Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben çıktım elifcim yemeğimi fırına vermem lazımmm öpüyorum hayırlı akşamlarrrrr

süpermiş ya

kızlarhabervermek için girdim ben fenayım ş
kür ciddi şey yok ama midem inanılmaz kötü her saniye öööğğğ demekten karnımın içi jilet kesmiscesine acıyo ve ağrım var azda grip olmöuşum aksırıkvarsürekli öğür aksır derken yatağa düşürüverdim kendimi bugün dışarı çıktık kuyumcuda işimiz vardı düşünün kuyumcu dükkanının içine ettim tutamadım kapıya kadar utancımdan ağladım neyse dua edin bu olay uzun sürmesin çok fenaymış kötü oldumhemde çok gelmeye çalıiıcam az iyyi olrurda normale dönersem üşüttüm ben üşüttüm :2::2::2::2::2:

geçmiş olsun tubiş fenayım diyince birden korktum mide bulatısı güzel bişey keşke benımde bulasaydı gececek inş. onlar sen kendini sıcak tutmaya bak grip falan olma inşallah gerisi önemli değil

Günaydın akidelerim nasılsınız
tubişim bunlatın seni fena yapmış az daha sık dişini canım benim
arkidiişler hepiniz iyisinizdir umarım kocaman öpücükler benden size hemde kokulu kokulu
ben çıktım sonra görüşürüz

günaydın kızlar .. dün akşam baş ağrısından erkenden uyumuşum bu yüzden bugün erkenciyimm

esramm canımm hoşgeldin sabah sabah seni burda görmek ne güzell..nasılsın canımm yiğit nasıl uyuyormu

tubişim hamile olduğuna alışamadın bir türlü harbi çatlaksınn halaa üşütmekten bulanıyo diyoo

ay bebemm aklım çıktıı bea aman Rabbim korusunn
quzum geçmiş olsun datlımm ya dikkat et kıs kendine delümmm
Rabbim acil şifalar versin kıs ne ağlıoyon senin elindemi quzum utanmışsın kanımca amann boşvir tadı tuzu bunlarr

Günaydınlarrrr......

günaydınn tobtişlerrrrrrrrrr
kıyamam gardaşımm ohh mis gibi almışsın uykuyu

he valla bir güzel çektim uykuyu ..sen nasılsın quzum gece çok uyanıyonmu :26:

günaydın şekerlerr bugün bende almışım uykuyuuu
dün yunus çok kötüydü quzum ya gaz sancısından mahvoldu saatlerce ağladııı paşammm gecede altını değiştirirken bile uynamadı bu gaz mahvediyor yaa

canım sen yediklerine dikkat ediyormusun gazlı yiyecekler yersen süte geçip bebeğe sancı yaparmış

maşalah gardaşım sana çok sık uyanıyorum datlım ya ama bebişin inleyişinee garibim gazdan çok çekiyorr 4defa falan meme 1-2 defa bezz
oyy yavrum benim yaa..sırtınaa masaj yapın babası ile beraberr ...
ediyorum datlımmm gaz yapan ne varsa uzak duruyorumm ama fayda etmiyorr
artık rezene falan verdimm günlk bende içiyorum rezene ama yok olmuyoo yaa
rezene gaza iyi geliyormuş senin içmende de fayda var sütü çoğaltıyo yanlış hatırlamıyorsam tabi :44:

bugün oturma odasının temizliğine geçtimm ..sobayı kaldırıyorum nihayett :87::87:

oyy yavrum benim yaa..sırtınaa masaj yapın babası ile beraberr ...

rezene gaza iyi geliyormuş senin içmende de fayda var sütü çoğaltıyo yanlış hatırlamıyorsam tabi :44:
yapıyoruz canım ya masaj falan ama işte anlık rahatlıyo tekrar başlıyorr
yarın aşı var sağlık ocağına gitçez bakalımm sorarım yada dr giderizz
evet canım sütte yapıyormuş
bugün oturma odasının temizliğine geçtimm ..sobayı kaldırıyorum nihayett :87::87:

ohh maşalahh canım yaa ohh sobada kalkıyorrr

korkma canım bütün bebeklerde gaz sorunu oluyo 40 bittikten sonra azalacak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…