Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

durucumm aman iyimişsin başka sorunun olmasında işler yoğun olsun sorun değil canımm

ya bu papatyanın koyduğu smile lerden hiçbişey anlamadım tahlil zamanı ne zamandı negatifmi anlamadım

nurcikk seni bekliyos anacımm

asicimm kısırı bende çok severimmm kıvırcık olsaydı bende yapardım şimcik ama eşim sevmiyo yemiyo yersem kısır olurum diyo

kısırrrrrrrrrr kısırrrrrrrrrrrrrrr varya asi çok cadısın nerden çıkardın şimdik ya ağzımın suyu aktı çıtır kıvırcıkın arasında tam limon sıkılan hali gözümde şu an acılı acılı cadııııı

duru abla yoğunsun demek allah kolaylık versin ...sevo benim eşiminde kısırla ilgili çok enteresan yorumları oluyo komik bunlar ya..papatya tahlil mi yaptırdın hayırdır

üfffff kızlar bugün misafirim var yarın misafirim var cumartesi de pazar günüde belli deil ya ben gidecem yada misafir gelecek biri beni kurtarsın dua ediyom pazarda ben gidiyim bari biyerlere diyeeeeeee

kamer yemeğemi geliyolar yoksa sanaa yaa çalışıncaa çok zor misafir ağırlamak güç kuıvvet versin sana

kamer yemeğemi geliyolar yoksa sanaa yaa çalışıncaa çok zor misafir ağırlamak güç kuıvvet versin sana

bugün yarın yemekli deilde cumartesi yemekli sevooo bazen kızıyorm çalışan insandan beklentilerinin olmasına bir pazar var onuda neyle geçiriyim ben yaa temizlikmi dinlenmemi gezmemi üfffffffff malesef birini yapıyosam biri eksik kalıyor maaaleseff

kızlarr noluo yawwwww sabah çiğ börek şimdi kısır muhabbeti offffffffff

canım benim canın mı çekti yaaa aslında böle şeylere dikkat etmmemiz gerek hepimiz konuşuyos ama hamişlerin canı isterr :26:

ben hamiş kalırsam kimse yemekten konuşmasın şimdiden söyleyeyimm çok pis boğaım zatii ozaman ne olurum bilmemm:26:

bilirim canım bilmezmiyimmm insan dinlenmeden yeni bir haftaya adım atıyo böle olunca sonuçta zaten yoruluyouz bide böle misafirlikler bizi mahvediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…