Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yelizzzzzzzzzzzzzz gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşcnmmm iyiii olmanaa o kadarr sevindimkii anlatamammm ALLAH ımızaaa şşükürlerr olsunn iyisin saglıgın yerindeeeee
bizii bu kadarr merak ettirdinn bunundaaaa hıncınıı çıkarıcamm sendenn merakk etmee nelerrrr geçmedikiii aklımızdannnnn bu kadardaa olmazz yaniiiiii ama yinedeeee HOŞGELDİN YELİZZZZZZZZZZ

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldiniz hepinizzzzzzzzzzzzzzzzz banadaaa gülegüleeeeeeeee:79::79::79::79::79::80::80::80::80:

rabbim büyüktürrrr eğerki ol derse önünde hiç bir şey duramaz ama ne bileyim bazan duygulaar karışıyor umutlar tükeniyor
rabbim hakımmızda hayırlısını nasip etsinn

ben okudum 144 adet okudum canım valla Ayşe çok şanslı 3 kişi 44 leri okumuş oldu bundada var bir hayır ayyy mucizeee diye buna derler kızzz aklım kaç kez gitti geldi ALLAH gecinden versin öldün bile sandım tövbe haşaa şükürler olsun hamiş olsam bu kadar sevinmezdimmmmm :81: canımsın lütfen gel en kısa zamanda kendine cici bak

günaydın canişler nasılsınız valla birazdan kahvaltı yapıp doğru dersin başına :18: son günlerim Sevocuğum inşşş bu kısıtlı zamanında inşşş sınavı geçersin

kızlarrr kanal7 de ikbal gürpınar her ay 1 çifte tüp bebek hediye ediyo biliyomuydunuzz ben 6 7 ay önce adımı yazdırmıştım ama hiç ses çıkmadı sadece doktorlarını tanıtmak için 2 gün sonra beni aramışlardı haberiniz var mı bundan

evet bilmiyordum komşum söylemişti bana ama hiç kımet olmadı başvurmak felan :44: söz meclisten dışarı ben komşuma şunu demiştim benden daha durumları düşük olanlar sebeplensin inşallah da öyle olur onların hakkına giremem :18: inşallah Rabbim hepimizin kesesine bereket versin bir an önce sıkıntılarımıza çare dertlerimize derman versin

aminnnn canımmmm gerçekten çok temiz kalplisinnnn

ben ilk kez duydummmmmmmmmm (tabi tv izlemesen duyamasınnnnn )

günaydın cnm çok geçmiş olsun.kendine dikkat et yat uyu bol bol terle dinlen ..

RABBİM öyle bi zamanda şaşırtsın ki seni,nurcanı,sevoyu,kameri,pınarı,demeti,ŞİFA ya.............adını yazmadığım burdaki herkesi.tedaviye bile gerek kalmadan şöle şok içinde kalın..hep dualrım sizle.

Son düzenleme:
kızlarr ben çıkıyım kocacım sabah 7 de geldi işten ona şöleee bi çiğ börek ziyafeti yapıyım bariii sevinsinnnn sürpriz olsunnn:125::125::125:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

xelifxx,sifaa+,bebekdls,masal85,

GÜNAYDIN KIZLAR

naber elifcimmmm iyimisinnnn ufaklık nasıl acaba neler yapıyo içerde nasıl merak ediyosun dimi canımm yaa ahh yerim ben onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…