Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allah razı olsun.. haklısınn tabıı oncelıkle hayırlı ve ahlaklı bı ess...Allah herkelerın gonlune gore versın..

melikemmmmm evin çok şirin cnm güle güle otur inş...huzurlu mutluuu inşallah kendi evinide paylaşırsın bizimleeeee
saol quzummmm inşalahh bebetomm
saol bidenemm çok teşekkür ederim quuzmm bu düzünsiz halii daha hiç bi iş yapamadım doğpumdanberi üstten ealıyorum
kızlar çok şükür ben bugün keseyi gördüm
kalp atışı daha duyulmazmış daha atmazmış bile
ahh kızlar bi bbilseniz muayene sırasında her anımda sizlerde dilimden aklımdan geçiosunuz.
maşalah datlımm maşlahh
evet canım kalp atışı için erkenn
aminn quzumm
ay seni görmek ne güsell çok sevindim datlım yaa çok merak ettikk çok şükür iyiysinn
geçmiş olsun datlımmmmmmmm
uu yirim yirim saol bebemmmmmmmmmm
çok saol quzummmmmmmmmmmm
teşşekürlr quzumm
aplamm malaesef ben hiç bişi bilmiyorum bu konulardaa quzum kısların yorumlarını okudumda maşalahh datlım inmşalah yavrunn en kısa zamanda göbüküne yerleşirr
hoşgeldin melikemmmm iyi maşşallah iyi olmanıza sevnidimmm
allah sizi nazarlardan korusun cnm benimmmm
saolbidenemmm Allah razı olsun
oy kıyamam kıss Allah kolaylık versinn
A HOŞGELDİN APLAM MERAK ETMEZMİYİZ HİÇ QUZUM ÇOK ŞÜKÜR İYYİSİNN
KIÇE GELİYOR HA SAĞLIKLA GELSİN İNŞALAHHHHHHHHH
DATLUM GEÇMİŞ OLSUNN KURBAN OLDUĞUM ESİRGESİN
AY DAHA İYİSİN İNŞALAH
tutmadı sonuç negatif
CANIM HAYIRLI BUYMUŞ DMEK Kİ BOLUR ÜZME KENDİNİİ
KISS YERİM SENİİ BEAA PAŞAYII ÖPP KOCCAMANNN
CANIM BAK BENİM TIKALIYDII FİLMLE AÇILDII
selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
sevdanehri.....200
hathar..............200
BENDE 100 ALIYIMM QUZUMM
APLAMM ŞİFA OLSUN İNŞALAHHHHH
ayyyy çarpılacazzz kızlarrr şimdi sela okunacakk ahaaa okunuyoo bileeeee

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah rabbim hepimize hayırlısından bebişler nasip etsinnnnn aminnnnn

Anaaaaaaaaaa anammmmmmm ağladıı okucam dieee tuvaletimi buraya edecmm nerdeyseeeee anamm dimişken canım anamın doğum günü bugünn
kıslar ya dün yazamadım eşim yanımdaydı bende güzel haberler yok eşim iş yerinde müdürle tartışmışlar hayvan adamlar hakkını yiyolarr bizim sonumuz parlak değill çıkabilirizz iştenn

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ AYŞE 'YE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

hoşgeldin melike guzuuuuuu hayırlı cumalarr

aminn aminn aminnnnn canı gönülden aminnnnnnn
hoşgeldin melike guzuuuuuu hayırlı cumalarr
hoşbuldumm quzummmmmm hayırlı cumalarrrrrr

cnm hoşgeldin hayırlı cumalarrrr...
annenin doğum günü kutlu olsun nice senelere rabbim annelerimizi ailemizi başımızdan eksik etmesin inşallahhhhh....
cnm rabbim diliyorum eşine hayırlı bi iş nasip etsin gerçekten çok zorrrrr milletin ağız kokusunu çekmekkkk rabbim iyi insanlarla karşılaştrsın hepimiziiiiiiiii

ammiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

amin amin aminnnnnnnnn

aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

amiinnnnnnnnnnn.....

Aminnnn allah razı olsun canım allah kabul etsin
allahım kurban olduğum rabbim bugünün hürmetine dileyip isteyen herkese hayırlı akıllı uslu bebişler nasip et kimin gönlünde ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip et

kuzummmmmm ALLAH o adama akıl fikirrr içinedeee insanlık versinnnnnnnnn sizedee hayırlııı bi işşş veyaa bu işini hayırlı kılsınnnn inşallahhh cnmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

bütün yüreğimle aminnnnnnn diyorum tez vakitte rabbim hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsinnn inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…