Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

walla gardaşım maşalahh ya çok tatlısınızz hanii kıs kilo kilo diyodunuz nerde ben gförmedimm

yok nurcanım yaaaa ben yanlış anlamışım kuzu yaaaaaaaa bende başka bişe anladımmmmm :))

hoşgeldin cnm naberrr

şimdi merak ettim acaba sana ne anlattımda sen bunu anladınn

nedense şu cümleyi yazdıktan sonra aklım başka şeylere gittii
ne geldi aklına kıss ölümü gör anlatt

walla gardaşım maşalahh ya çok tatlısınızz hanii kıs kilo kilo diyodunuz nerde ben gförmedimm

foto montajla fazlalıklarımızı yok ettikk
birazdan gelirim datlım ağlıyorrrrrrrrrrrr
koş kızz koş boşver resimleri bakarız sonra ağlamasınn paşamm

nurcan ben ne anladım biliyomusunnnnn hadi şuuuu hediyeşme işinde yılbaşındaaaa size hediye gelmiş yaaaa kırmızı kırmızı hah ben onu anlamışımmmmm yawww ben iyice kör oldum haaaaa

ASİ ŞU BEBEĞE BAKARMISIN YENİ DOĞMUŞ KONUŞUYOO KIYAMETİN ALAMETİ HERHALDE
SESİİ İYİ AÇ AMA TAM OLARAK NE DEDİĞİNİ ANLARSIN BÖYLELİKLEE :26: :26:[video=youtube;viBsxhPQzSw]http://www.youtube.com/watch?v=viBsxhPQzSw[/video]

nurcan ben ne anladım biliyomusunnnnn hadi şuuuu hediyeşme işinde yılbaşındaaaa size hediye gelmiş yaaaa kırmızı kırmızı hah ben onu anlamışımmmmm yawww ben iyice kör oldum haaaaa
hee tamam bunu anlatmıştım sana

kızzzzzzz o videoyu izledikten soraaa hayatta kaldığıma şürettt delüüüüüüüü ödüm koptuuuuuuuu:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…