haber vereyim görüşelim ama bnm herifim pek bir aceleci.alışveriş bile yapmaya zaman olmaz nasıl gelip gideriz anlamam ama bigün mutlaka olacak görüşeceğiz senle.nasıl olsa bundan sonra sık sık ordayız.

yaniiii şimdikiiiiii sıpalar ninniden ney anlamıyolar wallaaaaaa

cnm benim evim zaten oraya yakın telefonlarımızı alalım haberleşirizzz boşvir sen kocişi bi şekilde bulaşacam seninle inşalah allahın izniyleeeeeee

kız elif maaşallah sen bize moral oluyosun haaa nazar değmesinn öle herkeze de sölemeyin canım ben ce yaa daha çok yeniiisinnn öptüm

Bodrum'da bir eczanenin kapısı açılmış içeri yakışıklı bir delikanlı girmiş. Çek...ingen bakışlarla ortalığı inceledikten sonra bankonun arkasındaki hanıma yaklaşarak sormuş.
> "Afedersiniz, eczacı bey yok mu
acaba? "Buyrun, eczacı benim" "Ben gideyim" demiş delikanlı ve kapıya yönelmiş. Kadın gencin mahcubiyetini hissetmis ve israr etmiş.
Beyefendi ben bir sağlık mensubuyum, her türlü sorununuzu bana anlatabilirsiniz, sıkılmayın lütfen" demiş. Bunun üzerine genç adam sıkılarak anlatmaya baslamış:

"Pazartesi günü kız arkadaşımla buraya tatile geldik. O gün akşama kadar 3 defa cinsel ilişki de bulunduk. Salı günü 5 defa yaptık bu işi" demiş kızararak ve devam etmiş "Bu gün çarsamba, öğlen oldu, 5 defa da bugün" "Bu durumda bana ne verirsiniz?"

Eczacı kadın saçlarını şöyle bir geriye atıp, genç adamin gözlerinin içine bakarak

"Yemen içmen benden, ayda 750 TL veririm" demiş

benim eşim geliyoda birazcık aradı şimdi 5 dakkaya gelir yemeğimde daha fırında pişmedi beklicek artıkın fırının başında kocacım bugün erken gelesi tuttu nedensee

benim eşimde 7 gibi çıkacakmış işten 7.15 gibide evde olur bende birazdan vericem fırına yemeğimiiiiii

kız elif maaşallah sen bize moral oluyosun haaa nazar değmesinn öle herkeze de sölemeyin canım ben ce yaa daha çok yeniiisinnn öptüm

ben rabbim e emnaet ettim inşallah bişe olmaz...size bnm durumum umut olsun ...ben kimseden saklamadım valla..herkesten dua istedim..fesat düşünen varsa onlarıda rabbime havale ettim.allahın izniyle inş.bişe olmaz.

elif kayseriye geldiğinde mutlaka görüşcem seninle allahın izniyleee telefon numaralarımızı alırız haberlerşiiriz cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…