aminnnnnurcik demek kaevşetici verdi aman iyi iyi başka bişey yok allaha şükür tiroitleirnde temiz çıkar merak etme canım
yeteerr senin eşinde iyiymiş doktora gitmişsinn allah daha da iyi etsin inşallahhh
melikecik demek nurciki rüyanda gördünnn rabbim bu rüyaları boş çıkarma bacıma sağlıcakla bu haberi vermeyi nasip eyleeee
kamercik sende rahatsızlanmışsın çok geçmişe bakamadım tansiyonunmu oynadı bilmiyom kraker yemişsin çünkü geçmiş olsunn canımm
ben ders çalışıyom bi mol erdim gireyim dedim topiğee..yarın arkadaşıma gidicez oturmaya kızlar haberiniz olaaa..
ay quuzmm ya inşallahh çalışmalarının mükafatını alırsınn
aplamm inşalahh sizlerinde bu yazıları geride kalacak hamile olmdan neler yazmışım die karıştıracaksın kurban olduğum nasib etsin inşalahhhhhhhhhbu arada bikaç gündür geçmişe bakıyodum hangi cüzleri okumuşum diyee orada leydimin melikenin ipeğin hamile olmadanki yazılarını gördüm duygulandımm rabbim ne büyükki o günleri bitirdi meleklerinize kavuştunuz ve kavuşacaksınız inşallahhh
birde geçmişte yelizi gördüm ve konu sorumlularına mesaj gönderdim haber alamadığımızı yazdım onların dediği banlanmamış kendi isteği ile girmemiş görünüyor mail göndersek neden girmiyorsun diye soru soramayız,üçüncü kişilerede bilgilerini veremiyoruz diyolar.yanii sonuç sıfırrrrr
ay çok merak ediyorum ya inşalah i sorun yokturr
ay aplam bu gaz yine başladı sabaha kadar inledi yavrum yaa şimdide çıkartamıyorrgünaydınlar herkese hepinizi kocaman öpüyorum kızkarrrgüzel bir gün geçirin olurmu
nurcikim canım çok sevindim bişiyin çıkmamış ilaçlarınıda düzenli kullan inşallah o kas ağrılarıda geçer bir an önce canım
yeterrrrr canım eşinin iyi olmasına çok sevindim canım tekrer geçmiş olsun evet allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin sağlık sıhat versin
duru bugün yok kızlar yazdı ama belki dikktinizi çekmemiştir haberiniz olsun haturlatıym
sevommm oohhhh arkadaşlara takılacaksın yane bugün ne güzel bacım ben akadaşlara takılmayalı çokkkkkkk oldu sorma çok özledim
melike guzuuuuu seninde bebeiş yaramazlığa başlamış anlaşılan uyumamaya fealn başlamış baksana guzuuu oohooooo daha ne yaramazlıklar yapacak bak o
kızlar transferden sonra duş almamayı felan konuşmuşmuşsunuz bu bilgiler çoğumuzun çok işine yarayacak sağolun canlar inşallah bebişi karnına konduğu gibi kucağınada konsun sersebil arkadaşımmmmm
diğer hatunları da çokkkk öpyorum
çok yazdım dimi
ohh güle güle giy aplacımgünaydın kızlar ...kakim kalbinde sorun olmamasına sevindim ...melike rüyan hayır olsun ...kamer geçmiş olsun ....hatice banyo yapabilirsin ılık suyla duş şeklinde bir zararı yok canım hakkında hayırlısı olsun ...benm tefriciyeler bitti kankim haberin olsun ....geçmişten aklımda kalanlar bunlar bendeki haberlere gelince bende hiç bi haber yokiyiyim çok şükür dün teyzemin kızına gittim beylikdüzünde oturuyo beraber pazara gittik kendime büyük beden ev için kıyafetler aldım doğum sonrası içinde bir süre lazım olur bugünde anneme gidicem böyle işte
güle güle kullan datlımm çok güsellerrrrrsize geçen resim olarak gösterdiğimin benzerini eşim istemedi biraz pahalı geldi ..çünkü ben bir değil iki halı istiyordum salon hem büyük olduğu için hemde tek halı ile boşluk çok kalacaktı bende boşluğu sevmiyorummkankim bunun döşemeden ne farkı var diyeceksin ama ne yapıyım quzuu yaaa kapalı istiyorumm yerleri
bakalım beğenecekmisinizz
Eki Görüntüle 169770 Eki Görüntüle 169771 Eki Görüntüle 169772
bende foto makina varken evimi gösteriyim size bugünn
bebeiş uyuyunca çekerimmm
kıs lkoş altına yapmaaaaöff altıma yapacam şimdik ben gidip geliyim bari bide inmişken cigarate tellendiriyim
papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1544
kedersiz....844 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........106
toplam 3694
kalan 750
yok kızz valla cetvel işini ben bilmem burda sevdamcee arkadaşımız var o ilgileniyo bu işlerle:86:
datlım 50 ver banada fazla alamıyorum malesef ayşecim Rabim meleğine ol desin inşalahhh