Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersizim sen vesile oldun onun için sen hepimizden önce hamile kal inşallahhhhhh

Sizlerin cumanız mubarek olsun allhım bu cuma günü suyu hürmetine herkese bebek nasip etsin benim 7 yaşında bir kızım var o çok istiyor kardeş onun gözünün yaşına dayanamıyorum biz hep üç kişimi olucaz diyor bilmiyorum yoksa sıkıntı yapmıyacam ama işte ne yapalım herşeyin hayırlısı bekleyecez bakalım dilek yagmur hnm giden varmı aranızda....

Inşallah allahım sizede bir bebek nasip etsin allah yardımcınız olsun ama ne yapmamı önerirsiniz....

önce soğan kürü sonrada incir kürü uygula ibrahim saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin tariflerini şansını dememiş olursun bak istersen bir

allahım ne muradınz varsa versinnnnnnnnnn hepinizden tek tek allahım razı olsunn bana okuduğunuz tefriciyye sayısı kadar hepinize bebek versinnn dicem ama biraz fazla olur

ordumu kuralım istiyorsunn

hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun.....
hoşgeldinn tatlım hayırlı cumalar

canım ben aydında olduğum için doktor konusunda bir fkir söyleyemicem

bu sabah kayınvalidemi memlekete uğurladık ....... pazar gününden beri çok yoğunluk vardı binada ümreden geldiği için akraba ve komşu ziyeratleri baya bi hızlı geçti benim için.... sürekli beraberdik.. ben hiç yalnız kalmadım.... benim için çok iyi oldu.... tabi ben iş yapmadığım için bütün yük eltilerimdeydi.... kayınvalidem seni böle gördüm ya çok şğükğr bi muradım sizdiniz sizin bebişinizi görmekti dedi... inanın çok duygulandım.. meğer kadıncağız bizi üzmemek için hiç bahsetmiyomuş hiç bebek konusunu açmıyomuş.... günahlarını almışım valla.......

canlarım artık ahat rahat görüşürüz inş. ev boşaldı sizlerleyim artık başınız çok ağrıycak bundan sonra....

hayırlı cumalar kızlar
ben aldığım tefriciyeyi bitirdim
RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah

Herkese günaydınlar hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim dualrımızı kabul eyler inşallahh ve muratlarımıza ererizz

nesılsınız kızlar ben bugün yoğun olacam malum 1 hafta yokum son gün herşeyi bitirmeye çalışıcam sizlere bakayım dedim hazır işlere başlamadan

allahım ne muradınz varsa versinnnnnnnnnn hepinizden tek tek allahım razı olsunn bana okuduğunuz tefriciyye sayısı kadar hepinize bebek versinnn dicem ama biraz fazla olur
allah hepimize versin inşallah 1 er 2 şer yeter sağlıklısından inşallah
hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun.....

hayırlı cumalar hoşgeldin

canım öncelikle aramıza hoşgeldin..... ALLAH kızına sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.... doktor konusuna gelince ian hiç duymadım bu konuda yardımcı olamıycam...

valla bu eltilerin hakkını ödeyimezsin canımm ..sağolsunlarr herşeye koşturuyorlar Allah binlerce kez razı olsun ama o durumda onlarda olsa aynısını sende yapacaksınn eminimm .zatenn akrabalık ilişkileri böyle günlerde birlik olmalı öyle değilmi ..ama işte herkes bir olmuyoo ..iyi gündee her zaman yanında olan kötü günde seni hatırlamıyo bile
demek bundan sonra bizimlesinn heyooooooooo

bu arada dün akşam tubişi aradımm baya kötüydü konuşurken bile öğürüyordu

Tşk edrm deneyeceğim nasıl yapıcam peki cnm....

bana sorduysan eğer bu soruyu ibrahim saraç oğlu diye gir ordan kürleri bulursun
soğan kürü kist türü şeyler varsa onları temizliyor ayrıca adetinin düzenli olmasını sağlıyor canım
incir kürüde düzgün yumurtlamanı ve çatlamasını sağlıyor 21 günlük bu kürler girarsen siteye detaylı okursun

hayırlı cumalar kızlar
ben aldığım tefriciyeyi bitirdim
RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah kabulk etsin canım..hayırlı cumalar..nasılsınn hamilelik nasıl gidiyo bakalımm

hoşgeldin sevom hayırlı cumalarr...demek bugün yoğunsunn kolayy gelsinn bacımaa.. arada uğramayı unutmaaa

Allah herkesin dileğini kabul etsin allah herkes bebek nasip etsin bir an ömce....
Ben istanbulda oturuyorum ve çalışıyorum sizler neredensiz tanışabilirmiyiz peki... Bnm adım hatice...

aminnnnnnn acanım aminnnnnnnnnnnn ... nerelerdesin canım özledim valla seni.........

allah hepimize versin inşallah 1 er 2 şer yeter sağlıklısından inşallah

hayırlı cumalar hoşgeldin

hoşbulduk canım sende tekrar armıza hoşgeldin seni gördüğüme sevindim......

sana da hayırlı cumalar nasılsın leydim kahvaltıya gitmiştimdeee

önemli değil canım afite olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…