cnm nurcanın eşi sperm analizi yaptırmış onu bekliyoruzda 4.30 da çıkacaktı sonuçççç
durucumm aman iyimişsin başka sorunun olmasında işler yoğun olsun sorun değil canımm
ya bu papatyanın koyduğu smile lerden hiçbişey anlamadım tahlil zamanı ne zamandı negatifmi anlamadım
nurcikk seni bekliyos anacımm
asicimm kısırı bende çok severimmm kıvırcık olsaydı bende yapardım şimcikama eşim sev miyo yemiyo yersem kısır olurum diyo
duru abla yoğunsun demek allah kolaylık versin ...sevo benim eşiminde kısırla ilgili çok enteresan yorumları oluyo komik bunlar ya..papatya tahlil mi yaptırdın hayırdır
yarın okuyacağımız arkadaşın adıda hatice canım duaya başlamadan önce ismi ile niyet getirip başlarsın
kızlar çıktım ben iyi akşamlar hepinize
nurcikimin sonucun yarın görürüm artık
kamer yemeğemi geliyolar yoksa sanaa yaa çalışıncaa çok zor misafir ağırlamak güç kuıvvet versin sana
kızlar çıktım ben iyi akşamlar hepinize
nurcikimin sonucun yarın görürüm artık
kızlarr noluo yawwwww sabah çiğ börek şimdi kısır muhabbeti offffffffff
bugün yarın yemekli deilde cumartesi yemekli sevooo bazen kızıyorm çalışan insandan beklentilerinin olmasına bir pazar var onuda neyle geçiriyim ben yaa temizlikmi dinlenmemi gezmemi üfffffffff malesef birini yapıyosam biri eksik kalıyor maaaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?