Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ben beylikdüzündeyim inş bigün buluşuruz benim doktorun ücreti 280 sanırım ama biz tüp bebek has. olduğumuz için muayeneye ücret vermiyoruz yumurta toplama günü ücreti ödüyosunn tüp bebek ücretini soruyosan 1900 euro artı ilaçlar memorıal de

cnm saol desteğin için seninle konuşunca inan moralim düzeldi tşk ederim herkeze ben yemeğe gidip geleyim kaybolmayın bir yere görüşürüz öpt muck muck

görüşürüz canım ben de selayı bekliyorumm dua için ben de çıkıcam öğleden sonra işim var ne demek ne zamn istersen elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım canım afiyet olsun

işte zorr olanııdaaa buuuuu
baba olmayı hakedecek bı erkek varmııııııı?? varsadaaa acaba nerelerde saklanıyolarrr

var cnm olmazmıııııı bizim kocişlerimiz sonuna kadar hakediyo baba olmayı ama kurban olduğum rabbim kısmet ederseeeeeeee
sende bulurdun hiç merak etmeeeeeee

işte zorr olanııdaaa buuuuu
baba olmayı hakedecek bı erkek varmııııııı?? varsadaaa acaba nerelerde saklanıyolarrr

canımm eğerr çocuk için baba arıyosann yanlış önce ömrünün sonuna kadar sevip sayacağın bi yastıkta yaşlanacağın birini düşün bence inş bebişin de olur nasılsa hayırlı kısmetlerr canım bak tam sela okunuyoken dua ettim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…