kızlar inşllah bu kullandıklarınızın bir faydası olur şifa ne için alınmış kızlar hayırdır ben kaçırmışımbende iyiyim kızlar alllaha şükür sadece şuan açımm daha bişey yemedim tek başıma yemek yiyemiyorumm yaa
ipeğim anladım zaten bişey olup çıktığını
nurcik bende inan senin kadar heyecanlıyuım tahlil sonucu için çünkü bu bizede umut verecek..bu arada aynı yerdemi yaptırıyonuz canım orası sanki detayı yapmıyodu ya
asicim geçmiş olsunn grip olmuşsun,
yelizz gelmişşş sonundaaa allaha şükür iyiymiş çok sevndim
şifacım alınganlık yapma bak arada bir namaz kılmaya başladım dualrımdasın isminle birlikte canım
tam üstüne bastın sevo:)) özel detay laboratuvarı diye bir yer var burda gerçi adı gibi özel değil ,yazık tuvalette verdi eşimbende iyiyim kızlar alllaha şükür sadece şuan açımm daha bişey yemedim tek başıma yemek yiyemiyorumm yaa
ipeğim anladım zaten bişey olup çıktığını
nurcik bende inan senin kadar heyecanlıyuım tahlil sonucu için çünkü bu bizede umut verecek..bu arada aynı yerdemi yaptırıyonuz canım orası sanki detayı yapmıyodu ya
asicim geçmiş olsunn grip olmuşsun,
yelizz gelmişşş sonundaaa allaha şükür iyiymiş çok sevndim
şifacım alınganlık yapma bak arada bir namaz kılmaya başladım dualrımdasın isminle birlikte canım
biz birbirimize dua ederken ismini söylemiyormuşuz buna alınmışkızlar inşllah bu kullandıklarınızın bir faydası olur şifa ne için alınmış kızlar hayırdır ben kaçırmışım
Nurcan biliyorum seni çok yordum kusura bakma hakkını helal et ben1825 tene tefriciye okudum hesaplarmısınpapatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu
bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu
pınarozkan....50 okudu
edanurlu......32 okudu
toplam 4394
kalan 50
Canımm bittii allah ne dilediyseniz kabul edr inş...
biz birbirimize dua ederken ismini söylemiyormuşuz buna alınmış
tam üstüne bastın sevo:)) özel detay laboratuvarı diye bir yer var burda gerçi adı gibi özel değil ,yazık tuvalette verdi eşim
ordaki bayana sordum kruger testinenede bakılıyormu dedim bakıyoruz dedi ..belkide kandırdı bilmiyorum çünkü sorduğumda önce aptal bir şekilde duraksadı sonrada hı hıı bakıyoruz onada dedii ...
eşiminde dediği gibi adam akıllı bir yer bu aydında haklı valla bir yere gidersin sadece sayıya bakarlar devlet hastanesine gidersin el yasızı ile veririler sonucu başka bir yere gidersin yüksek çıkar bu yanlış oldu derler
papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu
bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu
pınarozkan....50 okudu
edanurlu......32 okudu
toplam 4444
paptyacım bir tane fazla oldu ama önemli değil vardır bunda da bşr hayır
sevo senin okumana gerek kalmadı canım
benim birazı duruyor 1 eksik okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?