konuşmaya hiç fırsatımız olmadı canım hastaneden çıkınca direk öğrencisine gitti
bilmiyorum canım bir yanım bir kere dene çok şey kaybetmezsin diyo bir yanımda daha önce yatında ne oldu diyoeşimle konuşmadık daha.. hastaneden çıktıktan sopnra öğrencisine gitti ..akşam konuşuruz artık etraflıca
ne yapacağım belli değil canım belki biraz daha beklerim belkide heran aşılama için koları sıvarımm
eşin ne zaman verecek tahlili ..tahlil için 3 günlük cinsel perhiz şart canım belki bundan haberin yoktur diye söylüyorum
bilmiyorum canım bir yanım bir kere dene çok şey kaybetmezsin diyo bir yanımda daha önce yatında ne oldu diyoeşimle konuşmadık daha.. hastaneden çıktıktan sopnra öğrencisine gitti ..akşam konuşuruz artık etraflıca
ne yapacağım belli değil canım belki biraz daha beklerim belkide heran aşılama için koları sıvarımm
eşin ne zaman verecek tahlili ..tahlil için 3 günlük cinsel perhiz şart canım belki bundan haberin yoktur diye söylüyorum
eğer tüpbebek merkezinde tedavine devam ediyosan orda versin farketmez bencecnm önce bnm hasta olmamı bekliyoruz ben hasta olucam ben tahlillerimi yaptırırken oda onu verecek cnm hemen sonucu veriyorlarmı sence labaratuvaramı versin yoksa tüp bebek merkezlerinemi versin cnm ya bişey bilmiyoruz bu konuda
meraba kızlar bende 5 yıldır bebek özlemi çekiyorum
5 gün önce ilk tüp bebek denememin transferi yapıldı
bugün içime anlamsız bi hüüzün çöktü
benimle deilmi gittimi tutamadımmı yoksa diye...
merhaba kızlar ben geldim pazar alışverişi yaptıktan sonra hastaneye gittim eşimin tahlilini göstermek için doktor eşin gelmeden bir yorum yapamam dedi .doktora eşim gelse zaten benim burda işim olmazki istemiyo dedim ..tam olarak iyi olduğunu söyliyemem eşin gelirse daha detaylı konuşuruz dedi...hemen eşimi aradım fırsat bu fırsat diyerek:))dersin biter bitmez hastaneye gel seni burda doktorla bekliyoruz dedimmneyseki çok geçmeden son dersi işleyip geldi ...doktor tekrar talillere baktı gebe kalmak için normal sayının 40 milyon olması lazım dedi..bu sayı gebe kalmak için imkansız değil ama gebe kalmayı zorlaştırır dedi.birde hareket sayısıda biraz düşükmüş ..iyi bir kadın doğumcu bulup aşılama tedavisi sizin için en uygun olanı dedi şu tahliline göre aşılama için iyi bir sayı dedı ..vitamin yazmasını istedim ama ne derse beğenirsiniz eşime baktı adam patlıyacak gibi duruyo hiç gerek yok vitamine dedi
böyle işte kızlarr ..aaa en önemlisde şeyy dedi kullandığın ilacın faydasını bir ayda görmezsin en az 3 ay dan sonra sperm kendini yeniliyormuşş..sanırım böyle birşeyi tubişde söylemişti bana :44:
canım ssk karşılıyordur herhalde benimde bir fikrim yok bu konudanurcikim ssk aşılama oluyomu bilgim yok ama eğer öyle olursa denesen
ah birde inatçı eniştem keçiboynuzu içse süper olcak ama
bak nurckim kendinde diyosun bişey kaybetmezsin belkide tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz olur inşalllahhhhhhhhhhhhhhhsen başlayınca dohtora gitmeye eşinde ilaca devam etsin bırakmasın 1 ay sonra felan aşılama yapılır ne güzel bide bunu deneyin zamanı boşa geçirmemiş olursun hem canım beniimmmmm
inşallah bu vesile oluda olurrrrrrrrrrr
canım bence laboratuvarda yapsın.. bugün gittiğimiz doktora eski tahlillerimizide götürdüm onalarda baktı ..laboratuvarda yaptığımız daha güvenilir dedi..bazı tüpbebkmerkezleri sayıyı bilerek düşük çıkarıyorlarmış ki hastalarını aşılama ve tüp tedavisine daha kolay teşfik etmek içincnm önce bnm hasta olmamı bekliyoruz ben hasta olucam ben tahlillerimi yaptırırken oda onu verecek cnm hemen sonucu veriyorlarmı sence labaratuvaramı versin yoksa tüp bebek merkezlerinemi versin cnm ya bişey bilmiyoruz bu konuda
meraba kızlar bende 5 yıldır bebek özlemi çekiyorum
5 gün önce ilk tüp bebek denememin transferi yapıldı
bugün içime anlamsız bi hüüzün çöktü
benimle deilmi gittimi tutamadımmı yoksa diye...
