Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar nasılsınız ben gripten başımı kadıramıyorum ne yapacağın bu iletle anlamdım yaaa

öle quzum Rabbim büyük hayırlı kapılar açar inşalahh
ne yapalım bidenem yazıkdıtsa bunuda yaşıcazz
ayy kurban olurum ya canım tubişim kurban olduğum esirgesin onu ve meleğini inşalahh
şu mübarek cuma günüü inşalahh bulantılarındans ıkıntılarından kurtulur ve hayırlısyla evladını alacağı günü bekler inşalahh ve sağlıklada alır inşalahh

leydim datlım gıymatlım Allah kabul etsinn quzu bizler için de dua et olarmı öptümm
oğluşda kzını öptüüüüü
ayy kurban olurum ağzına sağlıkk yavyummmmmmm
Allah kabul etsin aplammm inşalahh meleğin annesini bekletmez gelir ve 9 nisanda burasııı coşarr
nee temzilikmi yapmışşş delüüü yaaaaaa
bir sürü alıntı yapmıştım çıkmamış aklımdada hiç bi şey kalmadı yazmak için yaşlılığın gözü kör olsun
kıs ne yaşlılığı quzumm sen lolita annesinn

ipekimmm resminii koymuşsunn benn gormedimmmm bananneeeeee bendee görmekk istiyorummmm:84::84::84::84::84:
banane bende istiyorummmm
kızlar nasılsınız ben gripten başımı kadıramıyorum ne yapacağın bu iletle anlamdım yaaa
geçmiş olsun quuzm ya yat dinlen datlımm
çıktım beeeeennnn

iyi aplamm evi süpürdüm karnımı doyurdum paşayı uyuttum geldimm
aman bulaşığı yıkamadaımm
vee kıpırdanmaya başladıı

iyi yapmışsın zaten bebiş sana daha bir süre rahat vermez canım 15 dk uyur 30 dk ağlar emer kaka yapar yaramaz 4 5 aylık olunca düzelmeye başlar anca rahat edersin

iyi yapmışsın zaten bebiş sana daha bir süre rahat vermez canım 15 dk uyur 30 dk ağlar emer kaka yapar yaramaz 4 5 aylık olunca düzelmeye başlar anca rahat edersin

he walla apla az bi uyuyo uyanıyo şimdi yine uynadı emzik verdimm daldı yinee hehalde sesi gelmiyoo

HAYIRLI CUMALAR kızlar
duaya yetişemedim benm bilgisayar bozuldu net bağlanmadı sabah eşim götürdü servise şimdi geldi neyseki cillop gibin olmuş gelmiş formatta atılmış pek bi hızlanmış.

ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN AYŞE ARKADAŞIMA VE BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA HAYIRLI EWLATLAR VERSİN OLANLARADA SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİN...

teşekkür ederim cnm bugün başım agrıyor psikolgla görüştüm şimdi biraz rahatladım gerginlikten sonra.....
hımm rahatladığına sevindim canım

hoşgeldin canımm ohh güle güle gir nte inş
aminn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…