Inşallah allahım sizede bir bebek nasip etsin allah yardımcınız olsun ama ne yapmamı önerirsiniz....
allahım ne muradınz varsa versinnnnnnnnnn hepinizden tek tek allahım razı olsunn bana okuduğunuz tefriciyye sayısı kadar hepinize bebek versinnn dicem ama biraz fazla olur
hoşgeldinn tatlım hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun.....
canım ben aydında olduğum için doktor konusunda bir fkir söyleyemicemSizlerin cumanız mubarek olsun allhım bu cuma günü suyu hürmetine herkese bebek nasip etsin benim 7 yaşında bir kızım var o çok istiyor kardeş onun gözünün yaşına dayanamıyorum biz hep üç kişimi olucaz diyor bilmiyorum yoksa sıkıntı yapmıyacam ama işte ne yapalım herşeyin hayırlısı bekleyecez bakalım dilek yagmur hnm giden varmı aranızda....
kedersizim sen vesile oldun onun için sen hepimizden önce hamile kal inşallahhhhhh
allah hepimize versin inşallah 1 er 2 şer yeter sağlıklısından inşallahallahım ne muradınz varsa versinnnnnnnnnn hepinizden tek tek allahım razı olsunn bana okuduğunuz tefriciyye sayısı kadar hepinize bebek versinnn dicem ama biraz fazla olur
hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun.....
hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun.....
Sizlerin cumanız mubarek olsun allhım bu cuma günü suyu hürmetine herkese bebek nasip etsin benim 7 yaşında bir kızım var o çok istiyor kardeş onun gözünün yaşına dayanamıyorum biz hep üç kişimi olucaz diyor bilmiyorum yoksa sıkıntı yapmıyacam ama işte ne yapalım herşeyin hayırlısı bekleyecez bakalım dilek yagmur hnm giden varmı aranızda....
valla bu eltilerin hakkını ödeyimezsin canımm ..sağolsunlarr herşeye koşturuyorlar Allah binlerce kez razı olsun ama o durumda onlarda olsa aynısını sende yapacaksınn eminimm .zatenn akrabalık ilişkileri böyle günlerde birlik olmalı öyle değilmi ..ama işte herkes bir olmuyoo ..iyi gündee her zaman yanında olan kötü günde seni hatırlamıyo bilebu sabah kayınvalidemi memlekete uğurladık ....... pazar gününden beri çok yoğunluk vardı binada ümreden geldiği için akraba ve komşu ziyeratleri baya bi hızlı geçti benim için.... sürekli beraberdik.. ben hiç yalnız kalmadım.... benim için çok iyi oldu.... tabi ben iş yapmadığım için bütün yük eltilerimdeydi.... kayınvalidem seni böle gördüm ya çok şğükğr bi muradım sizdiniz sizin bebişinizi görmekti dedi... inanın çok duygulandım.. meğer kadıncağız bizi üzmemek için hiç bahsetmiyomuş hiç bebek konusunu açmıyomuş.... günahlarını almışım valla.......
canlarım artık ahat rahat görüşürüz inş. ev boşaldı sizlerleyim artık başınız çok ağrıycak bundan sonra....
Tşk edrm deneyeceğim nasıl yapıcam peki cnm....
hayırlı cumalar kızlar
ben aldığım tefriciyeyi bitirdim
RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah kabulk etsin canım..hayırlı cumalar..nasılsınn hamilelik nasıl gidiyo bakalımmhayırlı cumalar kızlar
ben aldığım tefriciyeyi bitirdim
RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
hoşgeldin sevom hayırlı cumalarr...demek bugün yoğunsunn kolayy gelsinn bacımaa.. arada uğramayı unutmaaaHerkese günaydınlar hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim dualrımızı kabul eyler inşallahh ve muratlarımıza ererizz
nesılsınız kızlar ben bugün yoğun olacam malum 1 hafta yokum son gün herşeyi bitirmeye çalışıcam sizlere bakayım dedim hazır işlere başlamadan
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim dualrımızı kabul eyler inşallahh ve muratlarımıza ererizz
esılsınız kızlar ben bugün yoğun olacam malum 1 hafta yokum son gün herşeyi bitirmeye çalışıcam sizlere bakayım dedim hazır işlere başlamadan
allah hepimize versin inşallah 1 er 2 şer yeter sağlıklısından inşallah
hayırlı cumalar hoşgeldin
sana da hayırlı cumalar nasılsın leydim kahvaltıya gitmiştimdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?