çok şükür maşşalahım var diyeyim bu sabah bulantım yok kahvaltı yaptıktan sonra mutlaka fena oluodum bu saat oldu bişeim yok ah böle gitse hep...neyse bulantı çekmekte güzel..
kızlar benimki uyandı ben gaçaringg
yok bebem dikkat5 ediyorum kesmiyorum paso yiyomm walla ağzım boş durmuyorrryok kız şimdi arama daha erken hafta sonu ya eşi evdedir .büyük ihtimal yatıyorlardır bu saate
sağolasınn kuzuuuu senin paşada döksünn kolaları çaylarıı .
ohhh iyi vermişsin valla dediğin gibi demek kilo değil şişmiş ..ama yemeğine dikkat et kilo verecem diyee kısma yemeğinden .yeki inek gibi sütün olsun
bakıyom teyzesii merak etme quzuummcanım ya çokk kolay gelsin sana allah zihin açıklığı versinbende başlıyorum yavaş yavaş çalışmaya tam gaz verecem sonra
kuzuuuuuuuuu ne güzel maşallah kilonda gayet iyiiyi bak paşaya olurmu
günaydınnnnnnnnnnnn güzeller hepinizi öpüyorum nasılsınızz bakim
aman bebem Rabbim koruzsunniyiym canımmmm nurcik sana bişey soracam kimse yokken sen biilirsin
beni korkutuyolar geceleri bununn için ne yapıyım bildiğin bir dua felan varmı canım
birinden öğrendiğime göre bana musallat olmaya çalışıyolarmış eşim yalnız bırakmamalıymış beni felan ayyyyyyyyy iyice telaş oldum yaaaaaaaa
hayır olsun inşalahhçok şükür iyiyiz kamer teyzemiz...... karnımız acıktı biraz sonra kahvaltı yapıcaz çayı bekliyoruz....
sabah rüyamda TUBİŞİ gördüm hayırdır inş.. eşi evdemidir acaba arasam merak ettim... :26:
günaydınnnnnn iyi hafta sonlarııııııııııı
GÜNAYDIN BURDA OLMAYAN herkese ben buraya ilk girdiğimde en az 4,5 kişi oluyordu havalar ısınmaya başlayınca sayı gittikçe düşüyor yada ben denk gelmiyorum
bebeğim..
geliceksin bir gün biliyorum..
anneyi bekletiyorsun ki,sabretmeyi öğrensin..
sana olan sevgisi katbe kat çoğalıp taşsın..
saçının teline dokunmaya kıyamasın..
Allahım..hayatımda hiç bir şeyi bukadar çok ve gönülden istediğimi hatırlamıyorum...
aşk, ayrıldığın kavuşamadığın sevdiğin adam ,
hepsi hikayeymiş..
şimdi eşimi seviyorum ..
ama birlikte bir evladımız olmasını,
o minicik elleriyle parmağımı tutmasını okadar çok istiyorum ki
umarım allahım tez zamanda dualarımızı kabul eder..
kusura bakmayın sabah sabah duygusallaştım
herkese tünaydın kızlar iyi haftasonları nasılsınız ???
asi yine yokortalıkta ya bu kız 3 gündür nerde acep bileniniz varmıııı
yok canım haberimiz arıcam bugün demeti
kıs sen çubuklumusun
eşim çubuklu canım ben orda oturuyorum aslen akyurtluyum hayırdır sen çubuklumusun yoksa
ara canım bende nosu yok çok merak ettim kaç gündür yok o gelmeden duramazdı
evet canım ben doğma büyüme çubukluyum anemler bütünakrabalarım çubukta oturuyor ama ben iş nedeniyle yenikente taşındım
ayy walla çok sevindimm
neresinde oturuyosunn
tamam canım arar haber veri,rim
bende keçiörendeydim evlenince buraya geldim
merkezdeyim kurbantepe ayy bendesevindim bu tarafa gelirsen beklerim herzaman canımm
anammmm ben kurbantepede büyüdümmm şimdi kayınvalidemler orda oturuyor
duymuşsundur kezban kayınvalidem vefat etti yenile
başınızsaolsun canım
valla canım ben burdakileri pek tanımam eltim var o belki tanır o burda 13 senedir oturuyor
ayy biraz daha konuşsak tanışsak akraba bile çıkabiliriz
saol canım Allah razı olsun
ayy walla yaa heyecan yaptım şimdii
ay hadi bahset kendindenn
valla ben buraya geleli 3 yıl olmak üzere buraya çıkan yokuş varya bide okul var okulun solundaki yokuştan çıkıyon yokuşun başından sola dönüyon orda evimiz eşim yiğitlili (iğbek) başka ne bahsedeyimki bilemedim şimdi sen sor ben anlatayım
biliyorum canım kalem market falan var atatürk i. ö .o
canım benim kayınvalidemlerin evde o yukuşu çıkıyosun hoca bakkal falan var ya köy yolları varya ordaa
caminin o taraf ta kalıyor o zaman bi tarafta siz bi tarfta biz kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?