kızlar çauın suyu kaynamış ben kahvaltımı yapıp geleyim olarmı.. döndüğümde burda olursanız sohbet ederiz......
bu arada NURCANIM canım halı almışsın canım güle güle kullan.... üzerinde bebişlerin gezer inş..
canım seni korkutmak işçin söylemiyorum amaa cidi anlamda musallat olmaya çalışıyorlarr bunun için ne olur bir hocaya git . çocuk meselasinden bile daha önemli bir durum bu.hem zaten 3 harflilerr bebek olmasına bile müsade etmezlermiş olsa bile düşük yaparsınn kim bilir belki bu zamana kadar farkına varmadann hamile kalıp düşürmüşsündür:26::26:ayy çokmu abartımm benn :44:ama bu durumu ertlemee tamamı kaynanlara falan anlatt bildikleri duydukkları bir hocaya götürsünler senii..bu akşama cevşeni alıp takmayıda unutma..haa birdee 3 harfliler metal ve siyahh renge yaklaşamıyorlar istersenn çengelli iğneler oluyorya birtanede ondan taknurcik yaaa işte onların isimlerini söyletmeye çalışıyolardı bana rüyamda ama farklı isimlerdi insan ismi gibi deildi
2 isim söyletmeye çalışıyolardı 1 tanayi söylerken daha uyandım işte
bende bilmiyorum ne yapacağımı çok tedirgin oldum ama sorma duyduğuma görede iyiki söylememişsin demişler biri sordu benim adıma da eşi yalnız bırakmasın geceleri demiş
canım seni korkutmak işçin söylemiyorum amaa cidi anlamda musallat olmaya çalışıyorlarr bunun için ne olur bir hocaya git . çocuk meselasinden bile daha önemli bir durum bu.hem zaten 3 harflilerr bebek olmasına bile müsade etmezlermiş olsa bile düşük yaparsınn kim bilir belki bu zamana kadar farkına varmadann hamile kalıp düşürmüşsündür:26::26:ayy çokmu abartımm benn :44:ama bu durumu ertlemee tamamı kaynanlara falan anlatt bildikleri duydukkları bir hocaya götürsünler senii..bu akşama cevşeni alıp takmayıda unutma..haa birdee 3 harfliler metal ve siyahh renge yaklaşamıyorlar istersenn çengelli iğneler oluyorya birtanede ondan tak
wayyy adilere bak ya üfff
tamam bende yapmayı düşünüyorum bişeyler iyi ve güvenilir birini bulmalıyım korkmmaya çalışıyorum kendimi başka şeylere veriyorum
akşam cevşenle yatacam bide nas suresini okucam tamam arkadaşım çok saol canım
Allaha emanet ol canım
Adamın biri bir gün İngiltere'ye gezmeğe gitmek istemiş.
Tabi ingilizce bilmediğ...inden arkadaşına sormuş:
Yav ben İngiltere'ye gidince onlarla nasıl anlaşacağım? demiş.
Arkadaşıda:
Bak konuştuğun her cümlenin sonuna 'ing' koy , onlar senin ne demek istediğini anlarlar demiş.
Ve adam ingiltere'ye gitmiş ve soluğu bir cafede almış.
Arkadaşının taktiğini uygulamaya başlamış ve garsonu çağırmış:
Sen bana bir çay getirebiling? demiş ve garson şaşkın şaşkın çay getirmeye gitmiş.
Garson çayı hemen getirmiş.
Adam demişki: Bak , ben ne güzel ingilizce konuşuyoring değiling? demiş.
Garson lafı yapıştırmış:-Ben Türk olmaying, sen zor içerdin çaying :)))
yok kaka olmasın yaanucik halıların hayırlı olsun canım güle güle kullan üstüne bebişler kaka yapsın:))))
elif hoşgeldin canım
kızlar ben wc yapıp gelim
yok kaka olmasın yaa..çay kola döksünler barii
iyiyim canım sağolasın..seni sormalı sen nasılsın bulantılaırn ne alemdekamerciğim saol hoşbuldum cnm
nasılsın?
nurcan sen nasılsın.??
çocuk aklı iştee heryeri tuvalet sanaraklıma nerden geldi biliyomusun eltimin oğlu 1.5 yaşında son zamanlarda kendi kendine soyunuyo bezinide çıkarıyo oturuyor biz eltimle mutfakyatız solona giriyoz bakıyoz çıkarmış bezi felan oturuyo buluyoz sıpacığı çokk tatlı ama sıpammmmmm
yani dedik yaparmı yapar kendi kendimize konuştuk geçen gün kaka da yapar ordan aklıma geldi
Allah bu sabrımızın mükafatını verecek inşallahbebeğim..
geliceksin bir gün biliyorum..
anneyi bekletiyorsun ki,sabretmeyi öğrensin..
sana olan sevgisi katbe kat çoğalıp taşsın..
saçının teline dokunmaya kıyamasın..
Allahım..hayatımda hiç bir şeyi bukadar çok ve gönülden istediğimi hatırlamıyorum...
aşk, ayrıldığın kavuşamadığın sevdiğin adam ,
hepsi hikayeymiş..
şimdi eşimi seviyorum ..
ama birlikte bir evladımız olmasını,
o minicik elleriyle parmağımı tutmasını okadar çok istiyorum ki
umarım allahım tez zamanda dualarımızı kabul eder..
kusura bakmayın sabah sabah duygusallaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?