Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı cumalar tatlımm çok saol quzumm amin inşalahh
evet datlımm çok zorr amin inşalahh
bide kıymet bilinmeyincee iştee
o hayvanlar yüzünden benim evime polis geldii hırsız yakalaşıştı eşim defalarca hemdee silahlı adamı durdurdu bunlar hiç bilinmiyoo şimdi yer değişikliği yapmış bezdirmeye çalışıyolarr
yokk bide düzen değişecekmiş 2 gece 2 gündüz 1 yatışmış
hayvan adama biz gece tek başımıza evde ne yapacazz

aminnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh hepimiz aynı anda hamile kalırşız kızlarrrrr ayşecim inşş en kısa zamanda hamile kalırsın emiiii

Kızlarr az önce abim aradı ..şimdi bu abim evli 5 ay öncede bir oğlu oldu önce hal hatırımı sordu sonra sana bir sırrımı söyliyecem yengenin haberi olmasın dedi söyle dedimm tabi biraz korktum acaba bu kadar önemli sırrı ne olabilirki...nurcan sevdiğim bir kız var onunla ciddi olarak bir ilişkimiz var sanırım yengenle boşanacam ondan çok hoşlanıdığını anlattı ben saçmalama hepimiz sana sırt çevirirz falan dedim böyle bişey yapma diyorum ama dinlemiyo olmazz ben kararımı verdim ama şimdilik yengen bilmesin diyo ..sonra tamam ben kapatıyorum arrkadaşları falan vardı cuma namazına gideceklerdi telefonu kapattıktan sonra mesaj geldi abimdennn

1 nisannnnnnnnnn diyeee ..ayyy aklım çıkıyduu yaaa

ay bu ne kalabalık ben kurstan sizin güzelliklerinize katılamıyodum ay ne çok özlemişim sizi allah hepinizden şu cuma vaktinde razı olsun inşallah rabbim ayşeyede hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah nurcanım dualarında çok güzel yaptığın her dua katlanarak sana geçsin inşallah
tefriciyeler için sağolun allah şu mübarek günde sizi sıkıntılardan dertlerden korusun
imtihanlarımızı hayırlı sonuçlarla sonlandırsın el mübdiu
isminin yüzü suyu hürmetine bizim evlatlarımızada can versin

ayyyy kuzu yaaaa kıyamam allahm iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimiziiiiiii şu cuma günü bol bol dua et cnm benimmmmmm
eşin ne iş yapıyodu melikemmmmmm

amaninnnnnnnn bi tuhaff oldummmbeaa
ana ben kocaya ne yapssammmmmm

canım benim sen ne olursa olsun kendini çok üzmemeye çalış sütün etkilenir azalır
ayrıca hayırlısı ne ise o olsun her iş yerinde böyle tatsızlık olabilir belki düzelecek bişeydir, belkide ayrılıp daha rahat edeceği bir işte bulabilir hayırlısı allahtan canımmmmmmmm, sen merak etme çocuğunun rızkını rabbim en güzel şekilde versin hayırlı yerlerden varsin

Son düzenleme:
amin şu mübarek günde kapından boş çevirme

ilahi nurcikkkkkkkkk walla okuduğumda noluyooooo dedim amma velakin allahtan 1 nisan şakasıymış beeeeeeeee

aplamm yazdığını okurken ağlattın beniii
ayyyy kuzu yaaaa kıyamam allahm iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimiziiiiiii şu cuma günü bol bol dua et cnm benimmmmmm
eşin ne iş yapıyodu melikemmmmmm
amin canım
özel güvenlik avmde canım

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn

selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
asi....................300
ipek..................300
sevdanehri.....200

hathar..............200
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
kamer...............100
bynkutluay.....100

kızlarr ben çıkıyorum işim var ama aklımda burda kalacak bugün ne güzel çok kalabalıkk:26:

aplam tutuyorum kendimi ama sürekli bişey çıkıyo bi ohh diyemedim yaa
illaki aplam inşalahhh
ama ne biliyim ya inşalah hayırlı kapılar açar Rabbim

güzel bir şaka çocudüşümek için bire bir

ben kaçıyorum şekerler hiç tadım yok yunusta uyurken evi toparlayım öpüldünüz hayırlı cumalrr

Son düzenleme:

siz alın kalan benimdir o yüzden sayı vermiyorum o kadarda yüzsüzlük olmaz demi

hakket kızzzz neler yapsak aceppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…