Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımsınn beniimmm ..ağzından bal damlıyo .inşallah güzel Allahım ettiğimiz,haykırdığımız bu duları geri çevirmiyecek inşallahh

nurcancım çok samimiyim canım gerçekten iyi normal yolla gebe kalmak için 20 milyon zaten yeterli bi sayı ve sayıdanda önemlisi normal morfoloji maşallah %63 bence ovülasyon testi yle yumurtlamanı takip et en kısa zamanda müjdeli haberini alırız inşallah eşim geldi ben kaçtımmmmm

en iyismi öyle yapmak nasıl olsa eşimin gideceği yok ürolojiye ..adet olduktan sonra bi gideyim belkide yumurtlama tedavisine başlarız sizin gibi ..haa bide bende artık şu ateş takibine başlamak istiyorum bir kaç ayda öyle deniyelim bakalım ..ama tablomu sen yapacaksınn heeee :)))

kıss eşim bana söyledi ben 20 milyonu görünce sevindim oda bakma sen sonuçlar yine aynı dedi diğerler sonuçları 3 ile b milyon arasında değişiyordu ya o sayılar mlde okadarmış..yane yine toplamı sanırım 20 milyon civarıymış eski tahlillerinde .. amannn hiç kafam almıyo bu tahlillerden anlamıyorum bişey

slm şekerler ben geldim bugün kociş evde dr gittik hem benim için hem bebiş için
çok şükür bebiş iyi bi sorun yok maşalahhh herşeyi güsel dedi gazı için ilaç önerdi ama almadıkk( ilaç önermedi eczacı başka şeyler önermiş
bende enfeksiyon için gitim antibiyotik verdii muayne etmek istedi psikolojik olarak hazır olmadığım için baktırmadım bizden böle şakerler öpüldünüz ben kaçıyorum kurabiye suratlılarımm bu arada tefriciyeyi bitirdim Rabbim kabul etsin inşalah ayşe kardeşime Rabbim katından sağlıklı evlarlar nasib eder
ve bütün kardeşlerime hayırlı evlatlar nasib etsin inşş. aminnnnnnnn

o yazdığın parmaklarına kurban olurum canımm benimmm bunları yazman bile beni çok heyecanlandırdı ..inşallahh inşallahh.:81::81::81::81:

hayırlısı olsun inşallah nurcikim çok sıkma kendini stres yapma olacak ihtimaline ne çok heveslen nede boş bırakma ama inşallah muradına erersin canımmmmmm
bende çıkıyorum kızlar hepinizi çok öpüyorummmmmmmm

aynen öle yap bacı tamam sana ateş olayınıda öğretcem
ml de 3 milyonsa eskisi toplamı 7.5 milyon yapar 20 milypon yapmaz yanii

ayy ben kaçtımm sonra devam ederizzz

hoşgeldin melikemmmm iyi maşşallah iyi olmanıza sevnidimmm
allah sizi nazarlardan korusun cnm benimmmm

hoşgeldin melikemmmm iyi maşşallah iyi olmanıza sevnidimmm
allah sizi nazarlardan korusun cnm benimmmm

amin canım aminn hepimizz muratlarımıza erelim inşallah

aynen öle yap bacı tamam sana ateş olayınıda öğretcem
ml de 3 milyonsa eskisi toplamı 7.5 milyon yapar 20 milypon yapmaz yanii

ayy ben kaçtımm sonra devam ederizzz

ben şimdi eşimi çağırıp yorumlarınızı okutacam özellikle senin ve tarfilin ..adamda azcık sevinsin yahuu

yaaa paptya tahlilmi yaptırmış anlamdımki geçmişe baktımda şimdi smileylerden anladığım kadarıyla tahlil yapmış yada adet olmuş :26::26::26:

iyi akşamlar canım .iyilik güzelik senden naber

ayyy napıyım eşimle uğraşıp duruyorum bi durmuyo boğazı haberi bişeyler yemek istiyo yaaa yok kuruyemiş yok tatlı az kalsın tatlı yapacaktı zor durdurdum valla mutfağımın içine edecek sonra

ayyy napıyım eşimle uğraşıp duruyorum bi durmuyo boğazı haberi bişeyler yemek istiyo yaaa yok kuruyemiş yok tatlı az kalsın tatlı yapacaktı zor durdurdum valla mutfağımın içine edecek sonra
yaaaaaaaaaane tatlısı yapacakmış bırak yapsın canım sende afiyetle yersin tabi mutfağı toplama şartı ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…