Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıslarr şimdi ben dün dr gittim ya antibiyotik verdii
hani demiştimya kokulu akıntı var diee
2 gündür falan o kokulu akıntı yokk koku yokk renk olarakda değişmiş şeffaflaşmış antibiyotiği kullansammmı beklesem mi biraz ne yapıyım ki acepp

kullan cnm yaaa eğer dr kullan dediyse kullan geçti diye bırakma benceeee

merhaba kızlar ben geldim pazar alışverişi yaptıktan sonra hastaneye gittim eşimin tahlilini göstermek için doktor eşin gelmeden bir yorum yapamam dedi .doktora eşim gelse zaten benim burda işim olmazki istemiyo dedim ..tam olarak iyi olduğunu söyliyemem eşin gelirse daha detaylı konuşuruz dedi...hemen eşimi aradım fırsat bu fırsat diyerek:))dersin biter bitmez hastaneye gel seni burda doktorla bekliyoruz dedimm neyseki çok geçmeden son dersi işleyip geldi ...doktor tekrar talillere baktı gebe kalmak için normal sayının 40 milyon olması lazım dedi..bu sayı gebe kalmak için imkansız değil ama gebe kalmayı zorlaştırır dedi.birde hareket sayısıda biraz düşükmüş ..iyi bir kadın doğumcu bulup aşılama tedavisi sizin için en uygun olanı dedi şu tahliline göre aşılama için iyi bir sayı dedı ..vitamin yazmasını istedim ama ne derse beğenirsinizeşime baktı adam patlıyacak gibi duruyo hiç gerek yok vitamine dedi
böyle işte kızlarr ..aaa en önemlisde şeyy dedi kullandığın ilacın faydasını bir ayda görmezsin en az 3 ay dan sonra sperm kendini yeniliyormuşş..sanırım böyle birşeyi tubişde söylemişti bana :44:

çok güzel canımm bence aşılama dene nurcik maddi olaraktaa çok yıpratmaz seni bana göre normal gebelikten çok çok yüksek ihtimali ama senin düşüncenede saygılylıyım

cnm bnm ya inşallah iyi bir sonuç alırsın ne yapmayı düşünüyorsunuz......bnm eşimde sperm testi yaptırıcak bnm gözümde korktu inanki.....

çok güzel canımm bence aşılama dene nurcik maddi olaraktaa çok yıpratmaz seni bana göre normal gebelikten çok çok yüksek ihtimali ama senin düşüncenede saygılylıyım
bilmiyorum canım bir yanım bir kere dene çok şey kaybetmezsin diyo bir yanımda daha önce yatında ne oldu diyo eşimle konuşmadık daha.. hastaneden çıktıktan sopnra öğrencisine gitti ..akşam konuşuruz artık etraflıca

cnm bnm ya inşallah iyi bir sonuç alırsın ne yapmayı düşünüyorsunuz......bnm eşimde sperm testi yaptırıcak bnm gözümde korktu inanki.....
ne yapacağım belli değil canım belki biraz daha beklerim belkide heran aşılama için koları sıvarımm
eşin ne zaman verecek tahlili ..tahlil için 3 günlük cinsel perhiz şart canım belki bundan haberin yoktur diye söylüyorum

Son düzenleme:
selsebil(hatice) için tefriciye listesi

kedersiz.........500
asi....................300
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200

hathar..............200
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100
leydim.............444

toplam......3144
kalan.......1300

nurcikim eşin bu konuda ne düşünüyooo
aşılama denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…