Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

2011 haziran annelerinin bebeklerine söylemek istedikleri diye bir konu var haziran annelerinde kamr oraya bak... duru söylediğim yere bebek için ilk yazdığım mektubu koydum kankim istedi

okudum ipek çok güzel olmuş yüreğine sağlık inşallah oğlunla birlikte mutluluğunuz hergün katlanarak çoğalsın

ben geldimmmm çok yoruldummmmmm gezdim biraz alışveriş yaptımmmm offfff yorulmuşum

naber elifffff bi başka topik bi hamile haberi daha aldımm çok sevindim akşam akşam

yaaaa kızlar bişey sorucammm yeni mesajlar f5 e basıp görünüyomuş ben basıyom bişey çıkmıyo kiiii hep sayfa sayılarının oradan sonuncuyu tıklıyıp okuyorum nasıl olacak f5 anlamadım yardımcı olurmusunuz:26::26::26:

cnm bak f5 tuşuna bas sonra sayfaya bak yeni bişeler yazılmışsa okursun yok yeni bişe yazılmamış yine bas devamlı bas

cnm bak f5 tuşuna bas sonra sayfaya bak yeni bişeler yazılmışsa okursun yok yeni bişe yazılmamış yine bas devamlı bas

bastım canım hiçbideğişlik olmuyoo rezil oldum valla kimse görmesin barii:44::44::44:

Son düzenleme:
herkeze iyi akşamlarrr kızlarrrr ben çıktımmmm f5 olayını çözemedim sinir oldum kendimee

selamlar kimsecikr yopk ama olsunn

pınarcık tüm kalbimle amin diyorum dua na inmşallah tez vakitte hamiş kalırsın

papatya pınar senden de 100 tane alayım kusura bakma fazla alamıyorum yoğun bi hafta yaşacayağım

tosti tefiricyeni bugün bitirdim allah kabul eylesin bu sefer sağlıcakla hamiş kalıp kucağına alırsın inşallah..bu arada sonuçlarn temiz çıkmılş doktor dış gebelikten bahsetmiş bendeseninle aynı fikirdeyim başka bi sorun olmasında dış gebelik herkesin yaşayabileği bi olay..

nurcanım bize alınmışsın mektupğ olayında evet okumadım ne seninkini nede şimdi ipeğin yazdığı mektubu..bu tarz şeyler seni belki rahatlatıyo ama beni depreştiriyo heleki bu zamanlarda hiç bakmak istemedim ne ağlamak ne de üzülmek istemiyorum kusura bakma canım ama ikinci tedavimde olumsuz olursa söz ozamn okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…