Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu

bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu

pınarozkan....50 okudu
edanurlu......32 okudu

toplam 4394
kalan 50

nurcik 50 kaldı sanırım eksik onuda bna yaz toplam 150 olsun bitsin ben bu akşam bitiririm

kızlar inşllah bu kullandıklarınızın bir faydası olur şifa ne için alınmış kızlar hayırdır ben kaçırmışım

tam üstüne bastın sevo:)) özel detay laboratuvarı diye bir yer var burda gerçi adı gibi özel değil ,yazık tuvalette verdi eşim
ordaki bayana sordum kruger testinenede bakılıyormu dedim bakıyoruz dedi ..belkide kandırdı bilmiyorum çünkü sorduğumda önce aptal bir şekilde duraksadı sonrada hı hıı bakıyoruz onada dedii ...

eşiminde dediği gibi adam akıllı bir yer bu aydında haklı valla bir yere gidersin sadece sayıya bakarlar devlet hastanesine gidersin el yasızı ile veririler sonucu başka bir yere gidersin yüksek çıkar bu yanlış oldu derler

ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu

bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..150okudu
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu

pınarozkan....50 okudu
edanurlu......32 okudu

toplam 4444

Nurcan biliyorum seni çok yordum kusura bakma hakkını helal et ben1825 tene tefriciye okudum hesaplarmısın

biz birbirimize dua ederken ismini söylemiyormuşuz buna alınmış

hiç olurmu öyle şey hatice yeri geldi haftalara uğramadı ben onun bile ismini unutmadım dua ederken
boşuna alınmış namazlarımızda dualarımızda herkesi tek tek sayıyoruz annem benim için adak mevlütü yaptığındada ben hocaya isimlerinizi yazdım verdim dua etmesi için heimiz her zaman düşünüyoruz birbiimizi

ayşe daha fazla okuma sanırım fazla olacak son listeyi nurcik bi yapsın bakalım ona göre okuyayım bende

aslında iyice arştırsanız vardır elbet yaa :26: tuvalette ve:26:rmek inan sonucu çokkk etkiliyooo o yüzden diyorum netten araştır bakalım belki bulursun canım yaa

tefriciyye hatice<<<<<< okudu cnm nasılsın bakalım ben birazdan çıkıyorum geleceğim inşallah kızın veli toplantısı var okula gidip gelicem çokkkkk öptüm halıların çok güzel olmuş cnm hayırlı olsun.....

ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu

bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu

pınarozkan....50 okudu
edanurlu......32 okudu

toplam 4444

paptyacım bir tane fazla oldu ama önemli değil vardır bunda da bşr hayır

sevo senin okumana gerek kalmadı canım

benim birazı duruyor 1 eksik okurum

merhabayın yine beeeeennnn biraz daha iyiyim size yatağın içinden yazıyom burasız yapamıyom ben yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…