evet bu sefer doğru yazdın :))selam kızlar ay nasıl alıştım buraya iyki eşim beni buraya üye etmiş.Nasılsınız İPEK inşallah senin mobilya heyecanlarını bizlerde yaşarız rabbim evladını sana bağışlasın.Nurcan(inşallah ismini doğru yazmışsımdır)bende1544 tane tefriciye okudum listeye yazarmısın ne kalmış.
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınızben rahatsızım cuma gününden beri kas sıkışması adale ağrıları ve bunlar sol kısmımdaydı bu yüzden kalbimede yansıdı ağrı hala kalıntıları var ağrılar delirtiyor beni yaaa hamdolsun her geçen gün daha iyiyim kızlar aranızda Urfa da olan var mıydı ? heeee bu arada sınav günüm geldi çattı önümüzdeki cumartesi ve pazar ayyyy üniteleri bitirdim soru çözüyorum ama sanki aklımda kalmayıp uçup gidiyolar :86: inşallah yanılırım geçerim bi güzel dersleri sınavı
hayırdır inşallah bu ne ya arkadaşlar herkeş tek tek görüyor nurciki hayır olsun valla banca yakın zamanda bişiler olacak
arkadaşım aynen bende o niyetle okumuştum 44 taneyi hadi sen başarırsın bu hesap işlerini inşallah hamile kalırsam o cetvellerden banada yaparsın inşallah(tabii cetvelleri yapan sensen)evet bu sefer doğru yazdın :))
canımm dün akşam 144 tane daha okudum düz hesap olsun diye ama sende 44 okumuşsun gelde şimdi hesaplaa
106 yı bana ver canım düz hesap olur o zamanevet bu sefer doğru yazdın :))
canımm dün akşam 144 tane daha okudum düz hesap olsun diye ama sende 44 okumuşsun gelde şimdi hesaplaa
aleyküm selamm canımm ..aaa bende de aynı sorun var canım geçen dün kardiyoloji doktoruna gittim kas gevşetici verdi bana ..dediğin gibi o ağrı çok kötü yaa..dün sabaha kalbimin ağrısıyla yatak tan fırladım kalp krizi geçiriyorum sandımmselamün aleyküm arkadaşlar nasılsınızben rahatsızım cuma gününden beri kas sıkışması adale ağrıları ve bunlar sol kısmımdaydı bu yüzden kalbimede yansıdı ağrı hala kalıntıları var ağrılar delirtiyor beni yaaa hamdolsun her geçen gün daha iyiyim kızlar aranızda Urfa da olan var mıydı ? heeee bu arada sınav günüm geldi çattı önümüzdeki cumartesi ve pazar ayyyy üniteleri bitirdim soru çözüyorum ama sanki aklımda kalmayıp uçup gidiyolar :86: inşallah yanılırım geçerim bi güzel dersleri sınavı
sağol canım hemşom inşallah sende bu sıradaki sınavını geçersingünaydınn hemşomm inşallah sınavın güzel geçer hemşom bende çalışmaya başladım ama öylesine
inşallah çokkkkkkk güzel geçer sınavın canım
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınızben rahatsızım cuma gününden beri kas sıkışması adale ağrıları ve bunlar sol kısmımdaydı bu yüzden kalbimede yansıdı ağrı hala kalıntıları var ağrılar delirtiyor beni yaaa hamdolsun her geçen gün daha iyiyim kızlar aranızda Urfa da olan var mıydı ? heeee bu arada sınav günüm geldi çattı önümüzdeki cumartesi ve pazar ayyyy üniteleri bitirdim soru çözüyorum ama sanki aklımda kalmayıp uçup gidiyolar :86: inşallah yanılırım geçerim bi güzel dersleri sınavı
canım benim dr a gitmeyi düşünüyorum ama Kayseri ye taşınınca olur inşş çabucak taşınırızaleyküm selamm canımm ..aaa bende de aynı sorun var canım geçen dün kardiyoloji doktoruna gittim kas gevşetici verdi bana ..dediğin gibi o ağrı çok kötü yaa..dün sabaha kalbimin ağrısıyla yatak tan fırladım kalp krizi geçiriyorum sandımmsende b,ir an önce doktora git canım ihmal etme..geçmiş olsun
hayırdır canım ne urfası ne yapacan urfalıyı ben urfalı değilim hemme doğuluyumm :93:
bu kadar zamann çalıştınn inşallahh emeklerinin karşılığnmıda alacaksın canım
canım benim sağolasın inşş yaaa inşş veririm derslericnmmm çok çokk geçmişş olsunnnnnn inşallahhh sınavıdaa verırsıınnn bu kadarr çalıştınnnnn mükafatınıdaa alırsınnn aminnnnnnnnnnnnnnnn...
arkadaşım aynen bende o niyetle okumuştum 44 taneyi hadi sen başarırsın bu hesap işlerini inşallah hamile kalırsam o cetvellerden banada yaparsın inşallah(tabii cetvelleri yapan sensen)
amin canım amin cümlemizden inşallah dediğim gibi bu hafta hem rahatsızım tabi hamdolsun her geçen biraz daha iyiyim hemde çoookkk yoğunum dua ve sınav yaklaştığı için soru çözüyorum canım ahhh bu yoğunluğum olmasaydı daha çok alırdım inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızışifa allah razı olsun 106 da çok güzel senin duanda varya yeter daha ne olsun rabbim okuyan akumayan tum arkadaşlarımdan razı olsun daha ne benim için şurda 2 haftadır tanıdığım arkadaşlarım dua ediyor ne şanslıyım
ben Yozgat lıyım canım merkezden ama eşim kayseri li 6 ay oldu buraya taşındık kayseri ilçesindeyiz şu an ama en kısa zamanda kayseri ye merkeze taşınma planları yapıyoruz :86: yoksa sendemi kayseri lisinŞİFA sen kayserilimisin yoksa öylemi anladım dur profiline bakayım
kızlar bana müsade kahvaltı yapacağım sonra aldığım duaları okuyayımsonrada bolllboll soru çözücem :86: hadi öpüldünüz size hoş sohbetler kendinize cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?