yok be canım aşılamaya hiç inancım yok boşuna onca hormon ilaclarını almak istemiyorumbu durum da umut varsa aşılama deneyin nurcikim belki olur canım
inşallahh asicim Allah büyüknurcan cnm benim değerlerin iyi gibi inşalllah normal yoldan bize o güzel haberini verirsinnnn
canımsınn beniimmm ..ağzından bal damlıyo .inşallah güzel Allahım ettiğimiz,haykırdığımız bu duları geri çevirmiyecek inşallahh
bence canım üroloji doktoruna eşinin gitmesinde bi değişme olmayacak bence sen kadın doğuma git ve durumu sorgula b konuda onlar daha iyi yol gösteriyolar.ürolojinin yapabileceği bişey olmuyo biliyosun.belki doktor yumurta takibine başlar istersen ne dersin
benimkininde sanırım 10 günden az kaldı bitmesine bakalım gelince sorarımm
eşin kime sormuş :) eskisi gibi demiş anlamadım eski tahlil sonuçlarınıda unuttum ama böle olduğunu hatırlamıyorum
yok be canım aşılamaya hiç inancım yok boşuna onca hormon ilaclarını almak istemiyorum
inşallahh asicim Allah büyük
o yazdığın parmaklarına kurban olurum canımm benimmmnurcancım çok samimiyim canım gerçekten iyi normal yolla gebe kalmak için 20 milyon zaten yeterli bi sayı ve sayıdanda önemlisi normal morfoloji maşallah %63 bence ovülasyon testi yle yumurtlamanı takip et en kısa zamanda müjdeli haberini alırız inşallah eşim geldi ben kaçtımmmmm
en iyismi öyle yapmak nasıl olsa eşimin gideceği yok ürolojiye ..adet olduktan sonra bi gideyim belkide yumurtlama tedavisine başlarız sizin gibi ..haa bide bende artık şu ateş takibine başlamak istiyorum bir kaç ayda öyle deniyelim bakalım ..ama tablomu sen yapacaksınn heeee :)))
kıss eşim bana söyledi ben 20 milyonu görünce sevindim oda bakma sen sonuçlar yine aynı dedi diğerler sonuçları 3 ile b milyon arasında değişiyordu ya o sayılar mlde okadarmış..yane yine toplamı sanırım 20 milyon civarıymış eski tahlillerinde .. amannn hiç kafam almıyo bu tahlillerden anlamıyorum bişey
slm şekerler ben geldim bugün kociş evde dr gittik hem benim için hem bebiş için
çok şükür bebiş iyi bi sorun yok maşalahhhherşeyi güsel dedi gazı için ilaç önerdi ama almadıkk ( ilaç önermedi eczacı başka şeyler önermiş
bende enfeksiyon için gitim antibiyotik verdii muayne etmek istedi psikolojik olarak hazır olmadığım için baktırmadımbizden böle şakerler öpüldünüz ben kaçıyorum kurabiye suratlılarımm bu arada tefriciyeyi bitirdim Rabbim kabul etsin inşalah ayşe kardeşime Rabbim katından sağlıklı evlarlar nasib eder
ve bütün kardeşlerime hayırlı evlatlar nasib etsin inşş. aminnnnnnnn
slm şekerler ben geldim bugün kociş evde dr gittik hem benim için hem bebiş için
çok şükür bebiş iyi bi sorun yok maşalahhhherşeyi güsel dedi gazı için ilaç önerdi ama almadıkk ( ilaç önermedi eczacı başka şeyler önermiş
bende enfeksiyon için gitim antibiyotik verdii muayne etmek istedi psikolojik olarak hazır olmadığım için baktırmadımbizden böle şakerler öpüldünüz ben kaçıyorum kurabiye suratlılarımm bu arada tefriciyeyi bitirdim Rabbim kabul etsin inşalah ayşe kardeşime Rabbim katından sağlıklı evlarlar nasib eder
ve bütün kardeşlerime hayırlı evlatlar nasib etsin inşş. aminnnnnnnn
amin canım aminn hepimizz muratlarımıza erelim inşallahhayırlısı olsun inşallah nurcikim çok sıkma kendini stres yapma olacak ihtimaline ne çok heveslen nede boş bırakma ama inşallah muradına erersin canımmmmmm
bende çıkıyorum kızlar hepinizi çok öpüyorummmmmmmm
aynen öle yap bacı tamam sana ateş olayınıda öğretcem
ml de 3 milyonsa eskisi toplamı 7.5 milyon yapar20 milypon yapmaz yanii
ayy ben kaçtımm sonra devam ederizzz
iyi akşamlarr naberrr
iyi akşamlar canım .iyilik güzelik senden naberiyi akşamlarr naberrr
iyi akşamlar canım .iyilik güzelik senden naber
iyi akşamlarda cnm noldu gözlerini öle ayırmışınnn:26::26::26:
yaaaaaaaaaaayyy napıyım eşimle uğraşıp duruyorum bi durmuyo boğazı haberi bişeyler yemek istiyo yaaa yok kuruyemiş yok tatlı az kalsın tatlı yapacaktı zor durdurdum valla mutfağımın içine edecek sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?