Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:81: :81: :81: :81: :81: :81:
kızımm neden utanıyorsunn böyle şeylerdenn asıl koymamakla ayıp ediyorsunn koy çabuk bakalım neler almışsınız ömer paşamıza:82:

ya ne biliyim abartılı şımarık davanmış gibi olmak istemiyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
ama yok öyle bi şey diyosan ömer paşanın kıyafetlerini de önümüzdeki hafta eklerim olurmu şimdi çok iş çıkar bana yıkamak için açtığımda çekmek daha kolay olur

kız niye utanacaksın tadını çıkar biz burda hüznü ve mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız

yok canım hiç öyle düşünme hem biraz şımarıklık yap ne olacak hakkındır bu zamana kadar sabırla bekledin okadar şımarıklık yapmak hakkındır:)))

canım resimleri silmek için kontrol paneline gir solda en altta eklentiler var ordan sil resmini

tamma canım acele etme gösterirsin cicileri ..sadece resimlerini çekmek için çıkarıp ortalığı dağıtmana gerek yok

herkese tünaydınlarrr işlerimi bitirdim derse başlamadan bakayım dedimmkiiiii ipeğimin resimlerine denk geldimmm maşallahhh ipeğimm allah nazarlardan korusunn Ömer baya büyümüş üzerindeki tşörtlerden benimde çok ahım var bende giyecem inşallah hamiş olunca

nurcikimmm bugün test günü bi aksilik yok dimi sonuçları bekliyomm hayırlısıylaaa inşallahhh

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu

ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu

bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu

toplam 4312
kalan 132

kız niye utanacaksın tadını çıkar biz burda hüznü ve mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız

hüznüde mutluluğuda paylaşmak için buradayız ama ben korkarım böyle şeylerden kimseyi incitmek istemem onun için teklif etmyodum madem sorun yok seve seve eklerim allah hepinizin inşallah muradını versin her zaman dua ediyorum sizlere

tünaydın bacım hoşgeldinn...sorma sevo benimde ahım var o tişörtlere bir hamile kalayımm renga renk alıp giyecemm

sabah eşimle tahlili vermeye gittik saat 4 buçukta çıkacak ..inşallah birazda olsa yükselmiştir diye umut ediyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin cnım dün akşam ben elektrik kesildiği için çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
inşallah o tişörtlerden sizde giyeceksiniz gerine gerine geziceksiniz ... nasılsın sevom dersler nasıl gidiyo

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1774 okıudu
kedersiz....944 okudu
şifa........144 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200 okudu

bebekdls....200 okudu
selsebil......200 okudu
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100 okudu
elif.........100 okudu
bynkutluay...50 okudu

pınarozkan....50

toplam 4362
kalan 82

bende okuyum kedersizim 32 tane :) çorbada tuzum bulunsun,ne zamana kadar okunacak

"Gönlünü karartma, Yolculuk sürüyor. Arayışın bitmedi ki çaren de bitsin. Yol çaredir. Yol aktığı sürece çare tükenmez. ."

Allah ım evlat sahibi olmak isteyipte olamayan herkese yüce rabbi hayırlı evlatlar naşip etşin insallah amin

''Sen ki suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin....''Ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize...'' Allah'ım

"Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi." (İmam-ı Rabbani Müceddidi Elfisani)

hepinize mutlu günler hanımlar MEVLAM dualarımızı kabul etsin inşallah ve biz istamekten hiç vazgeçmeyelimmm

hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek
bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek istiyoruzzzzzzz MEVLAM SEN'den

DİLEK DUASI

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İZHASİN ALLAHİ BİLLAHİME SEMİHEHİ...

bende iyiyim kızlar alllaha şükür sadece şuan açımm daha bişey yemedim tek başıma yemek yiyemiyorumm yaa

ipeğim anladım zaten bişey olup çıktığını

nurcik bende inan senin kadar heyecanlıyuım tahlil sonucu için çünkü bu bizede umut verecek..bu arada aynı yerdemi yaptırıyonuz canım orası sanki detayı yapmıyodu ya

asicim geçmiş olsunn grip olmuşsun,

yelizz gelmişşş sonundaaa allaha şükür iyiymiş çok sevndim

şifacım alınganlık yapma bak arada bir namaz kılmaya başladım dualrımdasın isminle birlikte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…