aplamm yazdığını okurken ağlattın beniii
amin canım
özel güvenlik avmde canım
ben kaçıyorum şekerler hiç tadım yok yunusta uyurken evi toparlayım öpüldünüz hayırlı cumalrr
inşalah datlımmmkızlar ben çıkıyorum çok işim varr çokk ..zati hala 1 nisan şakasının etkisindne kurtulamadımm
melikemm üzülme tatlım Rabbim bir kapıyı kapar birini açar inşallahh daha iyi işler bulur eşinn
hmm hayırlısı bidenem yaaaaaa hiç üzülüpte etkilenme cnm benimmm rabbimden hayırlısını iste sana en güzelini rabbim verirrrrr
güle güle cnmmmm kolay gelsinnnnben kaçıyorum şekerler hiç tadım yok yunusta uyurken evi toparlayım öpüldünüz hayırlı cumalrr
kızlar ben çıkıyorum çok işim varr çokk ..zati hala 1 nisan şakasının etkisindne kurtulamadımm
melikemm üzülme tatlım Rabbim bir kapıyı kapar birini açar inşallahh daha iyi işler bulur eşinn
yerim senin yunusunu ben benim kardeşimde yunusların huyu çok güzel olur merak etme hayırlı cumalar
selsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500
asi....................300
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200
hathar..............200
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
kamer...............100
bynkutluay.....100
toplam......2400
kalan.......2044
ayyyyyyyyyyyy pisss adammm yaaaaa moralimm nasıl bozulduuuu ALLAH hidayett versinnn eşinedee inşallahhh hakkını bıldikleri bi iş nasip etsin inşallahhhhhhh RABBİM bebenizin o meleğin şansınaa inşallahhhhhhh köpekkk adamm köpekkkkkkk ama melıkemmm sen takmaa fazla kafanaaa kul sıkışmıyınca hızır yetişmezmişşşşşşhayırlı cumalar tatlımm çok saol quzumm amin inşalahh
evet datlımm çok zorr amin inşalahh
bide kıymet bilinmeyincee iştee
o hayvanlar yüzünden benim evime polis geldii hırsız yakalaşıştı eşim defalarca hemdee silahlı adamı durdurdu bunlar hiç bilinmiyoo şimdi yer değişikliği yapmış bezdirmeye çalışıyolarr
yokk bide düzen değişecekmiş 2 gece 2 gündüz 1 yatışmış
hayvan adama biz gece tek başımıza evde ne yapacazz
hahahaaa delii nurcikk hiçmi aklınaaa gelmediiiimiiii banadaa yaptılarr ben uyuyodummmm teldee ben 1 nisan yapmayın yemem dedim kapadımKızlarr az önce abim aradı ..şimdi bu abim evli 5 ay öncede bir oğlu oldu önce hal hatırımı sordu sonra sana bir sırrımı söyliyecem yengenin haberi olmasın dedi söyle dedimm tabi biraz korktum acaba bu kadar önemli sırrı ne olabilirki...nurcan sevdiğim bir kız var onunla ciddi olarak bir ilişkimiz var sanırım yengenle boşanacam ondan çok hoşlanıdığını anlattı ben saçmalama hepimiz sana sırt çevirirz falan dedim böyle bişey yapma diyorum ama dinlemiyo olmazz ben kararımı verdim ama şimdilik yengen bilmesin diyo ..sonra tamam ben kapatıyorum arrkadaşları falan vardı cuma namazına gideceklerdi telefonu kapattıktan sonra mesaj geldi abimdennn
1 nisannnnnnnnnn diyeee ..ayyy aklım çıkıyduu yaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnay bu ne kalabalık ben kurstan sizin güzelliklerinize katılamıyodum ay ne çok özlemişim sizi allah hepinizden şu cuma vaktinde razı olsun inşallah rabbim ayşeyede hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah nurcanım dualarında çok güzel yaptığın her dua katlanarak sana geçsin inşallah
tefriciyeler için sağolun allah şu mübarek günde sizi sıkıntılardan dertlerden korusun
imtihanlarımızı hayırlı sonuçlarla sonlandırsın el mübdiu
isminin yüzü suyu hürmetine bizim evlatlarımızada can versin
öpp öppp öpppnurcancımm hepimiz içinn öncülük ediyosunnnn vesile olduğun içinnn çok ama çok sağolasınnn inşallahhh hepimizden önce hamile kalasın canım benimmmm gel bi öpem senii
yok kızz valla aklıma gelmedi hiç bugünün bir nisan olduğunu unutmuşummayyyyyyyyyyyy pisss adammm yaaaaa moralimm nasıl bozulduuuu ALLAH hidayett versinnn eşinedee inşallahhh hakkını bıldikleri bi iş nasip etsin inşallahhhhhhh RABBİM bebenizin o meleğin şansınaa inşallahhhhhhh köpekkk adamm köpekkkkkkk ama melıkemmm sen takmaa fazla kafanaaa kul sıkışmıyınca hızır yetişmezmişşşşşş
hahahaaa delii nurcikk hiçmi aklınaaa gelmediiiimiiii banadaa yaptılarr ben uyuyodummmm teldee ben 1 nisan yapmayın yemem dedim kapadım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende bi bulaşığımı makinaya atıp gelim bariiiiii
öpp öppp öppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?