Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok sevocuğum takılıorum olsun hoşuma gidior zaten daha dün yedim kısır .....1 ayda 2 kilo aldım maşallah bana napcam bilemiorum zaten tedavi esnasında da kılo alıosun kilolu kilolu hamile kaldım hayırlısı bakalım

kızlar sonucu yazıyorumm merak etmeyin çok kötü değil çok iyide değil
sonucu olduğu gibi yazdığım için zaman alıyor

filiz nasılsın canım gelip hiçbişi yazmadan çıkıyosun geri iyimisn

iyim kamercim çok şükür sen nasılsın kızlar bilir zaten ben takip ediyorum yazılanları ama pek aktif olarak yazmıyorum nurcanın sonucuna bakmak için girmiştim sonra hemen çıktım yemek yapıyom bi yandan tatlım

miktar : 2,5 cc

vizkosite: normal

PH :7,2

likefaksiyon süresi:22 dak

agglütasyon :görülmedi

hareketlilik yüzdesi:51%
.....................................a grubu b grubu c grubu d grubu

hareketin değerlendirmesi : 0 saatte 14% 21% 16% 49%

....................................1. saatte 12% 19% 15% 54%

......................................6.saatte 8% 16% 14% 62%

a grubu :ileri doğru hızlı hareketli
b grubu: ileri doğru yavaş hareketli
c grubu: yerinde titrek
d grubu: hareketsiz

sperm sayısı :20.100.000
canlı oranı(%) 0 .saate 1. saate 6. saate
........................51% ..........50 % ......45 %
ölü oranı (%)....... 49% .........50%......... 55%

SPERM MORFOLOJİSİ(özel boyamayöntemi ile)

BAŞ ANOMALİSİ 19% NORMAL MORFOLOJİ ......................63%

KUYRUK ANOMALİSİ 8% TOTAL MOTİLE FUNCTİONAL SPERM ........16.145.325

BAŞ-KUYRUK ANOMALİSİ 7% TOTAL MOTİLE FUNCTİONAL SPERM(%) .......32%

DİREKT MİKROSKOBİ her alanda 3-4 lökosit hücresi görüldü

Son düzenleme:
yani ben değerlendirmeyi unuttum çokkkkkk uzun zaman oldu bu yazılanlar %50 oranında sanırım 20 000000 normalmi ona yorum yamıyom unutttum çünkü sonuçta ilacın faydası oldumu nurcik onu söyle:26::26::26:

sevo ne olur güzel bir yorum yapp amann boşver öyle dediğime bakma olduğu gibi yorumla bacım hade bekliyorumm

nurcancım gözümüz aydın bence sonuç çok güzel sayı 20milyon hareketlilik falanda normal morfoloji oranıda iyi bence yumurtlama günlerini falan takip et normal yolla kalabilirsin bu değerlerle cancazım

bence çok iyi bir ilerleme var nurcik maşallahhh ayy bende ümitlendim bak şimcikkk

sen anlamışsındır ama ben kendimce yorumlayayım sperm sayın zaten yazıyo düşük ama diperlerine göre gayet yüksek birde toplam perm say8ısımı yoksa ml de ki sayımı o belli değil eğer toplamsa dediğim gibi ama ml de ise toplamı bunun 50 milyon civarı yapar.

hareketlilik ileri hızlı ve normal ileri sayısı oranı %25 lere geliyo buda gayet iyi bizlerin sonucuna göre yani ormal hamilelikte olur aşılamayada uygun görüyorum maşallah diyelimmm bunların sonuçlarında inşallahh bebişşşinn gelecekk

yani ben değerlendirmeyi unuttum çokkkkkk uzun zaman oldu bu yazılanlar %50 oranında sanırım 20 000000 normalmi ona yorum yamıyom unutttum çünkü sonuçta ilacın faydası oldumu nurcik onu söyle:26::26::26:
canım inan bilmiyorum ben 20 milyonu görünce çok sevindim ama eşim eskisi gibi çıkmış dedi ..bende pek anlamıyorum du bakalım sevo anlıyo bu tür tahlillerden bakalım o ne diyecek

canım inan bilmiyorum ben 20 milyonu görünce çok sevindim ama eşim eskisi gibi çıkmış dedi ..bende pek anlamıyorum du bakalım sevo anlıyo bu tür tahlillerden bakalım o ne diyecek

o seni heveslendirmemek için söylemiştr belkide umutlanma diye olabilirmi:26:

toplam sayı 20.100.00 canım ml de değil

esahmı diyonn kısss ama eşim öyle demiyoo eskisi gibi çıkmış diyo ..neyse dur ben onu ikna edebilirsem yarın bir üroloji doktoruna gitmesini istiyecem ..

sevoo inşallahh canım inşallah beklemediğimiz anda gelir bebklerimiz
senin eşin ne zaman veriyo tahlili ..inşallah sizde güzel ,hayırlı sonuçlar alırsınız

sayıyı çok kafana takma şuan çünkü hreketliliğin kötü değil yani 5 milyonu seni normal yolla gebe bıraktırabilecek kapasitede yani bizle aynı değerdesiniz doktorlar bana hep böle yorum yaptılar inan abartmıyom canım

nurcancığım bende çok anlamıorum ama hareketlilik sanki iyi die biliorum bilen arkadaşların yorumlarına bakıyorum inşallah ya çok güzel sölüolar senin için..sevindim bak bende.

nurcancım gözümüz aydın bence sonuç çok güzel sayı 20milyon hareketlilik falanda normal morfoloji oranıda iyi bence yumurtlama günlerini falan takip et normal yolla kalabilirsin bu değerlerle cancazım
canımsınn beniimmm ..ağzından bal damlıyo .inşallah güzel Allahım ettiğimiz,haykırdığımız bu duları geri çevirmiyecek inşallahh

nurcan cnm benim değerlerin iyi gibi inşalllah normal yoldan bize o güzel haberini verirsinnnn

bence canım üroloji doktoruna eşinin gitmesinde bi değişme olmayacak bence sen kadın doğuma git ve durumu sorgula b konuda onlar daha iyi yol gösteriyolar.ürolojinin yapabileceği bişey olmuyo biliyosun.belki doktor yumurta takibine başlar istersen ne dersin

benimkininde sanırım 10 günden az kaldı bitmesine bakalım gelince sorarımm

eşin kime sormuş :) eskisi gibi demiş anlamadım eski tahlil sonuçlarınıda unuttum ama böle olduğunu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…