Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konuşmuyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ohh ohh ne güzell gitmişken balıklı göle gitmeyi unutmayın sakın ..sultan şehmuz türbesi var orda gidersen bizim içinde dua etmeyi unutma şifacımm

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konuşmuyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben telefondaydımm canım annemle uzun uzun konuştuk

Son düzenleme:
papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1544

kedersiz....844 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........106
bynkutluay...50

toplam 3744
kalan 700

slm kızlar nasılsınız hepinize çok teşekkür ederim bilgilenizi paylaştığınız için ben şu toplu alıntı işini halledemiyorum birisi bana açıklasında hepinize teker teker yazabileyim sancılarım ara ara vurarak devam ediyo eşim dr gitmiş sormuş normal demiş inşallah herşey yolunda gider kimseler yok havayı güzel bulunca hepiniz dışarıya kaçtınız galiba neyse ben yatmaya razıyım görüşmek üzere

200 tanede ben alıyorum ve hemen okuyorum rabbim kabul etsin inşallah

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1544
kedersiz....844 okudu

ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
selsebil......200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........106
bynkutluay...50

toplam 3944
kalan 500

toplu alıntıyı şöyle yapıyorsun canım şimdi alıntı ile cevapla kısmının sağ tarafında bir simge var ona tıklıyorsun (her alıntı yapmak istediğin mmesajda ona tıklıyorsun) en son ki mesajı alıntı yaptıktan sonra mesajlarını yazıyorsun

canım sancılara takılma tubişi hatırlarsan hep ağrılardan sancılardan şikayet etti inşallah sende papatya arkadaşımızda bize müjdeli haberlerinizi vereceksiniz

nurcan çok güzel olmuş halıların güle güle kullan cnm benimmmmm
bende alcam oturma odama inşallah şu gün param biriksinde bakıyım bende alıcammmm
güle güle kullan tekrardannn

slm kızlar bu ara baya yoğunum dün annemlere gittim gelirken yalnız gelmeyim diyeeeee ablamıda getirdim biricik yiyenimde geldi oyyyy kuzum yaaaaa bugün gittiler biraz önce ben de burdayım işteeeeee
eeee neler yapıyosunuz bakeeeeemmm kız melikeeeemmm evinin fotolarını koyacakmışın koda bakak o güzelim aşk dolu evineeeee

hoşgeldin datlımm oh iyi yapmışsın aplayıda görmüşsün kıs koyacamda beceremedim eklentilerden ekleyemedimm wallaa

nurcan çok güzel olmuş halıların güle güle kullan cnm benimmmmm
bende alcam oturma odama inşallah şu gün param biriksinde bakıyım bende alıcammmm
güle güle kullan tekrardannn
canım benim teşekkür ederim ...bu aldığım halı çok uyguna aldık canım 6 metre kare 250 tl biz 2 tane aldık 500tl ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…