Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnn
ay quuzmm ya inşallahh çalışmalarının mükafatını alırsınn
aplamm inşalahh sizlerinde bu yazıları geride kalacak hamile olmdan neler yazmışım die karıştıracaksın kurban olduğum nasib etsin inşalahhhhhhhhh
ay çok merak ediyorum ya inşalah i sorun yokturr
ay aplam bu gaz yine başladı sabaha kadar inledi yavrum yaa şimdide çıkartamıyorr
ohh güle güle giy aplacım

güle güle kullan datlımm çok güsellerrrrr
bende foto makina varken evimi gösteriyim size bugünn
bebeiş uyuyunca çekerimmm
öff altıma yapacam şimdik ben gidip geliyim bari bide inmişken cigarate tellendiriyim
kıs lkoş altına yapmaaaa

datlım 50 ver banada fazla alamıyorum malesef ayşecim Rabim meleğine ol desin inşalahhh

slm şekerler naparsınızz yaf yine gaz sancısı başladııı çıkartamıyor yıkıyoo ortalığıı rezene içirecem ılımasını bekliyorumm ne olcak bu böle yaa

ben kayseriliyim(köyünden yillisi deyilim) Kayseride aşıyorum inşallah buraya taşınırsanız görüşürüz
aaaa çokk sevindim canım memnun oldum tanıştığıma kız biz hemen hemen her cumartesi kayseri deyiz alışveriş felan :86: inşallah canım bi gün ayarlayalım buluşalım

hadi çıktım ben kızlar offf sırtım ağrımayada başladı inşallah geçer

ben geldim kızlar ama patronlar geldi ben tellendiremeden çıkmam lazım sonra geliriz hepinizi öptüm kaçtımm

nasıl çıkıyım ev hapsindeyim sonuç iyi çıkarsa(inşallah pozitif çıkar)ev hapsı devam benim binada asansör yok inmeme engel oluyor eşim.BEnim ilk denemem tutmuştu hani erken doğum yaptım dedimya onda 2 gün yattım sonra kafama göre gezmiştim 3 katı inip inip çikmıştım ozaman karışan olmadı şımdi ne hikmetse her hareketim hata olarak görülüyor ellerinden gelse yata bağlayıp altıma bez bağlayacaklar çok daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…