canım gerçekten yok ..sen burdayken sana gösterdiğim o sonuçları özel odada verdi ama orasıda sadece sayı veriyo canlıklık hareketlilk yok sadece sayı..dediğin gibi etkiliyo ama başka yapacak bişey yok anca burdan izmire gideceksin oda biraz gözümüzde büyüor işteaslında iyice arştırsanız vardır elbet yaa :26: tuvalette ve:26:rmek inan sonucu çokkk etkiliyooo o yüzden diyorum netten araştır bakalım belki bulursun canım yaa
papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu
bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu
pınarozkan....50 okudu
edanurlu......32 okudu
toplam 4444
paptyacım bir tane fazla oldu ama önemli değil vardır bunda da bşr hayır
sevo senin okumana gerek kalmadı canım
kızlar nasılsınız bugün yoğun biraz giremedim
geçmişe bakamadım
canım öncelik tedavide olanlar için okuyoruz yarın selsebil diye bir arkadaşımız var transefri oldu ona okuduktan sonra senin için başlarız olurmubende okudum cnm yazmadınız okudu diye lütfen bnm içinde okuyun nolursunuz.....
hiç olurmu öyle şey hatice yeri geldi haftalara uğramadı ben onun bile ismini unutmadım dua ederken
boşuna alınmış namazlarımızda dualarımızda herkesi tek tek sayıyoruz annem benim için adak mevlütü yaptığındada ben hocaya isimlerinizi yazdım verdim dua etmesi için heimiz her zaman düşünüyoruz birbiimizi
kalksam cüzlerimi okusam sonra yemeğimi pişirsem süper olur
kamercim hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın
asicim demek yataktasınn nane limon iç canım tekrar geçmiş olsun
nurcik ozman eğerki düşük çıkarsa çok moral bozmayın eşine destek verirsin bu tarz olayın etkisi çok var eşimin %50 fark ediyo tuvalette ve özel oda farkı canım..inşallah güzel çıkarda dediğim gibi çımazsada izmire gidersiniz gelecek ay canım
bu sefer sonuç düşük çıkarsa bile üzülmek yok dedim eşime ..oda sen üzülmedikten sonra ben üzülmem zaten dedi ..o bana ben ona üzülüyorumkamercim hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın
asicim demek yataktasınn nane limon iç canım tekrar geçmiş olsun
nurcik ozman eğerki düşük çıkarsa çok moral bozmayın eşine destek verirsin bu tarz olayın etkisi çok var eşimin %50 fark ediyo tuvalette ve özel oda farkı canım..inşallah güzel çıkarda dediğim gibi çımazsada izmire gidersiniz gelecek ay canım
ne yemek yapcan ipeğiiiimmmm
asi yapamıyorsun bizsiz dimi ..hoşgeldin
hathar güle güle gelince görüşürzz
kankim benimde okumam lazım ama sonucu beklermekten bişey yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?