yaaa paptya tahlilmi yaptırmış anlamdımki geçmişe baktımda şimdi smileylerden anladığım kadarıyla tahlil yapmış yada adet olmuş :26::26::26:
beliki yazacak takati yoktur zaten bebek hayal oldu diye yazmış yaya bende anlamadım bu kız çok garip yaaa doğru düzgün tutttu yada tutmadı desin demi yaniiiiii garip smiller koyuyoooooo
nasıl oldun asicik toparlandın mı biraz
valla bana görede iyi çıkmış ama eşim hiç sevinmiyo almış bataniyesini uyuyornurcannnnnnnn nkıssssssssssss buneeeeeeee deliiiiiiiiii çooooookkkkkkk iyiiii bencedeeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyy çokkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmm 20 mılyonnn çokkkk normall dıyolarrrrrrrrrrr sızınkıı küzüratlıı çıkmışş işeee yaramışşşş yaramışşşşşşş benceeeeeeeeeeeeee
beliki yazacak takati yoktur zaten bebek hayal oldu diye yazmış yademekki olmamış
yaaaaaaaaaane tatlısı yapacakmış bırak yapsın canım sende afiyetle yersin tabi mutfağı toplama şartı ile
görmemiştir yazını canımyazacak takati yoktaa hayırdır noldu diye sordum doğru düzgün olmadı desin yaaaaa
benimkide tatlıyı çok sever gece tatlı krizine giriyo allahtan pastane var yakınımızda canı çektiği zaman gece gidip alır hangisini çekrse artık canıpötübör bisküviden piramit pasta yapacaktı ama ben engel oldumm ben hiç tatlı sevmiyorum canımm oda tatlı hastası çok güzel yemek yapar ama mutfağımı da halleder
iyim cnm fena değilim burnum dışında bi şikayetim yokkkk foşur foşur çeşme gibi durmuyo walla kenarları kıpkırmızı oldu burnumunnn:2::2::2:
pötübör bisküviden piramit pasta yapacaktı ama ben engel oldumm ben hiç tatlı sevmiyorum canımm oda tatlı hastası çok güzel yemek yapar ama mutfağımı da halleder
benimkide tatlıyı çok sever gece tatlı krizine giriyo allahtan pastane var yakınımızda canı çektiği zaman gece gidip alır hangisini çekrse artık canı
görmemiştir yazını canım
eğer negatif sonucu aldıysa anlamak lazım ne yapalım
ayyyy nedir bu erkeklerin tatlı sevdasııı her akşam ben daha yemeğimi bitirmeden o bitirip evde tatlı arıyo didik didik yeni evlendiğimizde arada yapardım sevmememe rağmen ama artık yapmıyorum çok kilo aldı çünkühale umudunu yitirmeden bütün dolaplara bakıyo akşamları yazıkk
ayyyy nedir bu erkeklerin tatlı sevdasııı her akşam ben daha yemeğimi bitirmeden o bitirip evde tatlı arıyo didik didik yeni evlendiğimizde arada yapardım sevmememe rağmen ama artık yapmıyorum çok kilo aldı çünkühale umudunu yitirmeden bütün dolaplara bakıyo akşamları yazıkk
ah ne varki bnm kocada güzel yemekler yapsa becerebilse ben mutfağı temizlemeye razıyım.
aynen canım benim eşimde çok kilo aldıayyyy nedir bu erkeklerin tatlı sevdasııı her akşam ben daha yemeğimi bitirmeden o bitirip evde tatlı arıyo didik didik yeni evlendiğimizde arada yapardım sevmememe rağmen ama artık yapmıyorum çok kilo aldı çünkühale umudunu yitirmeden bütün dolaplara bakıyo akşamları yazıkk
ne ediyosunuz kızlar internet çok mu yavaş yaaa bu ne
kız nurcik adam hazır yapmış yerinizi ısıtmış sokuluversene yanına neden fırsat değerlendirmiyosun böyle boşşşşşşşşşşş boş heveslenmekle olurmu heç
bende 10 dk takılıyım kapatıp çıkıyım büroyu artık saatler ileri alınınca benim saaat hoopppp 7 ye çıktı bu saatte gidip eve ne yapılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?