Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbuldukk kuzuuu sen nasılsınnnnn senii bugunn bendee ruyamdaa gordum eşim annem vee benn sızeee gelmıştıkkk sızın evın yanındaa bı sıte vardıı yanındadaa sızın evv evının karşısındadaa okul vardıı dıyorum kii ahh nurcannnn burdaaa nasıl oturuyosunn ben olsam hayattaaa oturaamam bu sestennnbidee aklımdaa kalan tottooonn kısss neydii oo koskocamannnn

size geçen resim olarak gösterdiğimin benzerini eşim istemedi biraz pahalı geldi ..çünkü ben bir değil iki halı istiyordum salon hem büyük olduğu için hemde tek halı ile boşluk çok kalacaktı bende boşluğu sevmiyorumm kankim bunun döşemeden ne farkı var diyeceksin ama ne yapıyım quzuu yaaa kapalı istiyorumm yerleri
bakalım beğenecekmisinizz

kolayyyy gelsinnn ayyyy nee güzelll telaşlarr bunlarr deme RABBİM hepimize yaşatsın inşallahhhhh
inşallah sizlerde yaşıcaksınız bak sevo geçmişte benim bek yokken yazdıklarımı okumuş o zamanlar hayal bile uzak geliyodu şimdi doğuma allah nasip ederse 2 ay var onun için gönlünüzü ferah tutun üzülmemek elde değil üzülmeyin diyemem ama bilinki bu üzüntülerin sonunda çok büyük mutluluklar yaşanıyo
bizim oda dışında eksiğimiz yok gibi artık kıyafetler falan tamamlandı bir benim hastane için kendime alaaklarım kaldı mevlüt kıyafeti mevlüt şekeri hastne şekeri gibi ayrıntılar kaldı şimdi çamaşırlarını yıkamaya başlarım odası kurulunca ütüler dolaba yerleştiririm birde bende ekstradan balkon tadilatı var onada ay sonuna doğru başlarız yağmurlar bitince sonrada kadın gelir doğum temizliğini yapar....e çok yazdım bi dimi sorduğun pişman ettim

hayırdır inşallah bu ne ya arkadaşlar herkeş tek tek görüyor nurciki hayır olsun valla banca yakın zamanda bişiler olacak

döşemeden farkı temizliğinde olur kanki kaldırır veririsin yıkamaıya oh mis gibi ...güle güle kullan gayet güzel odaya koltuklara çok uyum sağlamış herkesin zevki farklıdır kankim ben açıklık seviyorum sen kapalı bu eleştirilecek bi şey değilki ve ikiside kötü değil bence

çok deişik güzel bence aralarında kahve kırçıllarr var heralde ama sen hani kaplattırmayacakmıydın nurcan komple odayı kenarlar açık ta ondan sordum güle güle kullan canım üstüne bebelerin ..........kola döksün

geçen yine böyle bir rüa görmüştün kaynanla yine bize gelmiştin sanırım ..ben gözlerimle sizi kovuyormuşumm bu sefer misafir perver görmşsündür umarımm ,evet kocaman olmuş totomm

güzel olmuş canım güle güle kullan bende her yeri kapatıyorum sen gibi

Son düzenleme:
kızlar bugün biraz kısa oldu ama ben ufak ufak hazırlanayım diyorum anneme poğaça kek götürüyorum
misafiri var geç kalırsam telaş yapar şimdi

benımm ğıttıgım yer tup bebek merkeziiii bendee doktoraaa eşimin spermlerii yukselmedennn öncee tüp yaptıracaktım yükselince vazgeçtik dedimmmm ilk gun bana yokk cnmm tup bebektee çok hormon verıyolarr fılen dediii şimdii bu gıttıgımdee 4 ay içindee olmazsaa fazla ugraşmıyalım tüp bebek yaptırr dediiiii amaaaa bu gıtttıgımdee ben tup bebegı burdaa yaptırmayıı hayatttaaa düşünmemm diyecem ne dıyecek bakalım yav prolaktın hormonu 35 çıkana ilaç vermemişşş bu karı bende 22 çıktı ilaç verdiiiiii normalıdee 25 olmasıı gerekirmişş yaaaa boşverıyorummm bakalım 4 ay gıdecem bunaa sonraaaaa bırakacammm olmazsaaaa

neyse kızlar ben kaçar işler bitsin hasta ziyaretine gitcem canlarım hepinizi öptümm:80::80::80::80:

selam kızlar ay nasıl alıştım buraya iyki eşim beni buraya üye etmiş.Nasılsınız İPEK inşallah senin mobilya heyecanlarını bizlerde yaşarız rabbim evladını sana bağışlasın.Nurcan(inşallah ismini doğru yazmışsımdır)bende1544 tane tefriciye okudum listeye yazarmısın ne kalmış.

teşekkür ederim kanki beğendiğine sevindim gerçekten:)))

evet canım resimde pek belli olmamış ama gözlerin iyi seçmiş yinede ..kahve krem ve siyah renkleri..sağol canım teşekkür ederimm
ben döşeme istiyordum ama hem burdaki kızlar hemde teyzem döşem taraftarı olmadılarr nettende biraz araştırdım kullanışlı olmuyormuş.bu yüzdende vazgeçtim canım

kızlar bugün biraz kısa oldu ama ben ufak ufak hazırlanayım diyorum anneme poğaça kek götürüyorum
misafiri var geç kalırsam telaş yapar şimdi

tamam canım çık sen beklemesin anneciğinn ...sana iyi gezmelerr kal sağlıcaklaa

güzel olmuş canım güle güle kullan bende her yeri kapatıyorum sen gibi
teşekkür ederim canım ...bana kalsa balkonlarıma bile halılar serecem o derece yanee

ayyyyyyyyyy kuzummmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhh bizdee yaşıyacazz bu duyguyuu ALLAH ın izniyleeeeeeeeee bunaaa inanıyorumm ama sabırsızımmm yaa hmn gelsin istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…