kızlar nasılsınız ben gripten başımı kadıramıyorum ne yapacağın bu iletle anlamdım yaaa
asicim nası oldun yavruummmm
kızlar nasılsınız ben gripten başımı kadıramıyorum ne yapacağın bu iletle anlamdım yaaa
öle quzum Rabbim büyük hayırlı kapılar açar inşalahhayyyyyyyyyyyy pisss adammm yaaaaa moralimm nasıl bozulduuuu ALLAH hidayett versinnn eşinedee inşallahhh hakkını bıldikleri bi iş nasip etsin inşallahhhhhhh RABBİM bebenizin o meleğin şansınaa inşallahhhhhhh köpekkk adamm köpekkkkkkk ama melıkemmm sen takmaa fazla kafanaaa kul sıkışmıyınca hızır yetişmezmişşşşşş
hahahaaa delii nurcikk hiçmi aklınaaa gelmediiiimiiii banadaa yaptılarr ben uyuyodummmm teldee ben 1 nisan yapmayın yemem dedim kapadım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy kurban olurum ya canım tubişim kurban olduğum esirgesin onu ve meleğini inşalahhcumanız mübarek olsun hanımlar...
ooooooooooo buna kalabalık böle maşallahhhhhhhhhb
hergünümüz böle olsun..
duaya amin demek için girdim ALLAH kabul etsin ve enyakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş....
kızlar duş alıpcicilerimi giyip eltime kuran a inicem inş.. çok heyecanlıyım kaç audır böle topluluğa gremiyedum... izninizle ben çıkayım kızlar sonra görüşürüz....
bu arada dün akşam bei gece 11 gibi TUBİŞ arkadaşımız aradı kasık ve karın ağrısı yüzünden hasteneye gelmiş serum takmışlar.... canım arkadaşım inş. şimdi iyidir aradım teli kapalı akşam şarjım bitmek üzere diyodu hala hastanede ise şarj ettiremedi demekki.. ALLAH yardımcısı olsun çok şükür bebiş iyiymiş.... tahlil falan vermişler bende iltihab olabilir dedim... ALLAH sağlıklı sıhhatli bişekilde kucağına almAK nasip etsin bebişini inş....
ayy kurban olurum ağzına sağlıkk yavyummmmmmmbende çıkıyorum işlerim var duaya gelmiştim
nurcik,melike,duru,asi,ipek,hatice,selsebil,sevo,papatya,sevdamce,leydim,bbekdlisi,nuray ve ben aklıma gemeyen diğer ardadaşlar allahım hepimizin kalbindeki dileği neyse onları versin olmayana bebek, olana sağlık, hepimize bol hayırlı kazançlar versim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
haydi çıkıyım birz gelirim gene sonra
Allah kabul etsin aplammm inşalahh meleğin annesini bekletmez gelir ve 9 nisanda burasııı coşarrkızlar bende kaçar malum ağrılarım hala var hem biraz kuran okuyayım hatim başladım sonuca kadar bitiricem inşallah hepinizi Allahın mağfireti üzerinize olsun onun gölgesi altından hiç ayırmasın sizi inşallah
nee temzilikmi yapmışşş delüüü yaaaaaaaman leydimin msjını ancak gördüm tubişe üzüldüm deli kız annesinin evini temiz görünce evde iş yapmaya koyulmuş sanki pislik olsa ne olur evde bak kendini tehlikeye atmış teli kpalı hala rabbim bebeğini almasın inşallah neyseki iyimiş bebek rahatladım biraz
kıs ne yaşlılığı quzumm sen lolita annesinnbir sürü alıntı yapmıştım çıkmamış aklımdada hiç bi şey kalmadı yazmak için yaşlılığın gözü kör olsun
banane bende istiyorummmm
ipekimmm resminii koymuşsunn benn gormedimmmm bananneeeeee bendee görmekk istiyorummmm:84::84::84::84::84:
geçmiş olsun quuzm ya yat dinlen datlımmkızlar nasılsınız ben gripten başımı kadıramıyorum ne yapacağın bu iletle anlamdım yaaa
çıktım beeeeennnn
napıyosunuz kızlar
merhaba kızlar nasılsınız.....
iyi aplamm evi süpürdüm karnımı doyurdum paşayı uyuttum geldimm
aman bulaşığı yıkamadaımm
vee kıpırdanmaya başladıı
ya bu avatarı nasıl değiştireceğim.....
iyi yapmışsın zaten bebiş sana daha bir süre rahat vermez canım 15 dk uyur 30 dk ağlar emer kaka yapar yaramaz 4 5 aylık olunca düzelmeye başlar anca rahat edersin
meraba canım hoşgeldinnn
iyi çok şükür senn
hımm rahatladığına sevindim canımteşekkür ederim cnm bugün başım agrıyor psikolgla görüştüm şimdi biraz rahatladım gerginlikten sonra.....
HAYIRLI CUMALAR kızlar
duaya yetişemedim benm bilgisayar bozuldu net bağlanmadı sabah eşim götürdü servise şimdi geldi neyseki cillop gibin olmuş gelmiş formatta atılmış pek bi hızlanmış.
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN AYŞE ARKADAŞIMA VE BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA HAYIRLI EWLATLAR VERSİN OLANLARADA SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?