hoşbuldukkkkkkk kuzuuuuuuuu
kamerr cnmm senın mıgdee bulantısıı bana geldii bugunnn içimm dışımaaaa çıktııı yaaaaa
hoşgeldin koca bebekimmnasılsın
en iyisini yapıyorsun canım bende genelde pazardan alırım iç çamaşırı ve günlük giyeceklerimine gerek var fazla masrafa...alacaklarının listesini yap aklına geldikçe..yavaş yavaş almaya başla artık zaman geçiyo çok çabuk
oyy çokk şirin olacakk duvar kağıtları ile ..bize resimletirsin artık..aaa resim demişken ben halıların resmini çektimmdur bekle göstereyim sizede :92:
günaydın canım iyiyiz sağol sen nasılsın
inşallah sizlerde yaşıcaksınız bak sevo geçmişte benim bek yokken yazdıklarımı okumuş o zamanlar hayal bile uzak geliyodu şimdi doğuma allah nasip ederse 2 ay var onun için gönlünüzü ferah tutun üzülmemek elde değil üzülmeyin diyemem ama bilinki bu üzüntülerin sonunda çok büyük mutluluklar yaşanıyokolayyyy gelsinnn ayyyy nee güzelll telaşlarr bunlarr deme RABBİM hepimize yaşatsın inşallahhhhh
bizim oda dışında eksiğimiz yok gibi artık kıyafetler falan tamamlandı bir benim hastane için kendime alaaklarım kaldı mevlüt kıyafeti mevlüt şekeri hastne şekeri gibi ayrıntılar kaldı şimdi çamaşırlarını yıkamaya başlarım odası kurulunca ütüler dolaba yerleştiririm birde bende ekstradan balkon tadilatı var onada ay sonuna doğru başlarız yağmurlar bitince sonrada kadın gelir doğum temizliğini yapar....e çok yazdım bi dimi sorduğun pişman ettimhoşgeldin koca bebekimmnasılsın
en iyisini yapıyorsun canım bende genelde pazardan alırım iç çamaşırı ve günlük giyeceklerimine gerek var fazla masrafa...alacaklarının listesini yap aklına geldikçe..yavaş yavaş almaya başla artık zaman geçiyo çok çabuk
oyy çokk şirin olacakk duvar kağıtları ile ..bize resimletirsin artık..aaa resim demişken ben halıların resmini çektimmdur bekle göstereyim sizede :92:
hoşbuldukk kuzuuu sen nasılsınnnnn senii bugunn bendee ruyamdaa gordum eşim annem vee benn sızeee gelmıştıkkk sızın evın yanındaa bı sıte vardıı yanındadaa sızın evv evının karşısındadaa okul vardıı dıyorum kii ahh nurcannnn burdaaa nasıl oturuyosunn ben olsam hayattaaa oturaamam bu sestennnbidee aklımdaa kalan tottooonn kısss neydii oo koskocamannnn
neden acep
size geçen resim olarak gösterdiğimin benzerini eşim istemedi biraz pahalı geldi ..çünkü ben bir değil iki halı istiyordum salon hem büyük olduğu için hemde tek halı ile boşluk çok kalacaktı bende boşluğu sevmiyorummkankim bunun döşemeden ne farkı var diyeceksin ama ne yapıyım quzuu yaaa kapalı istiyorumm yerleri
bakalım beğenecekmisinizz
Eki Görüntüle 169770 Eki Görüntüle 169771 Eki Görüntüle 169772
size geçen resim olarak gösterdiğimin benzerini eşim istemedi biraz pahalı geldi ..çünkü ben bir değil iki halı istiyordum salon hem büyük olduğu için hemde tek halı ile boşluk çok kalacaktı bende boşluğu sevmiyorummkankim bunun döşemeden ne farkı var diyeceksin ama ne yapıyım quzuu yaaa kapalı istiyorumm yerleri
geçen yine böyle bir rüa görmüştün kaynanla yine bize gelmiştin sanırım ..ben gözlerimle sizi kovuyormuşummhoşbuldukk kuzuuu sen nasılsınnnnn senii bugunn bendee ruyamdaa gordum eşim annem vee benn sızeee gelmıştıkkk sızın evın yanındaa bı sıte vardıı yanındadaa sızın evv evının karşısındadaa okul vardıı dıyorum kii ahh nurcannnn burdaaa nasıl oturuyosunn ben olsam hayattaaa oturaamam bu sestennnbidee aklımdaa kalan tottooonn kısss neydii oo koskocamannnn
bilmemkiiihayırdır inşallah bu ne ya arkadaşlar herkeş tek tek görüyor nurciki hayır olsun valla banca yakın zamanda bişiler olacak
günaydın kızlar ...fatoşum doktor doktor senin moralini bozmuş galiba üzülme bozma moralini herşeyin hayırlısı iyi olucak görüceksin işte kızlar ben bunun için farklı doktordan yana değilim birinin dediği birini tutmuyo tutmayı bırak birbirine yakın bile olmuyo söyledikleri akıl karışıklığından başka bi şey değil
kızlar bugün biraz kısa oldu ama ben ufak ufak hazırlanayım diyorum anneme poğaça kek götürüyorum
misafiri var geç kalırsam telaş yapar şimdi
neyse kızlar ben kaçarişler bitsin hasta ziyaretine gitcem canlarım hepinizi öptümm :80::80::80::80:
teşekkür ederim kanki beğendiğine sevindim gerçekten:)))döşemeden farkı temizliğinde olur kanki kaldırır veririsin yıkamaıya oh mis gibi ...güle güle kullan gayet güzel odaya koltuklara çok uyum sağlamış herkesin zevki farklıdır kankim ben açıklık seviyorum sen kapalı bu eleştirilecek bi şey değilki ve ikiside kötü değil bence
evet canım resimde pek belli olmamış ama gözlerin iyi seçmiş yinede ..kahve krem ve siyah renkleri..sağol canım teşekkür ederimmçok deişik güzel bence aralarında kahve kırçıllarr var heralde ama sen hani kaplattırmayacakmıydın nurcan komple odayı kenarlar açık ta ondan sordum güle güle kullan canım üstüne bebelerin ..........kola döksün
kızlar bugün biraz kısa oldu ama ben ufak ufak hazırlanayım diyorum anneme poğaça kek götürüyorum
misafiri var geç kalırsam telaş yapar şimdi
teşekkür ederim canım ...bana kalsa balkonlarıma bile halılar serecem o derece yaneegüzel olmuş canım güle güle kullan bende her yeri kapatıyorum sen gibi
inşallah sizlerde yaşıcaksınız bak sevo geçmişte benim bek yokken yazdıklarımı okumuş o zamanlar hayal bile uzak geliyodu şimdi doğuma allah nasip ederse 2 ay var onun için gönlünüzü ferah tutun üzülmemek elde değil üzülmeyin diyemem ama bilinki bu üzüntülerin sonunda çok büyük mutluluklar yaşanıyo
bizim oda dışında eksiğimiz yok gibi artık kıyafetler falan tamamlandı bir benim hastane için kendime alaaklarım kaldı mevlüt kıyafeti mevlüt şekeri hastne şekeri gibi ayrıntılar kaldı şimdi çamaşırlarını yıkamaya başlarım odası kurulunca ütüler dolaba yerleştiririm birde bende ekstradan balkon tadilatı var onada ay sonuna doğru başlarız yağmurlar bitince sonrada kadın gelir doğum temizliğini yapar....e çok yazdım bi dimi sorduğun pişman ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?