Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aslında iyice arştırsanız vardır elbet yaa :26: tuvalette ve:26:rmek inan sonucu çokkk etkiliyooo o yüzden diyorum netten araştır bakalım belki bulursun canım yaa
canım gerçekten yok ..sen burdayken sana gösterdiğim o sonuçları özel odada verdi ama orasıda sadece sayı veriyo canlıklık hareketlilk yok sadece sayı..dediğin gibi etkiliyo ama başka yapacak bişey yok anca burdan izmire gideceksin oda biraz gözümüzde büyüor işte

Kod:

bende okudum cnm yazmadınız okudu diye lütfen bnm içinde okuyun nolursunuz.....

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu

bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100okudu
hathar......100 okudu
sevdanehri..100 okudu
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu

pınarozkan....50 okudu
edanurlu......32 okudu

toplam 4444

çok şükür bitti sonundaa
yarında hatice için başlarız

bende okudum cnm yazmadınız okudu diye lütfen bnm içinde okuyun nolursunuz.....
canım öncelik tedavide olanlar için okuyoruz yarın selsebil diye bir arkadaşımız var transefri oldu ona okuduktan sonra senin için başlarız olurmu

saol cnm bnm tşk edrm hepiniz allaha emanet olun toplantıdan gelince konuşuruz.....

kamercim hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın

asicim demek yataktasınn nane limon iç canım tekrar geçmiş olsun

nurcik ozman eğerki düşük çıkarsa çok moral bozmayın eşine destek verirsin bu tarz olayın etkisi çok var eşimin %50 fark ediyo tuvalette ve özel oda farkı canım..inşallah güzel çıkarda dediğim gibi çımazsada izmire gidersiniz gelecek ay canım

asi yapamıyorsun bizsiz dimi ..hoşgeldin
hathar güle güle gelince görüşürzz

kankim benimde okumam lazım ama sonucu beklermekten bişey yapamıyorum

sevooom saol cnm allah razı olsun bitanemmm ay çok fena yaaa bu grip keçimi oldum neeee

kanki aslında büyütmeyin gözünüzde izmire gitme işini havalar ısındı hem değişiklik olur
size gezmiş olursunuz hemde adam akıllı bir yerde tahlil verirsiniz

bende kalksam kahvaltımı yapsam sonra dersime başlasam iyi olur yine girerimm tahlil sonucu zamanı

bu sefer sonuç düşük çıkarsa bile üzülmek yok dedim eşime ..oda sen üzülmedikten sonra ben üzülmem zaten dedi ..o bana ben ona üzülüyorum

tşk edrm siz nasıl isterseniz bnm şuan doktorum sadece tahlil bekliyor şuan hiç korunmuyorum tahlilleri beklerkende kalabilirmişim kısmet size bırakıyorum siz nasıl arzu ederseniz öyle olsun beklerim ben sıramı 200 tefriciyye istiyorum haftaya kadar okurum tşk ederim sizlere düşündüğünüz için toplantıdan gelince konuşuruz öpt tek tek bye allaha emanet olun bye....

asi yapamıyorsun bizsiz dimi ..hoşgeldin
hathar güle güle gelince görüşürzz

kankim benimde okumam lazım ama sonucu beklermekten bişey yapamıyorum

evet nurcanım yaaa yapamıyorum walla bi kaltım ki ağzımda salyam akmış baya bi uyku çekmişim gece uyuyamadım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…