Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız ben rahatsızım cuma gününden beri kas sıkışması adale ağrıları ve bunlar sol kısmımdaydı bu yüzden kalbimede yansıdı ağrı hala kalıntıları var ağrılar delirtiyor beni yaaa hamdolsun her geçen gün daha iyiyim kızlar aranızda Urfa da olan var mıydı ? heeee bu arada sınav günüm geldi çattı önümüzdeki cumartesi ve pazar ayyyy üniteleri bitirdim soru çözüyorum ama sanki aklımda kalmayıp uçup gidiyolar :86: inşallah yanılırım geçerim bi güzel dersleri sınavı

Son düzenleme:
evet bu sefer doğru yazdın :))
canımm dün akşam 144 tane daha okudum düz hesap olsun diye ama sende 44 okumuşsun gelde şimdi hesaplaa

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1544
kedersiz....844 okudu

ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100

toplam 3588
kalan 856

günaydınn hemşomm inşallah sınavın güzel geçer hemşom bende çalışmaya başladım ama öylesine
inşallah çokkkkkkk güzel geçer sınavın canım

canımm dün akşam 144 tane daha okudum düz hesap olsun diye ama sende 44 okumuşsun gelde şimdi hesaplaa
arkadaşım aynen bende o niyetle okumuştum 44 taneyi hadi sen başarırsın bu hesap işlerini inşallah hamile kalırsam o cetvellerden banada yaparsın inşallah(tabii cetvelleri yapan sensen)

106 yı bana ver canım düz hesap olur o zaman Ayşe ciğim kusura bakma çok alamıyorum geçen cuma sitemizin aşağıdaki blokta bi arkadaşım var o çağırmıştı cuma günleri komşularıyla kuran okunuyormuş ogün arkadaştaymış benide çağırmıştı sağolsun dualar bağışlanırken bana da dua ettirdi ve o komşular her hafta birbirlerine tefriciye okuyolarmış bende okumak için istedim 3 kişiye sayım çok oldu ve zamanım dar

aleyküm selamm canımm ..aaa bende de aynı sorun var canım geçen dün kardiyoloji doktoruna gittim kas gevşetici verdi bana ..dediğin gibi o ağrı çok kötü yaa..dün sabaha kalbimin ağrısıyla yatak tan fırladım kalp krizi geçiriyorum sandımm sende b,ir an önce doktora git canım ihmal etme..geçmiş olsun
hayırdır canım ne urfası ne yapacan urfalıyı ben urfalı değilim hemme doğuluyumm :93:
bu kadar zamann çalıştınn inşallahh emeklerinin karşılığnmıda alacaksın canım

günaydınn hemşomm inşallah sınavın güzel geçer hemşom bende çalışmaya başladım ama öylesine
inşallah çokkkkkkk güzel geçer sınavın canım
sağol canım hemşom inşallah sende bu sıradaki sınavını geçersin

cnmmm çok çokk geçmişş olsunnnnnn inşallahhh sınavıdaa verırsıınnn bu kadarr çalıştınnnnn mükafatınıdaa alırsınnn aminnnnnnnnnnnnnnnn...

canım benim dr a gitmeyi düşünüyorum ama Kayseri ye taşınınca olur inşş çabucak taşınırız kız bacım sorma 15 nisan da eşimin iş arkadaşları hanımları felan toplaşıp urfa gezisine çıkacağız ayy çok heyecanlıyım tüm organize hazırlandı 15 nisan cuma gecesi yola çıkılacak hani kızlardan varsa biri yada birileri görüşürdük belki bi yarım saat ondan sorduydum

şifa allah razı olsun 106 da çok güzel senin duanda varya yeter daha ne olsun rabbim okuyan akumayan tum arkadaşlarımdan razı olsun daha ne benim için şurda 2 haftadır tanıdığım arkadaşlarım dua ediyor ne şanslıyım

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1544
kedersiz....844 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........106

toplam 3694
kalan 750

arkadaşım aynen bende o niyetle okumuştum 44 taneyi hadi sen başarırsın bu hesap işlerini inşallah hamile kalırsam o cetvellerden banada yaparsın inşallah(tabii cetvelleri yapan sensen)

yok kızz valla cetvel işini ben bilmem burda sevdamcee arkadaşımız var o ilgileniyo bu işlerle:86:

Son düzenleme:
amin canım amin cümlemizden inşallah dediğim gibi bu hafta hem rahatsızım tabi hamdolsun her geçen biraz daha iyiyim hemde çoookkk yoğunum dua ve sınav yaklaştığı için soru çözüyorum canım ahhh bu yoğunluğum olmasaydı daha çok alırdım inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızı

kızlar bana müsade kahvaltı yapacağım sonra aldığım duaları okuyayım sonrada bolllboll soru çözücem :86: hadi öpüldünüz size hoş sohbetler kendinize cici bakın

ŞİFA sen kayserilimisin yoksa öylemi anladım dur profiline bakayım
ben Yozgat lıyım canım merkezden ama eşim kayseri li 6 ay oldu buraya taşındık kayseri ilçesindeyiz şu an ama en kısa zamanda kayseri ye merkeze taşınma planları yapıyoruz :86: yoksa sendemi kayseri lisin yoksa kayseri demisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…