ohh çok sevindim datlımnmbu sabah kayınvalidemi memlekete uğurladık ....... pazar gününden beri çok yoğunluk vardı binada ümreden geldiği için akraba ve komşu ziyeratleri baya bi hızlı geçti benim için.... sürekli beraberdik.. ben hiç yalnız kalmadım.... benim için çok iyi oldu.... tabi ben iş yapmadığım için bütün yük eltilerimdeydi.... kayınvalidem seni böle gördüm ya çok şğükğr bi muradım sizdiniz sizin bebişinizi görmekti dedi... inanın çok duygulandım.. meğer kadıncağız bizi üzmemek için hiç bahsetmiyomuş hiç bebek konusunu açmıyomuş.... günahlarını almışım valla.......
canlarım artık ahat rahat görüşürüz inş. ev boşaldı sizlerleyim artık başınız çok ağrıycak bundan sonra....
maşallah canım çok sevindim kaynannın gönlünü aldığınaa
oy kıyamam datlım gıı 1 hafta yok musun aboooooAlah kolaylık versinnHerkese günaydınlar hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim dualrımızı kabul eyler inşallahh ve muratlarımıza ererizz
nesılsınız kızlar ben bugün yoğun olacam malum 1 hafta yokum son gün herşeyi bitirmeye çalışıcam sizlere bakayım dedim hazır işlere başlamadan
evet datlım bende varkolay gelsinn
bende çok merak ettim şimdi..sanırım telefonu melikede vardıı :44:
şimcik arasam eşi evdemidir acepp
inşalah verirsin quzukızlar kocacım geldi kitaplarımı getirdi bende artıkın yoğun tempoyla çalışmaya başlaycam bu sınavlarad hepsini vermem lazım derslerin ayyyyyyy inşallahhhh 1 ayım var çokkkkkkkk çalışmalıyım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzz
anaaaaaaaaaaaaaa kıs ben çubukluyummmmmmmmmmmmmmben çubuk ilçesindeyim ankaraya 45 dk mesafede evlendikten sonra geldim önce keçiörendeydim
çankırıyıda bilirim aslende kalecikliyim
nerde oturuyon nerde çalışıyon avcumun içi gibi bilirimmmmm
canım benimm inşalah hakkınızda hayırlısı olsunnallah razı olsun canım kalanıda ben okurum inş.
amin amin amin rabbim hayırlısından veletler nasip eylesin pınara inş.
slm kızlar bu sabah kontrole gittim kürtajdan sonraki ilk muaynemdi herşey güzel dedi rahim duvarı kalınlaşmış 2 ay kadar hamıle kalma dedi sonra çalışmalara devam dedi dr göre 2 düşük cok değil her 3 hamile kadının 1 i düşük yaparmış eger 3. düşük olursa araştıracagız dedi eve geldim istanbulu aradım bebeğin patolojı sonuçları için dr dış gebelik gibi duruyor dedi dr git bhcg tahlili yaptır yıne dedi bende gittim kan verdim raporuda faxlattım 2 de hastaneye gidicem yine kızlar dış gebelik lafını duyunca mutlu oldum siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşın lütfen benım mutlu olmamın sebebi demek ki benım vucudumla alakalı birşey değil diye düşündüm dış gebelik olmuş sonuçta ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum :44:
güle güle kullan datlımmmmmmmmmmmm üstüne bebelerin koşsun kola döksün inşalahhkızlar çıkıyorum eşim geldii ..birazdan aldığımız halılarımız gelecekmiş bir güzel süpürüp sileyim tekrardan hazır olsunn
hoşçakalınnn
selamlar kimsecikr yopk ama olsunn
pınarcık tüm kalbimle amin diyorum dua na inmşallah tez vakitte hamiş kalırsın
papatya pınar senden de 100 tane alayım kusura bakma fazla alamıyorum yoğun bi hafta yaşacayağım
tosti tefiricyeni bugün bitirdim allah kabul eylesin bu sefer sağlıcakla hamiş kalıp kucağına alırsın inşallah..bu arada sonuçlarn temiz çıkmılş doktor dış gebelikten bahsetmiş bendeseninle aynı fikirdeyim başka bi sorun olmasında dış gebelik herkesin yaşayabileği bi olay..
nurcanım bize alınmışsın mektupğ olayında evet okumadım ne seninkini nede şimdi ipeğin yazdığı mektubu..bu tarz şeyler seni belki rahatlatıyo ama beni depreştiriyo heleki bu zamanlarda hiç bakmak istemedim ne ağlamak ne de üzülmek istemiyorum kusura bakma canım ama ikinci tedavimde olumsuz olursa söz ozamn okuyacağım
aplammm inşalahhhh pozitifle sonuçlanacak Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasib etsinnn