yarın okuyacağımız arkadaşın adıda hatice canım duaya başlamadan önce ismi ile niyet getirip başlarsıntşk edrm siz nasıl isterseniz bnm şuan doktorum sadece tahlil bekliyor şuan hiç korunmuyorum tahlilleri beklerkende kalabilirmişim kısmet size bırakıyorum siz nasıl arzu ederseniz öyle olsun beklerim ben sıramı 200 tefriciyye istiyorum haftaya kadar okurum tşk ederim sizlere düşündüğünüz için toplantıdan gelince konuşuruz öpt tek tek bye allaha emanet olun bye....
közlenmiş patlıcanlarım var sizce nasıl bşey yapayım
evet nurcanım yaaa yapamıyorum walla bi kaltım ki ağzımda salyam akmış baya bi uyku çekmişim gece uyuyamadım yaaaa
4 buçukta canımkankim sonuç 4 temiydi bende meraklandım inşallah iyidir
sulu köfte canım yanına ne yapsam onu bilmiyorum
kesinlikle bu ikisinden birini yapmalısın sevomali nazik veya hünkar beğendi
bende akşama yoğurtlu sarmısaklı kızartma yapacamm
ben heç bi yere gitmiyorum daha yeni geldim banane banane ben bekçi olarak burdayımmmm siz gidinnnn
ilk önce ben öğrenirim böylelikle sonucu
bende akşama yoğurtlu sarmısaklı kızartma yapacamm
biliyorum kankim ben ne kadar sarmısaklı yoğurtlu kızartma dedyisem canın çekmiştir ..seviyorsun bu yemeği biliyorummay senin menü çok güzel bende yarın yapayım birde sevoya dediğim ali nazik aklıma takıldı onuda haftasonu yaparım
boynum tutuludu çıkıp biraz uzanayım barimm ..görüşürz kızlarr
bu arada çıkmadan bişey diyecem bizim durunun bu aralar hiç keyfi yok ben öyle anladım
işleri yoğun olduğu zaman bile arada gelip bize bir ceee yapıyorduu :44: :44: :44:
biliyorum kankim ben ne kadar sarmısaklı yoğurtlu kızartma dedyisem canın çekmiştir ..seviyorsun bu yemeği biliyorumm
boynum tutuludu çıkıp biraz uzanayım barimm ..görüşürz kızlarr
bu arada çıkmadan bişey diyecem bizim durunun bu aralar hiç keyfi yok ben öyle anladım
işleri yoğun olduğu zaman bile arada gelip bize bir ceee yapıyorduu :44: :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?