arkadaşlar bende kaçıyorum öyle sati geldi ben daha kahvaltı yapmadım
ohh ohh ne güzell gitmişken balıklı göle gitmeyi unutmayın sakın ..sultan şehmuz türbesi var orda gidersen bizim içinde dua etmeyi unutma şifacımmcanım benim dr a gitmeyi düşünüyorum ama Kayseri ye taşınınca olur inşş çabucak taşınırızkız bacım sorma 15 nisan da eşimin iş arkadaşları hanımları felan toplaşıp urfa gezisine çıkacağız ayy çok heyecanlıyım tüm organize hazırlandı 15 nisan cuma gecesi yola çıkılacak hani kızlardan varsa biri yada birileri görüşürdük belki bi yarım saat ondan sorduydum
ben telefondaydımm canım annemle uzun uzun konuştuknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konuşmuyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
papatya (ayşe)için tefrciye listesi
ayşe.....1544
kedersiz....844 okudu
ipek........300 okudu
[sıze=3]nuray.......200[/sıze]
[sıze=3]bebekdls....200[/sıze]
[sıze=3]kamer.......100[/sıze]
[sıze=3]hathar......100[/sıze]
[sıze=3]sevdanehri..100[/sıze]
[sıze=3]asi..........100[/sıze]
[sıze=3]elif.........100[/sıze]
[sıze=3]şifa........106[/sıze]
[sıze=3]bynkutluay...50[/sıze]
[sıze=3]toplam 3744[/sıze]
[sıze=3]kalan 700[/sıze]
toplu alıntıyı şöyle yapıyorsun canım şimdi alıntı ile cevapla kısmının sağ tarafında bir simge var ona tıklıyorsun (her alıntı yapmak istediğin mmesajda ona tıklıyorsun) en son ki mesajı alıntı yaptıktan sonra mesajlarını yazıyorsunslm kızlar nasılsınız hepinize çok teşekkür ederim bilgilenizi paylaştığınız için ben şu toplu alıntı işini halledemiyorum birisi bana açıklasında hepinize teker teker yazabileyim sancılarım ara ara vurarak devam ediyo eşim dr gitmiş sormuş normal demiş inşallah herşey yolunda gider kimseler yok havayı güzel bulunca hepiniz dışarıya kaçtınız galiba neyse ben yatmaya razıyım görüşmek üzere
size geçen resim olarak gösterdiğimin benzerini eşim istemedi biraz pahalı geldi ..çünkü ben bir değil iki halı istiyordum salon hem büyük olduğu için hemde tek halı ile boşluk çok kalacaktı bende boşluğu sevmiyorummkankim bunun döşemeden ne farkı var diyeceksin ama ne yapıyım quzuu yaaa kapalı istiyorumm yerleri
bakalım beğenecekmisinizz
Eki Görüntüle 169770 Eki Görüntüle 169771 Eki Görüntüle 169772
slm kızlar bu ara baya yoğunum dün annemlere gittim gelirken yalnız gelmeyim diyeeeee ablamıda getirdim biricik yiyenimde geldi oyyyy kuzum yaaaaa bugün gittiler biraz önce ben de burdayım işteeeeee
eeee neler yapıyosunuz bakeeeeemmm kız melikeeeemmm evinin fotolarını koyacakmışın koda bakak o güzelim aşk dolu evineeeee
hoşgeldin datlımm oh iyi yapmışsın aplayıda görmüşsün kıs koyacamda beceremedim eklentilerden ekleyemedimm wallaa
canım benim teşekkür ederim ...bu aldığım halı çok uyguna aldık canım 6 metre kare 250 tl biz 2 tane aldık 500tl ..nurcan çok güzel olmuş halıların güle güle kullan cnm benimmmmm
bende alcam oturma odama inşallah şu gün param biriksinde bakıyım bende alıcammmm
güle güle kullan tekrardannn
uğraş yaaaaa meraktan öllürüm beeeeeeeennnn:97::97::97:
meraklı hatunnn senii:89:kızzz asi sen benim ile sevonun yılbaşında bize geldiklerini biliyormuydunn ...fotolarımızı istermisin meraklı melahatımm :82:uğraş yaaaaa meraktan öllürüm beeeeeeeennnn:97::97::97:
ay walla uğraşıyorum olmuyoo ahanda gardaşımm yardımmmmmm
meraklı hatunnn senii:89:kızzz asi sen benim ile sevonun yılbaşında bize geldiklerini biliyormuydunn ...fotolarımızı istermisin meraklı melahatımm :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?