Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ohh çok sevindim datlımnm
maşallah canım çok sevindim kaynannın gönlünü aldığınaa
oy kıyamam datlım gıı 1 hafta yok musun aboooooAlah kolaylık versinn

kolay gelsinn

bende çok merak ettim şimdi..sanırım telefonu melikede vardıı :44:
evet datlım bende var
şimcik arasam eşi evdemidir acepp
inşalah verirsin quzu
ben çubuk ilçesindeyim ankaraya 45 dk mesafede evlendikten sonra geldim önce keçiörendeydim
çankırıyıda bilirim aslende kalecikliyim
anaaaaaaaaaaaaaa kıs ben çubukluyummmmmmmmmmmmmm
nerde oturuyon nerde çalışıyon avcumun içi gibi bilirimmmmm
canım benimm inşalah hakkınızda hayırlısı olsunn
kızlar çıkıyorum eşim geldii ..birazdan aldığımız halılarımız gelecekmiş bir güzel süpürüp sileyim tekrardan hazır olsunn
hoşçakalınnn
güle güle kullan datlımmmmmmmmmmmm üstüne bebelerin koşsun kola döksün inşalahh

aplammm inşalahhhh pozitifle sonuçlanacak Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasib etsinnn

slm şekerlerrrrrrrrrrrr
nabersinizzzz ayy ben varyaaaaaaaaaa hani 69 kiloyum diyordumya şişmiştim herhalde dün tartıldım 63 ay nasıl sebindim anlatamam
sizler nasılsınız bakalımm nurayyyyyyyyyy bana dön datlımmmmmm

KEDERSİZ sırada ben vardım ne oldu sözünden dönme duaya çok ihtiyacım var
aşk olsun sence bu listedeki papatya (pınar ) kimm ?

papatya (pınar)için tefrciye listesi
ipek........300
kedersiz....300
nuray.......200
bebekdls....200

kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100

evet datlım bende var
şimcik arasam eşi evdemidir acepp

güle güle kullan datlımmmmmmmmmmmm üstüne bebelerin koşsun kola döksün inşalahh
yok kız şimdi arama daha erken hafta sonu ya eşi evdedir .büyük ihtimal yatıyorlardır bu saate
sağolasınn kuzuuuu senin paşada döksünn kolaları çaylarıı .
ohhh iyi vermişsin valla dediğin gibi demek kilo değil şişmiş ..ama yemeğine dikkat et kilo verecem diyee kısma yemeğinden .yeki inek gibi sütün olsun

amamn amann okumaaa
canım benimm inşallah rabbim bu kez emeklerini boşa çıkarmaz ,miniğini gönderir sana ..
içimde güzel hisler var sana karşı bu sefer ,sanki bu seferrr neyse susayımm

inşallah sonucun poızitifle sonuçlanır canım bunu bütünn kalbimle istiyorum inan ..benim gibi olmayan bebeğine değilde olacak bebeğine yazarsın mektubunu inşallah

canım ya çokk kolay gelsin sana allah zihin açıklığı versinbende başlıyorum yavaş yavaş çalışmaya tam gaz verecem sonra
kuzuuuuuuuuu ne güzel maşallah kilonda gayet iyi iyi bak paşaya olurmu

günaydınnnnnnnnnnnn güzeller hepinizi öpüyorum nasılsınızz bakim

günaydın kamercimm nasılsınn canım

günaydın kamercimm nasılsınn canım

iyiym canımmmm nurcik sana bişey soracam kimse yokken sen biilirsin
beni korkutuyolar geceleri bununn için ne yapıyım bildiğin bir dua felan varmı canım
birinden öğrendiğime göre bana musallat olmaya çalışıyolarmış eşim yalnız bırakmamalıymış beni felan ayyyyyyyyy iyice telaş oldum yaaaaaaaa

günaydın NURCAN ..... günaydın KAMER

nasılsınz canlarım... kahvaltı nyapmadan girip bi bakiim dedim kim var kim yok diye...

canım korkutuyolarsa bol bol ayetel kürsi yi nas ve felak süreleriniş oku... bu durum ne zamandır devam ediyo. ALLAH korusun hamileliğinde bebişinin düşmesine bile sebep olur canım canım... yada bildiğin tanıdığın bir hocaya git canım muska alan yapsın... :93:

canımm hocaya gttinmi hiç ..muskalara inanırmısın bilmiyorum ama 3 harfllerden korumak için muska yaptır bildiğin bir hocanın yanında..yok eğer gitmek istemiyorsanda ..cevşen tak ,birde korku geldiği zaman besmele çekip nas suresi oku ..3 harfliler bu sureyi duyunca korkup kaçıyorlarmış...

canımmmmmmmm sanada günaydın iyiyiz canım sen nasılsın

çok şükür iyiyiz kamer teyzemiz...... karnımız acıktı biraz sonra kahvaltı yapıcaz çayı bekliyoruz....

sabah rüyamda TUBİŞİ gördüm hayırdır inş.. eşi evdemidir acaba arasam merak ettim... :26:

offff leydim ya sorma normalde çok korkak bir insanım zaten gece wc ye gidemem yani düşün
ama bu farklı eşim geçen hafta 2 kere sabah 5 te balığa gitmişti bende o yok ya kötü şeyler gördüm rüyamda korkarak uyandım valla çıktım balkona hava aydınlanana kadar eve giremedim yani
eşim 2 kere gitti ikisindede oldu ama 2. çok kötü yane anlatmayım şimdi

kızlar çauın suyu kaynamış ben kahvaltımı yapıp geleyim olarmı.. döndüğümde burda olursanız sohbet ederiz......

bu arada NURCANIM canım halı almışsın canım güle güle kullan.... üzerinde bebişlerin gezer inş..

günaydın NURCAN ..... günaydın KAMER

nasılsınz canlarım... kahvaltı nyapmadan girip bi bakiim dedim kim var kim yok diye...
günaydın canım hoşgeldinn..iyi yaptın gelmeklee

nurcik yaaa işte onların isimlerini söyletmeye çalışıyolardı bana rüyamda ama farklı isimlerdi insan ismi gibi deildi
2 isim söyletmeye çalışıyolardı 1 tanayi söylerken daha uyandım işte
bende bilmiyorum ne yapacağımı çok tedirgin oldum ama sorma duyduğuma görede iyiki söylememişsin demişler biri sordu benim adıma da eşi yalnız bırakmasın geceleri demiş

afiyet olsun canımm benim yarasınn
sağol canım evet aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…