- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet evet sanki ilk defa bebeğini görüyomuş gibi alsanaalsanasmile etkilenmek elde değill :umursamaz:
tabiki bizde biliyoruz kaslen yapmadığını ama ben çok dikkat ederim ve senin gibi olayları incelerim.benim kaynımda öyle kızına gel babana sarıl baban ne söyle bakim "boncuk babam güzel babam şeker babam" dedirtir eşimle bende mal mal bakarız buğulu gözlerle kafamçokkarıştı inadına yapmıyolar ama incitiyolar farkında değiller
arkadaşlar size güzel haber vermeyi çok isterdim ama bugün yine umudum ve hayalerim yok oldu..RABBİM bana layık görmüyorsa ben nekadrda kendimi paralasam olmayacak ..dr tüpbebekten başka çare yok demiş ...gerçekten akızlar benim ne dayanacak gücüm nede sabrım kaldı .her seferinde umudmun ve hayalaeirimin suya düşmesinden YORULDUM her seferinde düşüp tekrar kalkmaktan YORULDUM benim bu üzüntüleri kaldırcaka takatimde kalmadı..üzülerek söylüyorum sizinle arkadaşlığım buraya kadarmış.artık size yazamıyacam ne olur yanlış anlamayın....birazda böyle denemek istiyorum çocuk düşüncesini kafamdan silmek istiyorum bunu ne kadarr başarabilirim bilmiyorum hepiniz hakkınızı helal edin sizinle iyi kötü günlerimiz geçti hiç birini unutmuyacam sizi kızkardeşimlerim gibi sevdim sizde aynı öyle sevdiniz eminim ..gönlüm sizden böyle ayrılmayı istemiyor ama işte dediğim gibi bu bebek fikrinden tamamiyle uzaklaşmak istiyorum (delirmeden)
nevo,ipek,sevda,esra,duru,sisi,bulut,yıldız,jollita,umdumolsun,tuyaneda,bynkutluay,nazraca tüm içtenliğimle söylüyorum hepinizi çok sevdim mafoldumben
nevo:sen bizim iylik meleğimiz sevecen ,merhametli ve kendinden önce bizi düşünen bir insansın diğer arkadaşlarım alınmasın senin yerin başkaydıopuyorumnanaktaninş sen arkadaşlara güzel haberler vereceksin bunu bütün kalbimle isitiyorum
(hacet namazına kalkamıyacağım için üzgünüm)
ipek:hanımhanımcık(geçen sana msndede söyledim öyle hisettim seni) kilolarını fazlasıyla gereksiz yere dert eden .bu bebek konusunda biize elinden geldiğince yardım etmek isteyen bir insanopuyorumnanaktan
sevda:ah sevdam az çekmedin bende her seferinde kafana vurup durdum :mymeka: ama insanın sevdiğine nazı geçermiş seni çok seviyorum opuyorumnanaktan
esram:sen bizim tatlı ve nazlı bebişimizi annesi ,sen her seferinde bize sizinde olacak ben buna inanıyorum demenle bize moral vermen ve her sefeinde dualarından bizi mahrum bırakmayan bir insansın bide hamile halinle bize kahve yapıp ta dopiğe kadar üşşenmeden bize getirmenkaydirigubbakcemile3 benim nazlı yeğeni,min tatlı annesi opuyorumnanaktan
duru :sen bizim en kıymetli annemizsin uzun zamandır aramızda olmasanda seni unutmadık bebişinle sağlıklı uzun mutlu yıllar diliyorumopuyorumnanaktan
sisi:eskisi kadar uğramsanda aklımdasın perizademizin fındıkkurdu annesisin sana hayırlı doğumlar diliyorum bahtı güzel olsun kuzucuğunun opuyorumnanaktan
buklut:dünür sende hamiş kaldığından beri takılmıyordun ama olsun dünürüm olduğun için bişey diyemiyorum sorunsuz 9 ay geçirmeni diliyorum damadıma iyi bak opuyorumnanaktan
yıldızım:türkçeyi en tatlı konuşan azeri kızı senin yumurtalarımı çatladı diyeceğin yerde patladı demeni hiç unutmuyacam benim sabır taşım RABBİM bu sabrının mükafatını verecektir eminim opuyorumnanaktan
tuyaneda,tuğba,nazraca ,jollitave bynkutluay sizi ne kadarda kısa sürelişğine tanımışolsamda sizide diğer arkadaşlarım kadar sevdim RABBİM hepinize hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin sizi çok seviyorum ALLAHA emanet olun :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015
: :a015: :a015:
nevom bide böyle deniyim ne yapayım eşimle çıkış yolu bulamıyoruz yok nerden aldık şu kahrolasıca evi
canım bunu veda kabul etmiyorum kesinlikle.....biraz ara ver bakalım bu fikir aklından çıkmicak. şu kahrolasıca nispetçi insanlar olduğu müddetçe, "aaaaa çocuğun yok mu" laflarını gözümüze gözümüze soktukları müddetçe bu fikirden uzaklaşamicaz...burda yaralı insanlar dertlerimizi paylaşıp azcık moral buluyoduk...
bu evi o kadar suçlama nolur vardır bi hayır. ne ümitlerle almıştınız hatırlıyorum da.... güzel hayaller kur lütfen o evde çocuklarını yetiştireceksin inşallah....daha 25 yaşındasın en güzel yaşın bu senin..yalvarırım hayatı zehir etme, gençliğine yazık etme nolur...
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?