bende öyle bişey yazmıyo sende kurcala biraz her ikisinede tıkla bakalımmdatlım dediğin gibi grafik ekleye geliyom ama from comnpeter tazmıyor tama ve vazgeç varr
bende öyle bişey yazmıyo sende kurcala biraz her ikisinede tıkla bakalımm
yok nurcanım yaaaa ben yanlış anlamışım kuzu yaaaaaaaa bende başka bişe anladımmmmm :))
hoşgeldin cnm naberrr
ne geldi aklına kıss ölümü gör anlattnedense şu cümleyi yazdıktan sonra aklım başka şeylere gittii
walla gardaşım maşalahh ya çok tatlısınızz hanii kıs kilo kilo diyodunuz nerde ben gförmedimm
koş kızz koş boşver resimleri bakarız sonra ağlamasınn paşammbirazdan gelirim datlım ağlıyorrrrrrrrrrrr
thenk yuu
Iyi hadi hadi yorum yapmadan geçemiycem ay pek şeker çıkmışsınız beeeee maşaallaahhh
şimdi merak ettim acaba sana ne anlattımda sen bunu anladınn
ne geldi aklına kıss ölümü gör anlatt
foto montajla fazlalıklarımızı yok ettikk
koş kızz koş boşver resimleri bakarız sonra ağlamasınn paşamm
hee tamam bunu anlatmıştım sananurcan ben ne anladım biliyomusunnnnn hadi şuuuu hediyeşme işinde yılbaşındaaaa size hediye gelmiş yaaaa kırmızı kırmızı hah ben onu anlamışımmmmm yawww ben iyice kör oldum haaaaa
şimdi merak ettim acaba sana ne anlattımda sen bunu anladınn
yokkkkk anlatmam uyarı gelirrrrrrr
kızzzzzzz o videoyu izledikten soraaa hayatta kaldığıma şürettt delüüüüüüüü ödüm koptuuuuuuuu:18::18::18:
Huu huuu asi ordamısnn :86::86::86::86:
BEN SANA KEFİLİM BİŞEY OLMAZ ANLAT HADİİşimdi merak ettim acaba sana ne anlattımda sen bunu anladınn
yokkkkk anlatmam uyarı gelirrrrrrr
kızzzzzzz o videoyu izledikten soraaa hayatta kaldığıma şürettt delüüüüüüüü ödüm koptuuuuuuuu:18::18::18:
KORKTUNMUU
burdayım kızzzzzz bi su içip geldim acıkta donuma kaçırmışımdaaaa
o derece korkttun yanee :26: :26: :26: Kıss bilsemm eklermiydimmm dermişimmmmmmmmmmmmmmburdayım kızzzzzz bi su içip geldim acıkta donuma kaçırmışımdaaaa
BEN SANA KEFİLİM BİŞEY OLMAZ ANLAT HADİİ
KORKTUNMUU
:76::76::76::76::76::76::76::76::76:
o derece korkttun yanee :26: :26: :26: Kıss bilsemm eklermiydimmm dermişimmmmmmmmmmmmmm
BEN SANA KEFİLİM BİŞEY OLMAZ ANLAT HADİİ
KORKTUNMUU
:122::122::122::122::122::122::122:bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?