maşallah bi sürü bi sürü yeni hamilelr varr
rabbim tamamına erdirsin
hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsinn
küçük annemiz melikemde kavuşmuş meleğine allah analı babalı büyütsün inşallah
bizim pc miz bozuldu şu anda ablamdayım
beni merak etmişiniz hepinşzden özzür diliyorumm merakta bıraktığım içinnn
bende bi değişiklik yok saraçoğlunun kğrlerini kullanıyorumm
cumarteside raahim filmi çektireceğim
yarın uğramaya çalışıcamm
cuma ist e dönüyorumm
hepinizi çok öpüyorumm
kızlarr eşimle laboratuvara gidiyoruz tahlil verecek eşim inşallahh kullandığı ilaçlar şifa olmuşturr ..gelince görüşürüzz :18:
günaydın şekerlerr herkes nasıl
günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı günlerr nasılsınız arkadaşlar
amaninnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh güzellll sonuçlarlaaaaaa geleceksınızzzzzzz haydii hayırlısııııı
Rabbim kapısını ne zaman açar belli olmaz tam ümidi kestiğin anda belkide tedavisiz anne olabilirsiz Rabbimden umut kesilmez ilk önce eşin sıhhatine daha da kavuşsun şuan en öenmlisi o bence daha sonra ne kapılarrr açılırrr düşünmediğimiz hayal etmediğimiz şeyler olabilir dua edelim yeterki yeeterrr
ben okudum 144 adet okudum canımpapatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1654
kedersiz....944 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
selsebil......200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........106
bynkutluay...50
toplam 4154
kalan 290
ayyy mucizeee diye buna derler kızzz aklım kaç kez gitti geldi ALLAH gecinden versin öldün bile sandım tövbe haşaamaşallah bi sürü bi sürü yeni hamilelr varr
rabbim tamamına erdirsin
hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsinn
küçük annemiz melikemde kavuşmuş meleğine allah analı babalı büyütsün inşallah
bizim pc miz bozuldu şu anda ablamdayım
beni merak etmişiniz hepinşzden özzür diliyorumm merakta bıraktığım içinnn
bende bi değişiklik yok saraçoğlunun kğrlerini kullanıyorumm
cumarteside raahim filmi çektireceğim
yarın uğramaya çalışıcamm
cuma ist e dönüyorumm
hepinizi çok öpüyorumm
evet bilmiyordum komşum söylemişti banakızlarrr kanal7 de ikbal gürpınar her ay 1 çifte tüp bebek hediye ediyo biliyomuydunuzz ben 6 7 ay önce adımı yazdırmıştım ama hiç ses çıkmadı sadece doktorlarını tanıtmak için 2 gün sonra beni aramışlardı haberiniz var mı bundan
evet bilmiyordum komşum söylemişti banaama hiç kımet olmadı başvurmak felan :44: söz meclisten dışarı ben komşuma şunu demiştim benden daha durumları düşük olanlar sebeplensin inşallah da öyle olur onların hakkına giremem :18: inşallah Rabbim hepimizin kesesine bereket versin bir an önce sıkıntılarımıza çare dertlerimize derman versin
kızlarrr kanal7 de ikbal gürpınar her ay 1 çifte tüp bebek hediye ediyo biliyomuydunuzz ben 6 7 ay önce adımı yazdırmıştım ama hiç ses çıkmadı sadece doktorlarını tanıtmak için 2 gün sonra beni aramışlardı haberiniz var mı bundan
günaydın cnm çok geçmiş olsun.kendine dikkat et yat uyu bol bol terle dinlen ..günaydın cicoşlarımmmmmmmmm bugün erkenciyim çünkü çok hastayımmmmm:2::2::2::2: grip olmuşumdaaaaaa:2::2::2:
gece hiç uyuyamadımmm başım ağrıyo boğazım çok kötüüü bide üstüne 20 lik diş eklenince beni düşünün artıkkkkk öldüm yaaaaa
yazık kociş te sabah kahvaltımı hazırlamışşşşş bişeyler ye de öle hap iç diyeeeee allah razı olsun kociştennnha bu arada yeliz gelmiş hoşgelmişşşşşş iyi olduğuna sevindim cnm benimmmmm
canım ben kendimi artık yolun sonunda hisediyorummmmmm
ben 7 yılık evliiym 35 yaşımdayım erkek infertilitesiydik yola ilk çıkıtğımızda 5 defa tüp bebk dendikkkk 2 defa transfer gerçekleşti (benim yumurta kalitem kötü olduğu için dölenme olmuyor)onlarda negatifle sonuçlandı bu yıl sonkez deneyip bıraktık artık ama tüp bebek merkezinden istedikleri hormon tahlilei sonuncunda eşimin beyninde 5 cm kist olduğunu öğrendik 1.5 ay önce has yattı ve çok zor ve ağır bir ameliyat geçirdi tabi bizim bütün birkimizde gitti (rabbim eşimi yanımda eksk etmesin sağlık versin eşleirmize )artık bir daha denyecek gücümüz olumu bilmiyorummmmmmmmm ama artık hiç anne olmaycakmışımgibi geliyorrrrrrrrrr
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
xelifxx,sifaa+,bebekdls,masal85,
GÜNAYDIN KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?