eee hadi hayırlısı nurcikkkk rabbim tez zamanda bebişini göndersin sanaaaaaaa
canım ssk karşılıyordur herhalde benimde bir fikrim yok bu konuda
benim bu zaman kadar gittiğim bir doğumcu doktorum var eğer aşılama yapacaksma yine yanında olacak ...aslında geçen sene bu doktorum aşılama istemişti hatta onun eşide aynı hastanede kadın doğumcu ona sevk etti onun eli daha uğurlu aşılamda o bende daha iyi demişti ..
inanki korkuyorum çünkü hiç inancım yok aşılamaya
burdaki kızlarada hep aşılama yapmayın demişimdir :))
canım bence laboratuvarda yapsın.. bugün gittiğimiz doktora eski tahlillerimizide götürdüm onalarda baktı ..laboratuvarda yaptığımız daha güvenilir dedi..bazı tüpbebkmerkezleri sayıyı bilerek düşük çıkarıyorlarmış ki hastalarını aşılama ve tüp tedavisine daha kolay teşfik etmek için
hoşbulduk cnmeğer tüpbebek merkezinde tedavine devam ediyosan orda versin farketmez bence
canım hoşgeldin nerden biliyosun belki duygu değişimleri yaşıyosun hani gebe kalınca duygular birbirine karışırmış yasıkma canını olumsuz düşünme olumsuz olur pozitif oll
aferim sanaa devam et böyle düşünmeyecanım lütfen o kötü düşünceleri kafandan atarmısın .şuan için hiç birşey belli değil moralini yüksek için ferah tut Allah izin verdiyse bebğin şuandaa göbeğindedir
bi dayak yemediğin kalmıştı:))
tmm ya tmm pozitif olcam bak oldum bileaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımınn içiii yaaaa ..birtanesinn bi bii bii birtaneeeedüşüncene saygılıyım nurcikim hayırlısı diyeyim ve susayım
kusura bakmaa böyle düşünen herkese elim istem dışı harekete geçiyorrhoşbulduk cnmya bugune kadar iyiydim bugun ne yediysem çıkardım acayip bi mide bulantısı moralsizlik bilemiyorum hayırlısı akşama doğru geçer inş.
kusura bakmaa böyle düşünen herkese elim istem dışı harekete geçiyorr
aferinn sana iyi düşünki sonucunnda iyi olsun
canımınn içiii yaaaa ..birtanesinn bi bii bii birtaneeee
kusura bakmaa böyle düşünen herkese elim istem dışı harekete geçiyorr
aferinn sana iyi düşünki sonucunnda iyi olsun
sizin vurduğunuz yerde gül biter şekerim
Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallahhhh
sizin vurduğunuz yerde gül biter şekerim
Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallahhhh
sende bir tanemsin benim
eğer SSK ile oluyosa ki bilgim yok doktora gidip en azından SSK dan bir kere denesen ne kaybedersin birde ipeğin dediği gibi troitle ilgili ilaçlarını lütfen ama lütfen ihmal etme bu çok önemli
sustum
eğer tüpbebek merkezinde tedavine devam ediyosan orda versin farketmez bence
canım hoşgeldin nerden biliyosun belki duygu değişimleri yaşıyosun hani gebe kalınca duygular birbirine karışırmış yasıkma canını olumsuz düşünme olumsuz olur pozitif oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?